آی پی امداد
abtahi

تجربیات: فلزیاب شاه کبری

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
1386٫1٫24
3,189
74,248
49
ایران
سلام استاد عزیز
قیمت هم لطفا" میفرمایید؟
فقط مدار مونتاژ شده و لوپ رو میفروشید؟
سلام . صبر کنید برد smd هنوز تست نهایی نشده . برد مونتاژ شده ارسال خواهد شد. لوپ رو نمیشه با پست یا تیپاکس ارسال کرد . گیر می دن .
بخاطر این که برد قابل کپی برداری نباشه ایسی ها کلا شمارشون پاک خواهد شد .دو ساله دارم روش زحمت می کشم تا به اینجا رسیده. و هنوز هم دارم بهینه سازی می کنم .

gh@sem

کاربر
1399٫1٫8
13
1
44
شیراز
محبت کردین دوست عزیز
دوست عزیز اگه بنده اقدام به ساخت این دستگاه بکنم أیا امکانش هست منت بزارین و تو ساختش بهم کمک و راهنمایی کنین؟
ضمنا اگه ازتون بخوام یه مدار عالی با برد بالا و تفکیک خوب بهم معرفی کنین چه پیشنهادی دارین؟

jfrras

مدیر تالار
1386٫1٫24
3,189
74,248
49
ایران
دوست عزیز اگه بنده اقدام به ساخت این دستگاه بکنم أیا امکانش هست منت بزارین و تو ساختش بهم کمک و راهنمایی کنین؟
ضمنا اگه ازتون بخوام یه مدار عالی با برد بالا و تفکیک خوب بهم معرفی کنین چه پیشنهادی دارین؟
دوست عزیز اگر حرفه ای هستید بسازید .
تجهیزات اندازه گیری دقیق نیاز است . اسکوپ فرکانس متر و lc متر
دستگاه های برد بالا تفکیک ندارن .
تا حدی می تونم کمکتون کنم .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gh@sem

gh@sem

کاربر
1399٫1٫8
13
1
44
شیراز
دوست عزیز اگر حرفه ای هستید بسازید .
تجهیزات اندازه گیری دقیق نیاز است . اسکوپ فرکانس متر و lc متر
دستگاه های برد بالا تفکیک ندارن .
تا حدی می تونم کمکتون کنم .
تشکر میکنم دوست عزیز
راستش حرفه ای که هستم از نمونه کارهای برجسته ای که انجام دادم چشمک زن دو لامپی و فرستنده اف ام با برد بالای ۵ متر هست ولی گفتم شاید به راهنمایی شما هم نیاز پیدا کنم.در مورد تجهیزاتی که فرمایش می‌دین اون اسکوپ و فرکانس که نمی‌دونم چی هست ولی فکر میکنم متر بتونم تهیه کنم😉😉😉🤣🤣🤣🤣
من باب مزاح گفتم دوست عزیز راستش حرفه ای که نه ولی خیلی مبتدی هم نیستم ولی امید دارم که با کمک شما و دیگر اساتید بشه یه کار حرفه ای رو انجام داد.
پیشاپیش از شما تشکر میکنم😘😘😘

gh@sem

کاربر
1399٫1٫8
13
1
44
شیراز
تشکر میکنم دوست عزیز
راستش حرفه ای که هستم از نمونه کارهای برجسته ای که انجام دادم چشمک زن دو لامپی و فرستنده اف ام با برد بالای ۵ متر هست ولی گفتم شاید به راهنمایی شما هم نیاز پیدا کنم.در مورد تجهیزاتی که فرمایش می‌دین اون اسکوپ و فرکانس که نمی‌دونم چی هست ولی فکر میکنم متر بتونم تهیه کنم😉😉😉🤣🤣🤣🤣
من باب مزاح گفتم دوست عزیز راستش حرفه ای که نه ولی خیلی مبتدی هم نیستم ولی امید دارم که با کمک شما و دیگر اساتید بشه یه کار حرفه ای رو انجام داد.
پیشاپیش از شما تشکر میکنم😘😘😘
در ضمن یه سوال پرسیدم امکان پاسخ دادنش هست؟واینکه یکی از دوستان گفتن با نقشه قبلی فرق داره من نقشه قبلی رو ندیدم.شما همین نقشه رو ساختیم و ازش نتیجه مطلوب گرفتین؟

jfrras

مدیر تالار
1386٫1٫24
3,189
74,248
49
ایران
اگر می خواهید بسازید همینه . ساختش دم و دستگاه می خواد ندارید نسازید .

بالا