آی پی امداد
abtahi

متاسفانه بخش لپ تاپ کمکی نکرد اگر بخش رومیزی کمک بکنید ممنون میشم به دو لینک زیر توجه بفرمایید!

Samooel1980

کاربران vip(افتخاری)
کاربر

alirezashabani

کاربر vip
vip
کاربر
2023-11-19
163
101
تهران
خیر همون ویندوز 10 پرو 64 بیتی که عالی کار میکرد
خاموشی فقط روی تایم کار میکنه سر هر 40 دقیقه خاموش میشه به سکشن ها و الان توی چه بخشی هستید کاری نداره!
والا چک کردم هر دو پردازنده 65 واتی هستند ولی باز من از یک شارژر اورجینال مربوط به لپ تاپ آی 5 مشابه قبلی استفاده کردم
بالای1.5 ساعت کار میده ولی همیشه پاور رو وصل میکنم
دما ی پردازنده در دسکتاپ روی 45 درجه و در بازی تحت فشار زیاد تا 59 درجه بیشتر نمیرود
مورد تابلو و مشهود بعد از ارتقا پردازنده پریدن ME یا نشناختن ME طبق عکسی که برای شما فرستادم هستش باقی مسائل چک کردم عادی هستش ولی با پردازنده خودش ME شماره کد روبروی آن بود در بایوس.
در عکس سوم مربوط به CPU-Z هستش اون قسمت LPCIO چرا خالیه چیزی تشخیص نداده؟
ورژن بایوس رو هم که زده خیلی قدیمی هستند متاسفانه آپدیتش رو نمیدونم کی داره چون میدونم که این بایوس آخرین آپدیت نیست تحت ویندوز در کسری از ثانیه همه میکرو کدها رو آپدیت میکنه و پردازنده های بیشتری رو ساپورت میکنه
مرسی
ممنون از شما
سلام دوست عزیز شما وقتی cpu رو تعویض کردید باید بایوس رو هم clear me کنید

hotaru

کاربر
2018-08-27
53
47
با احترام به نظر دوستان، همونطور که خود OP گرامی و نیز چند تن دیگه از استادان هم اشاره کردند این مشکل خاموشی سر زمانی مشخص فقط و فقط بدلیل خرابی ناحیه ME در بایوس پیش میاد و ربطی به باتری و شارژ و حرارت اضافی و اینچیزا نداره و خیلی هم واضحه که چرا. هیچ مشکل حرارتی یا توان باتری و شارژی ای نمیتونه باعث بشه یه دستگاه دقیقا سر یک ثانیه مشخص و ثابت خاموش بشه. امیدوارم استارتر عزیز تونسته باشه بایوس رو ترمیم و رایت کرده باشه که صد در صد مشکلش حل خواهد شد.

فونیکس

کاربر
2023-11-03
76
43
خوزستان
با احترام به نظر دوستان، همونطور که خود OP گرامی و نیز چند تن دیگه از استادان هم اشاره کردند این مشکل خاموشی سر زمانی مشخص فقط و فقط بدلیل خرابی ناحیه ME در بایوس پیش میاد و ربطی به باتری و شارژ و حرارت اضافی و اینچیزا نداره و خیلی هم واضحه که چرا. هیچ مشکل حرارتی یا توان باتری و شارژی ای نمیتونه باعث بشه یه دستگاه دقیقا سر یک ثانیه مشخص و ثابت خاموش بشه. امیدوارم استارتر عزیز تونسته باشه بایوس رو ترمیم و رایت کرده باشه که صد در صد مشکلش حل خواهد شد.
با سلام به هاتارو ، چیزی از بایوس لپتاپ سونی خراب نشده! شرکت سونی روی این کنفیگ لپتاب اومده از پردازنده پنتیوم دال کور 65 واتی استفاده کرده من فقط میخام ارتقا بدم به پردازنده آی پنج ، ولی طبق همون صحبت هایی که کردم بعد از ارتقا سر ساعت مشخصی خاموش میشه و قسمت ام ای رو نمیشناسه! در هیچ کجا هم اطلاعاتی در رابطه با اینکه اصولا پردازنده این لپتاپ رو میشه ارتقا داد یا نه من که پیدا نکردم ولی سوکت ها و مصرف توان دقیقا مشابه هم هستند و این لپ تاپ یه کنفیگی بوده که واسه آلمان زده شده و در آخر اینکه دقیقا همین مادربورد رو قبلا شرکت سونی با پردازنده آی پنج برای آلمان زده بود ! دقیقا همین برد حالا اون چه بایوسی بوده که به راحتی ساپورت میکرده من نمیدونم ، ولی جایی خونده بودم که ممکنه شرکت سونی بایوسهای خودش رو قفل کرده و فقط همون پردازنده رو میشناسه ! نه بیشتر ! حقیقت داره یا نه ؟ و در کل این یک کار فوق الاده پر ریسکه چون اصلا فایل رام همین لپ تاپ رو هیچ کسی نداره و اگر فقط یک اشتباه کوچک نرم افزاری این وسط رخ بده و بایوس یک کپی تر و تمیز و سالم به من نده ، بعد از پاک کردن کامل بایوس اصلی همین مینبورد ، کپی ایراد داشته باشه هیچ کس دومی این رو نداره ! الان از این مشکل یکسال وقت گذشته و اگر کسی داشت میداد حتی سایتهای پولی هم بک آپ این رو ندارن ، مرسی ممنون

hotaru

کاربر
2018-08-27
53
47
با سلام به هاتارو ، چیزی از بایوس لپتاپ سونی خراب نشده! شرکت سونی روی این کنفیگ لپتاب اومده از پردازنده پنتیوم دال کور 65 واتی استفاده کرده من فقط میخام ارتقا بدم به پردازنده آی پنج ، ولی طبق همون صحبت هایی که کردم بعد از ارتقا سر ساعت مشخصی خاموش میشه و قسمت ام ای رو نمیشناسه! در هیچ کجا هم اطلاعاتی در رابطه با اینکه اصولا پردازنده این لپتاپ رو میشه ارتقا داد یا نه من که پیدا نکردم ولی سوکت ها و مصرف توان دقیقا مشابه هم هستند و این لپ تاپ یه کنفیگی بوده که واسه آلمان زده شده و در آخر اینکه دقیقا همین مادربورد رو قبلا شرکت سونی با پردازنده آی پنج برای آلمان زده بود ! دقیقا همین برد حالا اون چه بایوسی بوده که به راحتی ساپورت میکرده من نمیدونم ، ولی جایی خونده بودم که ممکنه شرکت سونی بایوسهای خودش رو قفل کرده و فقط همون پردازنده رو میشناسه ! نه بیشتر ! حقیقت داره یا نه ؟ و در کل این یک کار فوق الاده پر ریسکه چون اصلا فایل رام همین لپ تاپ رو هیچ کسی نداره و اگر فقط یک اشتباه کوچک نرم افزاری این وسط رخ بده و بایوس یک کپی تر و تمیز و سالم به من نده ، بعد از پاک کردن کامل بایوس اصلی همین مینبورد ، کپی ایراد داشته باشه هیچ کس دومی این رو نداره ! الان از این مشکل یکسال وقت گذشته و اگر کسی داشت میداد حتی سایتهای پولی هم بک آپ این رو ندارن ، مرسی ممنون
درود بر شما. منظورم از خرابی اینجا دقیقا خود خرابی نبود. شاید بهتر بود میگفتم ناسازگاری ناحیه ME در بایوس. یعنی اون ME فعلی در بایوس، با پردازنده تازه که شما میخواهید روش بذارید همخوانی نداره. این اینتل منجمنت از وقتی توسط اینتل معرفی شد این دردسرها رو هم درست کرد. ربطی به قفل کردن بایوس توسط سونی نداره. مثلا من مادربرد MSI داشتم پردازنده سندی بریج روش نصب بود. بعد اومدم بدون اینکه بایوس رو ارتقا بدم آیوی بریج روش انداختم بورد روشن نمیشد. بعد رفتم توی سایت ام اس آی، دیدم نوشته برای پشتیبانی از پردازنده نسل 3 آیوی بریج حتما باید نسخه تازه بایوس رو که دارای ME ver 8 هست بریزید. به همین سادگی. مبحثش یه کم طولانیه فقط در این حد بدونید که اون خاموشی سر ساعت صد در صد مربوط به ناسازگاری ME بایوس با کانفیگ جدید شما میشه چون پردازنده دیگه همون نیست و راهش هم اصلاح ناحیه ME در بایوسه که با یه سری نرم افزار شدنیه.

hotaru

کاربر
2018-08-27
53
47
در مورد بایوس لپتاپ هم آیا بایوسش از همین 8 پایه هاست؟ اگه آره، که بکاپ گرفتن ازش ریسکی نداره. با همون کلیپس که همراه پروگرامر هست راحت میتونید بکاپ بگیرید بعد هر فایلی خواستید روش بریزید با خیال آسوده آزمون و خطا کنید. اصلا فکر کنم نرم افزاری مخصوص خود سونی باشه که براتون از روی بایوس بکاپ بگیره. نشد با نرم افزارهای مخصوص اینکار توی محیط داس اینکارو بکنید. ولی راحتترین و مطمئن ترین همون پروگرامر ارزون توی عکسه. ضمنا اگه پروگرامر درست وصل شده باشه به پایه آیسی همینکه اسم آیسی رو بشناسه و حجم اش رو درست گزارش بده خیالتون راحت باشه که کپی برابر اصل بهتون خروجی میده. نگران این موضوع نباش دوست گرامی.

فونیکس

کاربر
2023-11-03
76
43
خوزستان
در مورد بایوس لپتاپ هم آیا بایوسش از همین 8 پایه هاست؟ اگه آره، که بکاپ گرفتن ازش ریسکی نداره. با همون کلیپس که همراه پروگرامر هست راحت میتونید بکاپ بگیرید بعد هر فایلی خواستید روش بریزید با خیال آسوده آزمون و خطا کنید. اصلا فکر کنم نرم افزاری مخصوص خود سونی باشه که براتون از روی بایوس بکاپ بگیره. نشد با نرم افزارهای مخصوص اینکار توی محیط داس اینکارو بکنید. ولی راحتترین و مطمئن ترین همون پروگرامر ارزون توی عکسه. ضمنا اگه پروگرامر درست وصل شده باشه به پایه آیسی همینکه اسم آیسی رو بشناسه و حجم اش رو درست گزارش بده خیالتون راحت باشه که کپی برابر اصل بهتون خروجی میده. نگران این موضوع نباش دوست گرامی.
با تشکر از شما، اتفاقا خیلی دنبال یک همچین نرم افزار رسمی سونی توی این یکسال بودم ای کاش وجود داشت متاسفانه شرکت سونی همه چیز رو از سایتهاش پاک کرده و من حقیقتا نتونستم این نرم افزار رو پیدا کنم اگر هم بوده الان دست همکارانی هستش که قبل از تاریخی که سونی اعلام کرد که زود بجنبید دانلود کنید! فلان روز همه فایلها رو پاک میکنم و این همکاران محترم دانلود کردن و یه گوشه سیستمشون الان خوابیده ، از بایوس در ویندوز بکاپ بگیری واقعا هلو هستش . در مورد گیره پروگرامر گفتین ، اینکار رو انجام دادم از روی آی سی 8 پایه لیز میخوره و اصلا نمیگیره! ولی برای مادربورد X470 MSI GAMNG PLUS عالی آیسی بایوس 8 پایه رو گرفت و شناخت و پروگرام شد و سیستم زنده شد ولی عجیب هیچ آیسی 8 پایه لپ تاپی رو نمیگیره ! من فکر میکنم اگر حتی 8 عدد سیم کشی هم بکنم و به پروگرامر وصل کنم بازم خطای نشناختن آیسی رو میده برای مادربورد های سونی شاید اینطور باشه و یکی از پایه ها به جایی دیگر متصل باشه و اجازه دیتکت رو نمیده ! گیر از روی کله آیسی سور میخوره! ولی دسکتاپ نه خیلی خوب میگیره! عجیبه!
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.JPG
6.JPG
7.jpg
8.jpg

فونیکس

کاربر
2023-11-03
76
43
خوزستان
با این نرم افزار که دیتا بیس
ش حدود 8 گیگ داره توی یه سایتی گفتن فایل بایوس رو وارد کن بعد ورژن ام ای رو انتخاب کن و خروجی بهت یک فایل بایوس با ام ای آپدیت شده میده ، نمیدونم کسی باهاش کار کرده یا نه؟
اسم برنامه INTEL ME INJECTOR

پیوست‌ها

• 114.5 کیلوبایت بازدیدها: 6

sajjad-d

کاربر vip
vip
کاربر
2008-07-21
379
1,022
اصفهان
این فایل از قبل دارم . نمیدونم کار میکنه یا نه . یه بار با این بایوس بزن ببین کار میکنه یا نه
اول یه بکاپ بگیر بعد اینو بزن

پیوست‌ها

• 2.1 مگابایت بازدیدها: 1

فونیکس

کاربر
2023-11-03
76
43
خوزستان
این فایل از قبل دارم . نمیدونم کار میکنه یا نه . یه بار با این بایوس بزن ببین کار میکنه یا نه
اول یه بکاپ بگیر بعد اینو بزن
با سلام ، آیا نرم افزار سونی وجود داره که تحت ویندوز بکاپ بگیره؟ یا حداقل اسمشو میدونید؟ تشکر

بالا