- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
با سلام این نوع لامپ بستگی به نحوه قرار گرفتن آن در مسیر خطوط میدان ناشی از ولتاژ زیاد (حوزه) دارد که این میدان در شرایطی خاص باعث ایجاد جریانی بین دو قطب لامپ میشود و لامپ به اصطلاح روشن میشود پس میدان باعث روشن شدن بدون اتصال میشود اما در حالت فازمتر عبور جریان از فاز به زمین است( جریان خیلی ضعیف).
سلام
مشروحا عرض کردم:
1- اگر یک پایه لامپ را به سیم بلندی متصل کنید که فقط نوک سیم در محل قبلی لامپ حدود یک یا دو سانتیمتری نزدیک هایولتاژ باشد دراینصورت باوجودیکه در فاصله زیادی از میدان قرار میگیرد اما باز هم با همان شدت روشن میشود و لذا در این آزمایش ، خطوط میدان و وضعیت قرار گیری لامپ ، ارتباطی به روشن شدن آن ندارد
2- چه در این آزمایش و چه با برق شهر ، جریان لامپ از طریق ارت یا زمین برقرار و بسته میشود بطوریکه اگر پایه دیگر لامپ را با دست نگیرید و آن هم آزاد باشد نور لامپ بشدت کاهش می یابد
3- لامپ نئون فازمتر میتواند هم با ولتاژ AC و هم با ولتاژ DC روشن شود و با DC بهتر روشن میشود
برای تفهیم بیشتر و عمقی پدیده ، یک تلویزیون قدیمی تهیه کنید که دیود هایولتاژ خارج از ترانس آن باشد تا سیم هایولتاژ AC هم در دسترس شما باشد و آزمایشات موصوف را انجام دهید تا حقایق علمی را کشف و باور کنید و سوالات خود را تا رفع کامل ابهام مطرح فرمایید
شاید من اشتباه کنم که دراینصورت با اصلاح اطلاعاتم ، کار بزرگی برای من خواهید کرد
ولی از استدلالات کنونی شما کاملا مطمئنم که صحیح نیست و به وفور موارد نقض آنرا هم تقدیم و تشریح کردم
http://www.irantk.ir/album.php?album...chmentid=63514
بسیار سپاس و تقدیر