سلام میتونید یک کمک به من کنید برای ساخت دو مدار
یکی اسپلیتر شبکه که تقویت کننده هم باشه
یکی اسپلیتر vga که تقویت کننده هم باشه
با سلام:
بازم سوال ناقص و نا مفهوم !!!!! تصمیم بر این بود تمام چنین درخواست ها را کلا حذف کنیم اما گفتم شاید طی مطالعه مطالب انجمن چند پستی با این نوع پاسخ داشته باشیم تا کاربران ببینند و مراعات کرده و فکر نکنند که احیانا بی حرمتی میشه و ......
درخواست خود را کامل و وضوحا تشریح کنید تا امکان اتخاذ طراحی وپاسخ مناسبی را بتوان عرضه کرد .....
شما در ذهن خود ان ایده لازم تون را مجسم نموده و اومدید با استفاده از واژهایی درخواست دادید حال باید چندین سوال به تفصیل بپرسیم تا بتونیم ان ایده ذهنی شما را خوانده و نسبت به درخواست تون وقت بزاریم و.... نهایتا ممکن هست بفرمایید که ---نـــــــــــــــه !! نـــــــــــــــه!! منظور من این چنین نبود و فلان بود و.....
مثالی نسبت به درخواست دو سه کلمه ای از شما : اسپیلیترVGA که گفتین اصولا مدار یا دستگاهی هست که یک فریم ویدیویی را به چند قسمت تقسیم میکنه و هر کدام از این قسمت ها را در کنار هم توسط چند نمایشگر جداگانه در کنار هم اعمال میکنند تا ببیننده تمام یک صحنه را در چند نمایشگر تماشا کند که لازمه مدار دقیق محاسباتی و طراحی منسجمی را بدنبال دارد حال ممکن هست هدف شما اینطور باشد که یک ویدیوی کاملی VGA را بخواهید همزمان و به موازات هم در دو نمایشگر مجزا تماشا کنید (دو مانیتور از یک سیستم ) خب اینجاست که تمام زحمات و اوقات ما با یک کلمه شما هدر رفت ایا اینکار درسته ؟؟؟؟؟ و ده ها مسایل دیگر .....
مفروضات را با توضیحات کامل اعم محل کاربرد و نوع سیستم رنگ و ولتاژ کاری و هدف از این ساختن چنین مداری و امکانات و ......... تا کامل تشریح نکنید فقط مجبوریم چنین درخواستهای همه را بی یاسخ بزاریم .
موفق باشید