پس با این اوصاف چیپ جنوبی ریسولد شد ولی هیچ جوابیئ نگرفتم ممکنه از چیپ شمالی باشه
بعد از ریسولد چیپ جنوبی کد d1 میدادکه مربوط به cpuو قسمت چیپ شمالی و اسلات رم بود بعد از تست رم و cpu چیپ شمالی رو هم ریسولد کردم
موند فردا صبح ببینم چطور میشه
درود
بارها برایم پیش آمده حتی امروز یک مادربرد الایت g41 برام اومد که مثل مال شما بود که دیباگر در کد C, D گیر میکرده و با بایوس و کلیر سیموس و تعویض cpu و رم و حتی شستشو و این چیزا مشکلم حل نمیشده !
آیسی بایوس را تعویض میکردم و فایل جدید را به آن تزریق کردم و مشکل حل شده
امتحانش ضرری نداره
سپاس
سلام ، لطفآ بفرمایید LED ریست روی دیباگر روشنه ؟ آیا CPU که روی مین گذاشتید قبلآ روی همین مین کار میکرده ؟ (ممکنه مین CPU رو ساپورت نکنه ) آیا CPU طول میکشد تا به گرما معمولیش برسد؟ من از بخش تجربیات دوستان خیلی روشها رو یاد گرفتم ، به شما هم پیشنهاد میکنمسلامن دوستان
مین فوق روشن میشه ولی تصویر ندارد
دیباگر کد c3 میده که به اسلات رم مربوطه
بوق بیزر هم یک بوق و سپس 7 بوق مکرر رو داره که اونم به رم مربوط میشه البته اگه درست گفته باشم
خازنهای smd اطراف i/o یکی با اهم متر بوق میزنه اون یکی نه
خازنهای اطراف cpu و رم که تو عکس هست اول بوق میزنه بعد شروع به دادن ولتاژي میکنه
ترانزیستور سه پایه داخل عکس داغ میکرد تعویضش کردم بازم داغ میکنه با اینکه نو هست
دوستان راهنماییم کنیدممنون میشم
مشاهده فایلپیوست 94241
دوست من سلامسلام دوست من قبل از هر کاری شما کلیر سیموس و آپدیت بایوس رو امتحان کن مادر بردای شرکت ایلایت اکثرا با آپدیت بایوس راه می افتن
برای تعمیرات باید ترتیب کارها رو رعایت کرد که ظاهرا شما مسیرو برعکس رفتی یعنی از آخر به اول اومدی
موفق باشی
سلام ، لطفآ بفرمایید LED ریست روی دیباگر روشنه ؟ آیا CPU که روی مین گذاشتید قبلآ روی همین مین کار میکرده ؟ (ممکنه مین CPU رو ساپورت نکنه ) آیا CPU طول میکشد تا به گرما معمولیش برسد؟ من از بخش تجربیات دوستان خیلی روشها رو یاد گرفتم ، به شما هم پیشنهاد میکنم
ایرادش ای سی بایوس هست ومن از دوستمون scycity ممنونم که نظرمو به این قطعه جلب کرد
وقتی کیلر سیموس کردم دوباره برگشت سر خونه اول موند یک ای سی بایوس پیدا کنم البته اگه پیدا کنم
کسی میدونه از کجا میشه پیداش کرد