آی پی امداد
abtahi

قفل شدن تلفن پاناسونيك

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,094
سلام

دوست من باینری عزیز متشکرم ..... ولی این تلفنها ی جدید هستش که با این روش دیگه پسورد اون ریست نمیشه (البته با این کد
726276642 و کد ستاره 7000)

این روش در تاپیک2 همین پست اقای محمودی اشاره کردند . ناگفته نماند که قبلا با همین کد چند تا تلفن رو ریست کردم و درست هم شدند .ضمنا این تلفنها

متعلق به یکی از همکاران هستش که کنار مغازه بنده تعمیرگاه تلفن دارند .به هر حال این یکی ظاهرا .......
با سلام به شما استاد عزیز
چون مدل بیسیم شما از نوع tg بود گفتم این کد شاید جواب بده چون خودم یه سریشون و با همین کد ردیف کردم.
مدیر عزیز نکته دیگه اینه که مطمئنین دقیقا مدل بیسیم درسته؟ چون با سرچ نتونستم شکل این تلفن و پیدا کنم.
در یک سایت خارجی یه چیزی پیدا کردم ببینید این جواب میده:
یا علــــــی

This worked on my KX-TG3611BX and might work on yours:
Turn the dial lock off using the following method:
1 {MENU} --> {#} -> {2} -> {5} -> {1}
2 Press {*} -> {7} -> {0} -> {0} -> {0}
3 {Save} -> {Yes} -> OFF

sam_electronic

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-30
500
4,139
میناب
www.irantk.ir
با سلام به شما استاد عزیز
چون مدل بیسیم شما از نوع tg بود گفتم این کد شاید جواب بده چون خودم یه سریشون و با همین کد ردیف کردم.
مدیر عزیز نکته دیگه اینه که مطمئنین دقیقا مدل بیسیم درسته؟ چون با سرچ نتونستم شکل این تلفن و پیدا کنم.
در یک سایت خارجی یه چیزی پیدا کردم ببینید این جواب میده:
یا علــــــی

This worked on my KX-TG3611BX and might work on yours:
Turn the dial lock off using the following method:
1 {MENU} --> {#} -> {2} -> {5} -> {1}
2 Press {*} -> {7} -> {0} -> {0} -> {0}
3 {Save} -> {Yes} -> OFF

سلام

دوست عزیز بااین روش هم جواب نمیده ....

البته یه روش پیدا کردم تست میکنم اگه جواب داد نتیجه رو اعلام میکنم

با تشکر

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,305
اصفهان
سلام

اولا بگم من تلفن تعمیر نمیکنم ولی یکی از دوستان ...

یه تلفن پاناسونیک مدل kx-tg3534bx که متاسفانه dial lock شده . لطفا مستر کد این نوع تلفن رو اگه دارید بفرمایید .

با تشکر
با عرض سلام
این مدل گوشی شما را ندیده ام و آیا 4 گوش بیسیم دارد ؟
در این مواقع که من به مشگلی برخورد میکنم در صورت داشتن آی سی EEprom با در آوردن آی سی خواندن و ذخیره کردن با تغییر دادن بخش های از اطلاعات و نصب یک سوکت بر روی گوشی تلفن بعلت اینکه در اثر لحیم کردن های متعدد مدار خراب نشود با سیم نازک نصب میکنم و آی سی را داخل سوکت زده و تست میکنم آیا عملی که مورد نظرم است انجام شده یا نه واگر موفقیت آمیز نبود فایل اصلی را دوباره پروگرام و سپس تغییرات دیگر در آدرس های مختلف تا رسیدن به منظورم انجام میدهم و تا امروز همیشه نتیجه گرفته ام

آخرین ویرایش:

صفرخان

کاربر
2011-10-27
2
13
سلام دستگاه پرگرامر گوشي تلفن مربوط به كدام مارك ومدل است قيمت ان چقدر است ونقشه مدار تلفن هاي پاناسونيك بيسيمي را مي خواستم اگر هم ممكن است نحو بر طرف كردن صداي ضعيف بيسيم گوشي پاناسونيك مدل 2361 را به ما بگوئيد متشكرم

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,251
57,541
با سلام شما میتوانید از پروگرامر tnmویا مارکهای دیگر در این سطح استفاده کنیدقیمت ومدل ان را از امیر ای سی استعلام کنید نقشه باید مدل دقیق گوشی را بیان کنید در مورد 2360 هم مشکل ضعیف بودن صدای دهنی را در همین سایت بیان کردیم که باید یک مقاومت 33 کیلو بر روی مقاومت r122 موازی میکنیم موفق باشید
سلام دستگاه پرگرامر گوشي تلفن مربوط به كدام مارك ومدل است قيمت ان چقدر است ونقشه مدار تلفن هاي پاناسونيك بيسيمي را مي خواستم اگر هم ممكن است نحو بر طرف كردن صداي ضعيف بيسيم گوشي پاناسونيك مدل 2361 را به ما بگوئيد متشكرم

علی نصیری

کاربر
2012-03-07
21
45
سلام دوستان
کسی ریست کردت تلفن بیسیم پاناسونیک مدل6051را می دونه.
گوشی یکدفعه قاطی پاتی کرده مثلا وقتی شماره گیری می کنی همان عدد را چند تا در اطراف نمایشگر بدون نظم و بی معنی نشون میده ال سی دی را هم عوض کردم مشکلش حل نشده کسی میدونه باید چیکار کنم.
لطفا راهنماییم کنید

shahin81

کاربر
2008-02-16
188
467
با سلام
من گوشی پاناسونیک مدل kx-tg1283bxt دارم حدود 8 ماه پیش کار میکرد اما بدلیل اینکه خط خونه قطع شد گوشی رو جمع کردم اما حالا خط رو وصل کردیم ولی گوشی رو که وصل کردیم بوق آزاد نداره نه روی بیس دستگاه و نه روی بیسیم آن . ضمنا کسی که زنگ بزنه گوشی زنگ میخوره ولی ارتباط برقرار نمیشه.ممنون

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,251
57,541
با سلام شما ابتدا اداپتور را در اورده ودکمه اینتر کام را فشار دهید ودر همان حالت اداپتور را وصل کنید دستگاه شما ری ست میشود
سلام دوستان
کسی ریست کردت تلفن بیسیم پاناسونیک مدل6051را می دونه.
گوشی یکدفعه قاطی پاتی کرده مثلا وقتی شماره گیری می کنی همان عدد را چند تا در اطراف نمایشگر بدون نظم و بی معنی نشون میده ال سی دی را هم عوض کردم مشکلش حل نشده کسی میدونه باید چیکار کنم.
لطفا راهنماییم کنید

بالا