سلامسلام
پاسخ شما در بسیاری از موارد صحیح و صادق است اما عواملی که موجب روشن شدن لامپ میگردد همان عوامل در تصاویر زیر موجب عبور جریان قابل مشاهده به انگشت من هم میگردد و ارتباطی با القاء مغناطیسی ندارد
همانطور که در تصویر می بینید انگشتم را به سیم هایولتاژ AC نزدیک کردم و جریان هایولتاژ از انگشتم عبور میکند که با استدلال شما قابل توجیه نیست
( قابل ذکر است ، سیم هایولتاژ AC در تلویزیونهای قدیمی در دسترس است و در تلویزیونهای جدید در دسترس نیست زیرا دیود هایولتاژ در گذشته دور ، خارج از ترانس نصب میشد و در تصویر از تلویزیون قدیمی استفاده کردم )
لذا اگرچه پاسخ شما نیز مرتبط با این پدیده نیست اما حاوی مطلب علمی قابل توجه و هوشمندانه ای است و صمیمانه سپاسگزار و ممنونم
در اینجا عبور جریان از انگشت شما ارتباط کمی با شدت میدان مغناطیسی مد نظر بنده در اطراف هسته هایولتاژ که در پست قبلی به آن اشاره داشتم دارد ، چراکه بدلیل بالا بودن ولتاژ و فاصله کم بین انگشتان شما بامنبع هایولتاژ ، هوا که در حالت عادی عایق است تحت تاثیرولتاژ زیاد یونیزه و هادی شده و جریان کمی از طریق بدن شما تخلیه می شود (مثل اتفاقی که در رعد و برق می افتد). حالا اگر شما یکی از پایه های لامپ را با انگشتتان بگیرید و سر دیگر را در همین فاصله ای که در تصویر انگشتتان را قرار داده اید قرار دهید بدون اینکه پایه لامپ با سیم ارتباطی پیدا کند لامپ روشن خواهد شد