درود بر شما
شما با باکس های موبایلی میتونید CID آی سی eMMC رو تغییر داده و پارتیشن ها رو تغییر سایز بدید و حتی Firmware آی سی رو تغییر بدید یا مجدد Firmware بزنید .
با اینکار می تونید از آی سی های مشابه برند سامسونگ برای نمونه های دیگه که خراب هستند استفاده کنید .
انجام اینکار از عهده پروگرامرهایی مثل TNM و RT خارج هست .
درضمن تا جاییکه اطلاع دارم باکس ریف ساخت کشور استونی و باکس ایزی جیتگ ساخت کشور اکراین هست و ربطی به کشور چین ندارند.
سلام مجدد
این مواردی که مطرح کردین رو من حقیقتا کارنکردم و اطلاعی ندارم ، چون مدلایی که برای من میارن معمولا یا قدیمی تر هستن یا موردی از نظر emmc ندارن ولی قطعا اگر میشد اون هاردای خرابی که دارن از تعمیرکارایی که خودشون هارد میزنو با همین باکس زنده کرد ، پس چرا خودشون اینکارو نمیکنن و دارن کیلویی میفروشنشون ؟؟!! شاید بازم به جز اینایی که صحبتشه راه حل های بالاتری هم باشه
تیم z3x رو اکراینی اعلام میکردن و سایتشونم خاطر هست که زبون روسی و انگلیسی بود و بنده سال 89 یا 90 اگر اشتباه نکنم باکسشون رو خریدم فک میکنم 125 هزار تومن و البته اونموقع فقط برا ساسونگ بود و بعدها برای lg و بعدم باکس jtag دادن که همین esay معروفه . نماینده رسمیشونم اقای پاکیان بود که حتی داخل سایتش هم قسمت ایران ، اسمش بود و دقیقا معادل داستان رجیستر نشدن یا قطع شدن rt که امروز گاها فروشنده ها عنوان میکنن رو هم اونموقع بابت محصولات این شرکت اعلام میکردن که اخرشم هیچی نشد
اون زمان یه باکس ایرانی هم بود که حتی رویه بدنه اون نوشته بود وحید شهابی با اسم ust pro زیاد هم دلنشین نبود ولی خوب بهترینه زمانه خودش بود دیگه
من اون زمان فک میکنم 12 تا باکس مختلف داشتم و مدام درگیر اخبارو جزییاتو اینا بودم
مدام صحبت از شرکتای با اسمای آنچنانی و کشورهای مختلف بود ولی ته تهش تمام این لوازم از چین میومد و همگی برچسبو گارنتی شرکتای چینی رو داشتن که اینجا هم لیبل فروشنده های ایرانی بهشون میخورد
اما واقعیت این نرم افزارا که حالا یه اینترفیس هم براشون درست میکردن که شامل قفل سخت افزاری هم میشد( که معمولا به شکل سیم کارت یا همان اسمارت کارد بود ) این بود که همگی داخل چین اماده و پرداخته میشدن واز همه مهم تر اینکه معمولا یکی دوسال بعد از عرضه به فکر تیغ زدن دوباره مشتریاشون میفتادن
مثلا فلان باکسی که قبلا خودشون عرضه کرده بودنو کرک میکردن و حتی نقشه های برد داخل اینترفیسش رو هم داخل نت به رایگان میذاشتن تا بتونن مدل جدیدی که داشتنو که معمولا با یه برند و حتی اسم شرکت جدید بود رو بفروشن
یه مدتم میگفتن هیترای کوییک ساخت تایوان هستن نه چین ولی بعدا معلوم شد برند کوییک و یاکسون متعلق به یک شرکت با دو نام مجزا و سه کارخانه در سه منطقه تجاری چین بود سانشاین و ریلاف هم جز برند های همین شرکته