آی پی امداد
abtahi

متاسفانه بخش لپ تاپ کمکی نکرد اگر بخش رومیزی کمک بکنید ممنون میشم به دو لینک زیر توجه بفرمایید!

فونیکس

کاربر
2023-11-03
76
43
خوزستان
این نرم افزار رو پیدا کردم خودم امتحان کردم بنظر که درست کار کرد. البته من مادربردم قدیمیه LGA775 P35 هستش. اما احتمالا روی مادربرد شما هم جواب بده. البته فایل EXE است برای استفاده باید پسوندش رو خودتون از BIN که من همینجوری گذاشتم تغییر بدید به EXE. چون فایل EXE رو نمیشد پیوست کرد.
الان توی ویندوز ده هوم ادیشن 64 بیتی اوردمش بالا متاسفانه قادر به تشخیص بایوس لپ تاپ سونی وایو نیست اینم عکسش >>

پیوست‌ها

• 68.7 کیلوبایت بازدیدها: 9
  • 120.9 کیلوبایت بازدیدها: 8

فونیکس

کاربر
2023-11-03
76
43
خوزستان
اینم یه لینک از سایت بایوس مادز که تخصصش در کاستومایز کردن بایوس هاست. سایت معروفیه من قبلا ازش فایل دانلود کرده ام کارم رو راه انداخته. توی این صفحه فکر کنم مدل لپتاپ شما یا خیلی شبیه بهش رو داره اشاره میکنه و اون اواخر صفحه پست شماره 59 رو اگه ببینید به انگلیسی جواب استارتر رو داده و یه فایل اصلاح شده براش آپلود کرده که بصراحت داره میگه مشکل خاموشی سر 30 دقیقه رو رفع کرده این ترجمه اش هست:
"تاپیک قدیمیه اما گفتم بالاخره یه کاریش بکنم.
اینم بایوس برای همه سونی های SVE17 با بایوس اصلی R01706D6
این بایوس نسخه R01806D6 است که با ME_Cleaner پاکسازی شده و بجای فرمور 8 دارای فرمور 7 هست (و از اینرو اون محدودیت 30 دقیقه روی پردازنده های Core i ازش برداشته شده) و ضمنا برخی از منوهای پنهان در حالت پیشین بایوس بهش افزوده و نمایان شده است
این فایل را فقط باید بصورت سخت افزاری یعنی با پروگرمر روی بایوس بریزید.
دقت کنید هرگز روی لپتاپ های SVE17 که بایوس R02xx دارند نریزید!"

به پیوستش هم فایل 8 مگی رو گذاشته. بنظرم ارزششو داره از بایوس خودتون بکاپ بگیرید و همینو امتحان کنید. موفق باشید

اگر بتونم یک بکاپ 100 درصد بی عیب و نقص تحت ویندوز بگیرم ارزش امتحان رو خیلی داره ، یک دنیا ممنون هاتاروی جسور

فونیکس

کاربر
2023-11-03
76
43
خوزستان
در این مورد حساس حتما باید دیتا شیت پورت رو پبدا کنم با بوق امتحان نکردم اگر توضیح کامل تری داری بگو! در ضمن اکثر شرکتها از چیپ وینبوند برای نگهداری بایوس خود استفاده میکنند مثل همین دو تا مادربورد خودم ، اگر اینطور بود که مثلا فایل آپدیت تحت ویندوز وجود داشت که دیگه بحثی نبود الان آرشیو کامل بایوسهایی که شرکت ایسر کامل پاک کرده بود رو توی این سایت آپلود کردم اگر واسم مثل اینا که خودم گذاشتم سراغ داری تو رو خدا
به ما بده والا دوست دارم که هرچه زودتر این دو تا لپ تاپ درست بشن ولی میدونم که نیست دوست عزیز

فونیکس

کاربر
2023-11-03
76
43
خوزستان
فقط سونی هیچ کم کاری یا کم فروشی نکرده.
اگه اون کابل و تبدیل سوکت 30 پین به 8 پین واقعا درست باشه اون 8 تا پین هم که رو سوکت کانکتور 30 پین دنبال شماتیک اون هستین دقیقا به همون 8 تا پایه خود آی سی بایوس منتهی میشن با بیزر مولتی متر ( تست بوق ) رو سوکت 30 پین میشه مشخصشون کرد شماتیک رسمی خود سونی رو هم لازم نداشته که الان نداره .وینبوند با بایوس متفاوته.
چند تا سرچ که کردم فکر کنم فایل آپدیت بایوسش هم موجوده زیاد سخت گرفتید و دارید راه سخت تری رو میرید//////////.
تست بوق رو انجام دادم بیشتر از 8 پایه داره بوق میزنه! بعضی بوقها قوی تر و بعضی ضعیفتر میزنن یعنی اینکه به چند مسیر متصل میشن یا هستند باتشکر

فونیکس

کاربر
2023-11-03
76
43
خوزستان
الان توی ویندوز ده هوم ادیشن 64 بیتی اوردمش بالا متاسفانه قادر به تشخیص بایوس لپ تاپ سونی وایو نیست اینم عکسش >>

این نرم افزار رو پیدا کردم خودم امتحان کردم بنظر که درست کار کرد. البته من مادربردم قدیمیه LGA775 P35 هستش. اما احتمالا روی مادربرد شما هم جواب بده. البته فایل EXE است برای استفاده باید پسوندش رو خودتون از BIN که من همینجوری گذاشتم تغییر بدید به EXE. چون فایل EXE رو نمیشد پیوست کرد.
این نرم افزار مربوط به سال 2009 هستش لپتاپ سونی 2013- 2014 تشخیص نمیده

فونیکس

کاربر
2023-11-03
76
43
خوزستان
درود. گیره ها با کیفیت و بی کیفیت دارند. من خودم از سایت FSO (فرا سیستم افق) دو تا خریدم عالی به آیسی می چسبند اما یکی دیگه از جای دیگه خریده بودم یعنی رسما داشت روانیم میکرد یه بار میگرفت بعد دو ثانیه یهو پرت میشد یا میگرفت اما آیسی رو نمیشناخت. خلاصه اگه گیره خوب باشه میگیره. اما بقول اون دوستمون اگه نمیخوای هیتر روش بگیری با هویه هم میشه درآورد. حسابی به دو طرف قلع خوب و با کیفیت بزن بعد مدام هویه رو بین دو طرف جابجا کن بعد 20 ثانیه معمولا ول میکنه و میشه سریع با پنس برش داشت. گرچه من خودم با باد کم یعنی 1.5 و دمای 377 درجه آیسی بایوس رو در میارم تا حالا هم نشده آسیب ببینه منتها باید حسابی روش خمیر فلکس با کیفیت ریخته باشی تا نسوزه.
با سلام مجدد ، میگم هاتارو از موقعی که گفتی کلیپس باکیفیت و بی کیفیت تو بازار هستش رفتم برای تحقیقات ولی متاسفانه همشون شکل هم هستند نه مارکی چیزی موردی برای تشخیص اون باکیفیت ها داره ، واسه آیسی های 8 پایه لپ تاپ میخام ، خودم از امجد کالا گرفتم اصلا راضی نیستم فقط روی دسکتاپ جواب میده ! واقعا دیونه شدم! اصلا آیسی روی لپتاپ رو نمیگیره ! اون سایت افق هم رفتم ولی شکل مال خودم بود ، تازه به پروگرامر CH341 هم نمیخوره اینم لینکش

حالا چطوری یه کلیپس خوب گیر بیاریم که از روی کله آیسی بایوس 8 پایه لپتاپ سر نخوره و اتصال محکمی داشته باشه الله اعلم...

فونیکس

کاربر
2023-11-03
76
43
خوزستان
با سلام مجدد ، میگم هاتارو از موقعی که گفتی کلیپس باکیفیت و بی کیفیت تو بازار هستش رفتم برای تحقیقات ولی متاسفانه همشون شکل هم هستند نه مارکی چیزی موردی برای تشخیص اون باکیفیت ها داره ، واسه آیسی های 8 پایه لپ تاپ میخام ، خودم از امجد کالا گرفتم اصلا راضی نیستم فقط روی دسکتاپ جواب میده ! واقعا دیونه شدم! اصلا آیسی روی لپتاپ رو نمیگیره ! اون سایت افق هم رفتم ولی شکل مال خودم بود ، تازه به پروگرامر CH341 هم نمیخوره اینم لینکش

حالا چطوری یه کلیپس خوب گیر بیاریم که از روی کله آیسی بایوس 8 پایه لپتاپ سر نخوره و اتصال محکمی داشته باشه الله اعلم...

درود. گیره ها با کیفیت و بی کیفیت دارند. من خودم از سایت FSO (فرا سیستم افق) دو تا خریدم عالی به آیسی می چسبند اما یکی دیگه از جای دیگه خریده بودم یعنی رسما داشت روانیم میکرد یه بار میگرفت بعد دو ثانیه یهو پرت میشد یا میگرفت اما آیسی رو نمیشناخت. خلاصه اگه گیره خوب باشه میگیره. اما بقول اون دوستمون اگه نمیخوای هیتر روش بگیری با هویه هم میشه درآورد. حسابی به دو طرف قلع خوب و با کیفیت بزن بعد مدام هویه رو بین دو طرف جابجا کن بعد 20 ثانیه معمولا ول میکنه و میشه سریع با پنس برش داشت. گرچه من خودم با باد کم یعنی 1.5 و دمای 377 درجه آیسی بایوس رو در میارم تا حالا هم نشده آسیب ببینه منتها باید حسابی روش خمیر فلکس با کیفیت ریخته باشی تا نسوزه.
اینم گیره ای که از امجد کالا خریدم ولی جالب نیست

hotaru

کاربر
2018-08-27
53
47
گیره ها ظاهرا شکل هم هستند اما باطنا فرق دارند. میگم که، اونایی که از افق گرفتم عالی بودند و خیلی محکم آیسی رو میگیرند اما اونی که از سایت دیگه گرفتم واقعا مفت گرونه و تقریبا بدردم نخورده. من که میگم با هویه درش بیار 2 دقیقه با پروگرامر یه کپی ازش بگیر قال قضیه رو بکن. فقط هویه رو زیاد یه طرف نگه ندار مدام از این طرف به اون طرف کن تا حرارت متمرکز نشه بسوزونه. خمیر فلکس خوب هم بزن چیزی نمیشه. من بارها اینکارو کرده ام تا حالا آیسی نسوزونده ام.
ضمنا موقع برداشتن هم نباید آیسی رو با زور از بورد بکنی باید اینقدر قلعش براق و مذاب شده باشه که راحت با پنس عین آب خوردن برداشته بشه این خیلی مهمه وگرنه اگه بخوای هنوز ذوب نشده به زور برداری با خودش اون پد های روی بورد رو میکنه و پاره میکنه که دیگه واقعا ترمیمش مکافاته.

hotaru

کاربر
2018-08-27
53
47
فکر کنم بالاخره اونی که دنبالشی رو پیدا کردم. این لینک رو خوب بخون دقیقا روش دامپ گرفتن از بایوس سیستم رو توی ویندوز داره توضیح میده من خوندم متوجه هم شدم اما یه خرده طولانیه ولی سخت نیست. اگه انگلیسیت خوب نیست بگو ترجمه کنم بذارم اینجا. این کاربر که داره توضیح میده خیلی معروفه ادمین کاربلد و شناخته شده ایه.

فونیکس

کاربر
2023-11-03
76
43
خوزستان
فکر کنم بالاخره اونی که دنبالشی رو پیدا کردم. این لینک رو خوب بخون دقیقا روش دامپ گرفتن از بایوس سیستم رو توی ویندوز داره توضیح میده من خوندم متوجه هم شدم اما یه خرده طولانیه ولی سخت نیست. اگه انگلیسیت خوب نیست بگو ترجمه کنم بذارم اینجا. این کاربر که داره توضیح میده خیلی معروفه ادمین کاربلد و شناخته شده ایه.
اوکی هاتارو من رفتم مطلب رو بخونمش فقط خدا کنه یک نفر حداقل تست کرده باشه و بی نقص جواب گرفته باشه چون بایوس همونطوری که میبینیش خیلی سادست ولی بشدت پیچیده هم هست ! ببینم چی در چنته دارن اگر سوال چالشی بود مطرح میکنم....

بالا