آی پی امداد
abtahi

متاسفانه بخش لپ تاپ کمکی نکرد اگر بخش رومیزی کمک بکنید ممنون میشم به دو لینک زیر توجه بفرمایید!

فونیکس

کاربر
2023-11-03
76
43
خوزستان
فکر کنم بالاخره اونی که دنبالشی رو پیدا کردم. این لینک رو خوب بخون دقیقا روش دامپ گرفتن از بایوس سیستم رو توی ویندوز داره توضیح میده من خوندم متوجه هم شدم اما یه خرده طولانیه ولی سخت نیست. اگه انگلیسیت خوب نیست بگو ترجمه کنم بذارم اینجا. این کاربر که داره توضیح میده خیلی معروفه ادمین کاربلد و شناخته شده ایه.
مطالعه کردم این یک روش غیر رسمی و مهمتر اینکه خود کاربر اعلام موفقیت آمیز بودن بکاپ رو نکرده ! در حقیقت یک روش پروتوتایت و آزمایشیه ! من الان یه مادربورد خیلی قدیمی ایسوس دارم خوده شرکتش نرم افزار تحت ویندوز زده بوده واسش اینقدر خوشکل کار میکنه هم بکاپ میگیره هم بایوس رو در جا آپدیت میکنه تازه هر عکس دسکتاپی هم میتونی برای بوت بایوس بزاری ، خوده سونی احتمال بالا قبل از ترمینیت کردن فایلهای خودش یه چیز این شکلی داشته الان تاریخ بایوس من مال 2012 هستش دست نخورده و فکر کنم بعد آپدیتی واسش داده به هر حال تشکر

alirezashabani

کاربر vip
vip
کاربر
2023-11-19
163
101
تهران
با سلام مجدد ، میگم هاتارو از موقعی که گفتی کلیپس باکیفیت و بی کیفیت تو بازار هستش رفتم برای تحقیقات ولی متاسفانه همشون شکل هم هستند نه مارکی چیزی موردی برای تشخیص اون باکیفیت ها داره ، واسه آیسی های 8 پایه لپ تاپ میخام ، خودم از امجد کالا گرفتم اصلا راضی نیستم فقط روی دسکتاپ جواب میده ! واقعا دیونه شدم! اصلا آیسی روی لپتاپ رو نمیگیره ! اون سایت افق هم رفتم ولی شکل مال خودم بود ، تازه به پروگرامر CH341 هم نمیخوره اینم لینکش

حالا چطوری یه کلیپس خوب گیر بیاریم که از روی کله آیسی بایوس 8 پایه لپتاپ سر نخوره و اتصال محکمی داشته باشه الله اعلم...
سلام نمیدونم مشکلتون با جدا کردن بایوس از روی دستگاه با هیتر چیه ، من همیشه آیسی بایوس رو از روی برد با هیتر در میارم ، تا الان هم مشکلی نداشتم

فونیکس

کاربر
2023-11-03
76
43
خوزستان
سلام نمیدونم مشکلتون با جدا کردن بایوس از روی دستگاه با هیتر چیه ، من همیشه آیسی بایوس رو از روی برد با هیتر در میارم ، تا الان هم مشکلی نداشتم
سلام، زمانی راه تهاجمی رو انتخاب کن که دیگه هیچ راهی واست نمونده باشه! الان بالای یکسال هستش که هیچ کسی دقیقا بکاپ همین مین بورد(کونفیگ سونی آلمان) رو نداره و نیست حتی توی سایتهایی پولی! سیستم الان مثل ساعت رولکس داره کار میکنه! ما میخایم یه کاری بکنیم کارستون نه بزیم چشمشو کور کنیم ، اول میخایم با گیره ای که بتونه آیسی رو بگیره یه بکاپ خوشکل و عالی ازش بگیریم (یا حتی اگر نرم افزار سونی تحت ویندوز وجود داشته باشه) که بعدا اگر مشکلی پیش اومد دیگه واسمون مهم نباشه! همونو با گیره میزنیم روش! تا اینجا اوکی؟ در حال حال حاضر دوست خوبمون هاتارو مطلب جالبی به من گفت که اصلا روحمم خبر نداشت ، هاتارو میگه رفتم چند تا گیره پروگرامر خریدم و از توشون یک گیره خوب دراومده و همه آیسی های 8 پایه حساس بایوس رو میگیره و خوبم میگیره ! هم بکاپ میگیره و هم پروگرام میکنه ! جالب اینجاست مشکلاتی که هاتارو باهاش قبلا دست و پنجه نرم میکرد من هم استثنا نبودم ، مثل دیتکت نشدن نوع آیسی و پریدن گیره ، ولی بعدا فهمیدم که مشکل از گیره هستش واگر یک گیره هاتارویی ژاپنی اصل گیرم بیاد راحت میتونم کدهای آپدیت اینتل رو بکارم وسط سینه بایوس پیر و قدیمی و خروجی یه پرنسس جوان تازه نفس خوشکل بگیرم بعد پردازنده اینتل آی پنج رو میشناسه و قدرت پردازش سیستم خیلی بالا میره ، به هر حال از توجه شما تشکر میکنم.

alirezashabani

کاربر vip
vip
کاربر
2023-11-19
163
101
تهران
سلام، زمانی راه تهاجمی رو انتخاب کن که دیگه هیچ راهی واست نمونده باشه! الان بالای یکسال هستش که هیچ کسی دقیقا بکاپ همین مین بورد(کونفیگ سونی آلمان) رو نداره و نیست حتی توی سایتهایی پولی! سیستم الان مثل ساعت رولکس داره کار میکنه! ما میخایم یه کاری بکنیم کارستون نه بزیم چشمشو کور کنیم ، اول میخایم با گیره ای که بتونه آیسی رو بگیره یه بکاپ خوشکل و عالی ازش بگیریم (یا حتی اگر نرم افزار سونی تحت ویندوز وجود داشته باشه) که بعدا اگر مشکلی پیش اومد دیگه واسمون مهم نباشه! همونو با گیره میزنیم روش! تا اینجا اوکی؟ در حال حال حاضر دوست خوبمون هاتارو مطلب جالبی به من گفت که اصلا روحمم خبر نداشت ، هاتارو میگه رفتم چند تا گیره پروگرامر خریدم و از توشون یک گیره خوب دراومده و همه آیسی های 8 پایه حساس بایوس رو میگیره و خوبم میگیره ! هم بکاپ میگیره و هم پروگرام میکنه ! جالب اینجاست مشکلاتی که هاتارو باهاش قبلا دست و پنجه نرم میکرد من هم استثنا نبودم ، مثل دیتکت نشدن نوع آیسی و پریدن گیره ، ولی بعدا فهمیدم که مشکل از گیره هستش واگر یک گیره هاتارویی ژاپنی اصل گیرم بیاد راحت میتونم کدهای آپدیت اینتل رو بکارم وسط سینه بایوس پیر و قدیمی و خروجی یه پرنسس جوان تازه نفس خوشکل بگیرم بعد پردازنده اینتل آی پنج رو میشناسه و قدرت پردازش سیستم خیلی بالا میره ، به هر حال از توجه شما تشکر میکنم.
ولی همچنان نظر من اینه برداشتن بایوس با هیتر راه تهاجمی نیست وقرار نیست پروگرام بایوس خراب بشه ، شما وقتی بایوس رو درآوردی سریع روش تینر بریز تا خنک بشه بعد بزار تو پروگرامر و ازش بکاپ بگیر بعد با خیال راحت هر فایلی میخوای بزن، نشد قبلی رو دوباره بریز ، هنوز نفهمیدم چرا فکر میکنید برداشتن بایوس با هیتر خطرناکه

Mahdi258258

کاربر vip
vip
کاربر
2010-10-08
282
2,586
اراک...
ولی همچنان نظر من اینه برداشتن بایوس با هیتر راه تهاجمی نیست وقرار نیست پروگرام بایوس خراب بشه ، شما وقتی بایوس رو درآوردی سریع روش تینر بریز تا خنک بشه بعد بزار تو پروگرامر و ازش بکاپ بگیر بعد با خیال راحت هر فایلی میخوای بزن، نشد قبلی رو دوباره بریز ، هنوز نفهمیدم چرا فکر میکنید برداشتن بایوس با هیتر خطرناکه
دقیقا...بیش از ده ساله با همین روش هیتر، دارم ای سی فلش پروگرم میکنم تا حالا یکبار هم خرابی خود ای سی نداشتم...شما دما و باد هیترت تنظیم باشه و از خمیر یا مایع فلکس هم استفاده کنی هیچ مشکلی پیش نمی آد..در موارد حساس ، پروگرم فقط رید میشه و ای سی خودش کنار گذاشته میشه و روی ای سی جدید عملیات رایت و تغییر انجام میشه و فایل و ای سی اورجینال تا نتیجه نهایی جدا نگهداری میشه.

بالا