آی پی امداد
abtahi

قطع ناگهانی اینورتر جوش با صدایی همراه ترکیدن قطعه

mahdi210

کاربر
2011-10-16
10
8
با سلام . یه دستگاه اینورتر جوش WIM دارم دیروز پی از چند دقیقه کار صدای ترکیدن از داخل دستگاه امد دستگاه خاموش شد. الان فقط فن روشن میشه ونمایشگر جلو خاموشه و مثل زمانی که روشن میکردیم (وقتی سالم بود ) به محض روشن شدن بعد از چند ثانیه رله عمل میکرد که الان هیچکدوم رو مشاهده نمیکینم. فقط فن روشن میشه وبس. وقتی بازش کردم دقیق ظاهری بازدید کردم متوجه سوختن این برد شدم وبک تکه الومینیوم فویل(به ضخامت زَر ورق کاغذ سیگار) به اندازه ناخن کنار این برد پیدا کردم . فکر کنم از طریق فن وارد شده و با عث اتصال کوتاه شده روی این برد . یه شک دیگه کردم شاید این تکه آلومینیویم حاصل ترکیدن خازن باشه واینم از داخل اون بیرون آمده باشه که هیچ خازن ترکیده پیدا نکردم . الان لطفا راهنماییم کنید که چطوری تعمیرش کنم .برد حاضری وجود داره جایگزین کنم ولی میخوام مطمئن بشم مشکل از جایی دیگه نیست . مممنون میشم کمک کنید
photo14873870024.jpg

پیوست‌ها

bahman.gol

کاربر vip
کاربر
2014-09-25
17
31
با سلام . یه دستگاه اینورتر جوش WIM دارم دیروز پی از چند دقیقه کار صدای ترکیدن از داخل دستگاه امد دستگاه خاموش شد. الان فقط فن روشن میشه ونمایشگر جلو خاموشه و مثل زمانی که روشن میکردیم (وقتی سالم بود ) به محض روشن شدن بعد از چند ثانیه رله عمل میکرد که الان هیچکدوم رو مشاهده نمیکینم. فقط فن روشن میشه وبس. وقتی بازش کردم دقیق ظاهری بازدید کردم متوجه سوختن این برد شدم وبک تکه الومینیوم فویل(به ضخامت زَر ورق کاغذ سیگار) به اندازه ناخن کنار این برد پیدا کردم . فکر کنم از طریق فن وارد شده و با عث اتصال کوتاه شده روی این برد . یه شک دیگه کردم شاید این تکه آلومینیویم حاصل ترکیدن خازن باشه واینم از داخل اون بیرون آمده باشه که هیچ خازن ترکیده پیدا نکردم . الان لطفا راهنماییم کنید که چطوری تعمیرش کنم .برد حاضری وجود داره جایگزین کنم ولی میخوام مطمئن بشم مشکل از جایی دیگه نیست . مممنون میشم کمک کنید مشاهده فایل‌پیوست 219894
درود بر شما
وضعیت فعلی بخش 24 ولت دستگاه شما نامطلوبه و ارزش نداره وقت بزارید و تعمیرش کنید بجای ان میتوانید از برد اماده 24 ولت موجود در بازار استفاده کنید این برد کوچک و ماسفت K3878 و از مدار خارج و این برد جدید 24 را جایگزین نمایید

پیوست‌ها

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
395
425
کوهبنان کرمان
مشاهده فایل‌پیوست 219906تشکر از راهنمایی تون .ببخشید میشه اینو که کپی همون برد اصلی هست رو بدون تغییر جایگزین کنم؟
درود برشما. بله اگر دقیقا مشابه هست میتونید تعویض کنید منتها قبلش چک کنید دلیل این ترکیدگی چی بوده که دوباره تکرار نشه. اگر اون زرورق بقول شما از بیرون وارد و باعث اتصال کوتاه شده باشه که خب به شرطی که سایر قسمتها سالم باشن میتونید استفادش کنید.

mahdi210

کاربر
2011-10-16
10
8
1731494045999.png

اینو میفرمایید دیگه .؟ روش تست روی برد وجود داره ؟ یا نه؟ الان من مولتی متر رو درحالت تست دیود گذاشتم به پایه گیت (پایه اول از روبرو) پراب سیاه و به پایه سورس (پایه سوم) پراپ قرمز رو زدم هیچی نشون نداد (این روشو توی اینترنت دیده بودم ) ولی نمیدونم روی برد جواب میده یا نه . اگر تجربه دارین ممنون میشم در این مورد هم راهنمایی بفرمایید .

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
395
425
کوهبنان کرمان
خیر برای تست مطمعن باید از روی برد خارج بشه یا حداقل قطعاتی که به مسیر پایه ها وصلن جدا بشه. که راحتترین کار همون بیرون اوردن از مداره. بعد تست بشه
روش تست هم ابتدا سه تا پایه رو یک لحظه به هم میزنیم برای اطمینان از خاموشی سپس پراب مثبت رو به گیت (پایه چپ) و مشکی رو به سورس(اولی از راست) که اتصال دادیم. بعد باید بین پایه سورس و درین یک مقاومت خیلی کم برقرار باشه. بعد همین کاررو با برعکس قرار دادن سیمهای مولتیمتر تکرار کنیم باید اون اتصال بین سورس درین مقاومت بالا یا بینهایت رو نشون بده
چون ماسفت ما از نوع منفیه.

mahdi210

کاربر
2011-10-16
10
8
سلام .استاد ببخشید فکر میکنم ماسفتم سوخته باشه. یه سوال داشتم اگر ماسفت جدید رو ، روی پایه های قبلی لحیم کنیم مشکلی پیش میاد؟ آیا تجربه چنین کاری رو داشتین ؟ چون ماسفته بد جایی هست(برای لحیم پشت فیبر) نمیخوام کل برد رو باز کنم .آیا مشکلی پیش میاره ؟پایه های ماسفت قبلی رو ،بلندتر بِبرم بعد مماس با پایه های ماسفت جدید قرار بدم پایه هارو به هم لحیم کنم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

1731590872676.png

بالا