آی پی امداد
abtahi

فلزیاب دلتا پالس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hmd-sat

کاربر vip
vip
کاربر
2006-10-30
135
373
دیود VD8 , VD9 زود میپرن یا تغییر اهم میدن همچنین دیود VD3 و VD4 هر 4 تا عوض کن ترانزیستور T3 و T2 زیاد تغییر بهره میدن عوض کن .

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
سلام دوستان
دلتا پالس من موقعی که هوا خیلی سرده سنس نمیکنه فقط بوق یکسره میزنه وقتی ولوم تون رو خیلی کم میکنم بوقش قطع میشه ولی سنس نداره به فلزات عکسلعملی نداره بعد از چند دقیقه دوباره درست میشه سنس میکنه و اگه باز هم خاموش کنم دوباره روشن کنم باز سنس نمیکنه تا حدود سه دقیقه باید روشن بمونه تا باز دوباره درست بشه سنس کنه با این اشکالات من متوجه ایسی تایمر 556 دوبل شدم که وقتی هوا زیاد سرد بشه اینطوری میشه که با سشوار گرم میکنم درست میشه البته اگه جاش گرم باشه مشکلی نداره حالا دوستان ایا دلتا پالس شما هم همین مشکل رو داره ممنون میشه جواب بدید تا با هم این مشکل رو برطرف کنیم

mohsen beni

کاربر
2012-12-31
107
219
سلام.جلل خالق.سرما مثلا چند درجه؟ نه ماله من که اینطوری نیست.خب تو خونه امتحان کن ببین چطوره؟ای سی 556را عوض کن ببین چطور میشه اگه درست نشد تغذیه ای که به ای سی وصل میشه را چک کن /

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
سلام.جلل خالق.سرما مثلا چند درجه؟ نه ماله من که اینطوری نیست.خب تو خونه امتحان کن ببین چطوره؟ای سی 556را عوض کن ببین چطور میشه اگه درست نشد تغذیه ای که به ای سی وصل میشه را چک کن /
دوست عزیز شما میگید ایسی عوض کن ببین درست میشه من بالغ بر 10 عدد 556 عوض کردم تمام خازنها عوض شد. وتمام دیودها عوض شد و تمام ایسی ها عوض شد و و نصف مقاومت مدار که سمت 556 بود عوض کردم و هنوز دارم ادامه میدم میرم پایین به خدا دیگه خسته شدم نمی دونم چه مرگشه من نمیخوام یکی دیگه بسازم فقط باید ایراد رو پیدا کنم دوستان شما هم مدار خود رو بیرون از خونه که دمای زیر 10 درجه هستش ببرید ببینید همچین مشکلی دارید مشکلش اینه که وقتی دما زیر 10 درجه باشه اول میخوایی مدار رو روشن کنی بی ثبات میشه سنس نمیکنه و قتی که دو دقیقه حالا کم یا زیاد روشن بمونه درست میشه خیلی تمیز هم کار میکنه البته اگه بخوام کمتر از دو دقیقه زود ثباتش حفظ بشه سشوار میگیرم رو ایسی 556 سریع درست میشه تا حالا چند ایسی عوض کردم لطفا شما هم مدار خود را زیر 10 درجه تست کنید 20 دقیقه بیرون بذارید سرد بشه بعد با کویل روشن کنید یعنی لوپش وصل باشه فکر کنم مال شما هم همین طور باشه مرسی

mehrdad1971s

کاربر
2013-06-09
98
231
تهران
دوست عزیز شما میگید ایسی عوض کن ببین درست میشه من بالغ بر 10 عدد 556 عوض کردم تمام خازنها عوض شد. وتمام دیودها عوض شد و تمام ایسی ها عوض شد و و نصف مقاومت مدار که سمت 556 بود عوض کردم و هنوز دارم ادامه میدم میرم پایین به خدا دیگه خسته شدم نمی دونم چه مرگشه من نمیخوام یکی دیگه بسازم فقط باید ایراد رو پیدا کنم دوستان شما هم مدار خود رو بیرون از خونه که دمای زیر 10 درجه هستش ببرید ببینید همچین مشکلی دارید مشکلش اینه که وقتی دما زیر 10 درجه باشه اول میخوایی مدار رو روشن کنی بی ثبات میشه سنس نمیکنه و قتی که دو دقیقه حالا کم یا زیاد روشن بمونه درست میشه خیلی تمیز هم کار میکنه البته اگه بخوام کمتر از دو دقیقه زود ثباتش حفظ بشه سشوار میگیرم رو ایسی 556 سریع درست میشه تا حالا چند ایسی عوض کردم لطفا شما هم مدار خود را زیر 10 درجه تست کنید 20 دقیقه بیرون بذارید سرد بشه بعد با کویل روشن کنید یعنی لوپش وصل باشه فکر کنم مال شما هم همین طور باشه مرسی

با درود بر شما دوست عزیز . ایرادی که شما میفرماید میتواند از نوع خازن مصرفی شما باشد همینطور که میدانید استفاده از خازنهای سرامیکی ( عدسی ) میتواند این ایراد را ایجاد کند ای سی های شما سالمند شما تمامی خازنهای مدار رو با خازنهای MKT یا پلی استر عوض کنید و مطمئن باشید کار میکند تمیز بودن بین پایه ها و عدم استفاده از روغن لحیم هم جزو ضروریات مونتاژ در مدارات فرکانسی هست . موفق باشید:smug:

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
با درود بر شما دوست عزیز . ایرادی که شما میفرماید میتواند از نوع خازن مصرفی شما باشد همینطور که میدانید استفاده از خازنهای سرامیکی ( عدسی ) میتواند این ایراد را ایجاد کند ای سی های شما سالمند شما تمامی خازنهای مدار رو با خازنهای MKT یا پلی استر عوض کنید و مطمئن باشید کار میکند تمیز بودن بین پایه ها و عدم استفاده از روغن لحیم هم جزو ضروریات مونتاژ در مدارات فرکانسی هست . موفق باشید:smug:
داداش خازنها همه ام کاتی مقاومت 1 درصد که باز همه اینا رو عوض کردم که دیروز اعصابم رو به هم ریخت برد رد از تو جعبه در اوردم رفتم بیرون روش نفت ریختم اتیش زدم راحت شدم این دفعه میخوام با فیبر گلاسه بسازم مرسی از پاسخ شما

واقعاً علم پیشرفت کرده ، این دیگه از اون حرفاست ، راستش مدار من تا حالا سرما نخورده اما فکر کنم الآن وبا گرفته باشه ، آخه کمی بی ثباته ...... :yahoo::yahoo:
دوست عزیز واقعاً که ، شما چه جوری اصلاً تونستی این مشکل رو با همچین دلیلی مطرح کنی به هر حال به من ربطی نداره ولی فکر هم نکنم از این باشه ، شما باید دنبال چیز دیگه ای بگردی شایدد واقعاً سرما و گرما تاثیر داشته باشه اما نه در این حد ، شاید مدار شما خودش به تنهایی مشکلی داره که با سرما تجدید می شه حالا چی من نمی دانم.
انشاء الله موفق باشی و مدارت شفا پیدا کنه ( بسم الله الرحمن الرحيم يا منزل الشفا و يذهب الداء صل علي محمد و اله و انزل علي وجهي الشفاء )

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
آقای asadof مشکل شما از نوسان ساز 555 هست

خازن های شما مناسب نبودند حتما
شما حتما پلی استر بزنید برای 555
خازن های ام کاتی که تو بازار هستند بیشترشون جنس خوبی ندارد
اکه شما اول این خازن ها رو اندازه بگیرید و بعدا هم یک قطره الکل بزنید و باز مقدارشو نگاه کنید میبینید که خازن شما مقدارش عوض شد که نشانگر بی کیفیتی قطعه شما هست.
موفق باشید

ehsanajal

کاربر
2010-11-07
38
51
سلام
من فایل ال سی دی رو می خوام کسی داره
دستگاه من سکه 500 تومنی رو با کویل 28 سانتی تو 32تا 35 میزنه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا