- 2007-05-09
- 5,028
- 106,705
با سلام وتشکر از شما استاد بزرگوار که لطف خودتون رو دریغ نفرمودید.
پروتیوس رو به نسخه 8.05 آپدیت کردم حالا دیگه مشکلات قبل رو که اصلا مدار کار نم***د نداره ولی چند تا مشکل و سوال در مورد پروتیوس دارم.
وقتی استارت پروتیوس رو میزنم و شاسی مدار رو روشن میکنم مدار برای بار اول درست کار میکنه ولی حالا اگه دوباره شاسی رو بزنم دیگه رله جذب نمیشه ولی اگه استوپ کنم و دوباره استارت کنم درسته!
در زمان استارت برنامه 2 تا پیغام ارور میده !
با سلام :
توصيه ميشود پروتيوس ورن8 به بالا بايد از نسخه رسمي ( كرك شده يا شكسته بازده مطلوب ندارد) استفاده كنيد .... اما اين خطا كه گذاشتين معمولا مربوط[hide]به مقدار دهي قطعات در شبيه سازي هستش كه بايد دقيق و بر مبناي قطعات تعريف شده در لايبراري ان محاسبه شود كه بنده به دليل عدم اطلاع از قطعات مصرفي شما ...سردستي و بدون محاسبات .... براي رد شدن از اين خطا در اين مدار سغي كنيد قبل از زدن استارت شستي به حالت خاموش (قطع ) باشد و بعد از زدن دگمه استارت شستي را فشار دهيد اما در عمل (بعد ازمونتاژ) نبايد مشكلي پيش بياد يك احتمال در زياده از حد بودن جريان بيس با مقاومت يك كيلو دارد كه بايد به نسبت اهم رله و بتاي ترانزيستور بكار برده شده محاسبه گردد و چنانكه از عهده چنين محاسبات برنيومديد ميتونيد تدريجا همين مقاومت را افزايش مقدار دهيد تا به حد مطلوب برسد (استفاده از پتانسيومتر حدود 5 كيلو و اندازه گيري مقدار مطلوب و جايگزين كردن[/hide] يك مقاومت ثابت در همون مقدار ....
موفق باشيد