آی پی امداد
abtahi

قفل شدن تلفن پاناسونيك

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,251
57,541
شما ابتدا باتری وکانکتورهای شارژرو بررسی کنید ونتیجه را اعلام کنید به احتمال زید در این مدت باتری فرسوده شده ویا کانکتور ها خوب به هم متصل نمی شوند
با سلام
من گوشی پاناسونیک مدل kx-tg1283bxt دارم حدود 8 ماه پیش کار میکرد اما بدلیل اینکه خط خونه قطع شد گوشی رو جمع کردم اما حالا خط رو وصل کردیم ولی گوشی رو که وصل کردیم بوق آزاد نداره نه روی بیس دستگاه و نه روی بیسیم آن . ضمنا کسی که زنگ بزنه گوشی زنگ میخوره ولی ارتباط برقرار نمیشه.ممنون

reza1401

کاربر
2012-08-07
2
3
سلام دوستان خوبید حال همگی خوبه ؟

من یه گوشی پاناسونیک دارم 2361 اینم عکسشه http://www.abed-tahan.com/product-images/KX-TG2361BX.jpg

من زمانی که هر دو گوشی شارژ دارن موقع تماس no link to base دریافت میکنم ، و تماسم قطع میشه ، اگر کسی زنگ بزنه صدای زنگ شنیده میشه اما نمیتونیم مکالمه کنیم و سریع یه حالت سکوت ایجاد میشه نه صدایی میره و نه صدایی شنیده میشه ، تاکید میکنم این شرایط زمانی است که هر دو گوشی شارژ داشته باشند ، اگر یکی خاموش باشد یا باطریش رو دراورده باشم اون یکی گوشی به سلامت تماس رو برقرار میکنه و مشکلی نیست ، اما اگر دوتا گوشی شارژ داشته باشند نه ...
از شما عزیزان ممنون میشم اگر مرا راهنمایی کنین .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 0noff

EBIJON

کاربر
2009-10-01
1
2
سلام من یه گوشی مدل KX-TG5776 دارم اما قفل شده و رمز 4 رقمیش رو ندارم لطفا کمکم کنید با تشکر

adel2551

کاربر
2010-05-19
2
5
با سلام. من تلفن مدل 2361 دارم که وقتی تلفن زنگ میخوره گوشیها زنگ نمیخورن و یا میخوام شماره بگیرم با زدن اولین دکمه پیغام no link to base میده یا گوشی خاموش و روشن میشه. موقع شارژ شدن هم به صورت متناوب صدای بیپ بیپ میده. این مورد برای هر دو گوشی اتفاق افتاده که اون مواقع مجبورم از طریق بیس صحبت کنم و البته بعضی وقت ها هم اصلا مشکلی ندارن و درست کار میکنن. به نظر اساتید محترم مشکلش چیه؟

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,251
57,541
باسلام دکمه فلش بی سیم را فشار داده تا نوشته ریجستر روی دیس پلی ظاهر شود وبعد روی بیس دکمه اینتر کام را فشار دادهبطوری که ال ای دی شروع به چشمک زدن وکد گوشی با بیس شنا سایی شود اگر درست نشد ایراد سخت افزاری دارد موفق باشید
با سلام. من تلفن مدل 2361 دارم که وقتی تلفن زنگ میخوره گوشیها زنگ نمیخورن و یا میخوام شماره بگیرم با زدن اولین دکمه پیغام no link to base میده یا گوشی خاموش و روشن میشه. موقع شارژ شدن هم به صورت متناوب صدای بیپ بیپ میده. این مورد برای هر دو گوشی اتفاق افتاده که اون مواقع مجبورم از طریق بیس صحبت کنم و البته بعضی وقت ها هم اصلا مشکلی ندارن و درست کار میکنن. به نظر اساتید محترم مشکلش چیه؟

sajadjo

کاربر vip
کاربر
2010-11-03
143
141
یاسلام . باز کردن قفل 3521 را در پست های قبل نبود اگه میشه نحوه باز کردن ان را بگذارین

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 0noff

سادق

کاربر
2009-06-10
1
1
باسلام تلفن باناسونیک مدل kx-tg2340dial lockشده لطفا کمک کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Khalili
بالا