سلام
ضمن تشكر از استاد jfrras جهت اسيد كاري ميتونيد يك تكه پنبه رو به اسيد مايع اغشته و به ارامي روي برد بكشيد هم سريعتر و هم بخارات سمي كمتر پراكنده ميشود!!!
موفق باشيد.
با کسب اجازه از محضر اساتید محترم
چند سال پیش از طرف ضمن خدمت یه سری دوره برای پربار نمودن امر آموزش و انتقال تجربه بین دبیران شهرستانها تشکیل داده بودن!
بنده یه دستگاه حمام اسید درست کرده بودم که در اونجا ارائه دادم و مورد استقبال دوستان قرار گرفت! الان هم تو هنرستان بعنوان نمونه کار در کارگاه نگهداری می شود که انشالله با باز شدن مدارس تصویر آن را ضمیمه می کنم*** البته این دستگاه برای اسیدکاری در تیراژ بالا بیشتر بکار میاد*****
همانطور که در محضر اساتید درس پس می دهم و شاگرد آچار بدستشان هستم . برای داشتن اسید کاری خوب چند شرط لازمه!
الف- دمای مناسب معمولا بین 50 الی 75 درجه سانتی گراد
ب- حرکت فیبرمسی یا جابجا کردن آن در داخل مایع اسید کاری
ج- رعایت نکات ایمنی از قبیل نپاشیدن اسید به اطراف محل کار و منتشر نشدن بوی نامطبوع در کارگاه
حقیر آزمایش سعی و خطای زیادی انجام دادم ، یه بار اسیدو داخل کتری شیشه ای گرم می کردم! باردیگه المنت داخل اسید میذاشتم که بعد یه مدت پوسیده می شد!
در نهایت اومدم یه ظرف مکعب مستطیل شکل که برای حلوا شکری استفاده میشد را انتخاب کردم. بطوریکه دوتا از این ظرفارو بصورت دو طبقه درست کردم و در قسمت پایین
مخزن اسید بود و در این قسمت یک هیتر آکواریم و یه پمپ آب کولر قرار داشت
قبل از شروع به کار هیتر را روشن تا دمای محلول اسید آن بالا می رفت . بعد از آن پمپ آبو روشن می کردم و اسید از طریق لوله ها به طبقه بالایی می رفت که در آن فیبر قرار داشت.بعد 2 الی 3 دقیقه مدار آماده می شد.