آی پی امداد
abtahi

فلزیاب دلتا پالس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دوستان من دارم برای مسابقات مین یاب دستی آماده می شم می خواستم ازتون خواهش کنم بهم بگید چه فلزیابی برای مسابقات مناسبه و دوستان اگر در مسابقات شرکت کردن لطفاً منو راهنمایی کنن که از بین مدارات ماینر و دلتا 2 و دلتا 3 و گلداسکن و gray pulse و stuar یا هر کدوم که نظر خودتونه ...... کدومشون برای مسابقات مناسب ترند با توجه به قوانین هم باید بگم که زمین کاملاً خاکی و مدار هم باید علاوه بر ثبات و پایداری بتونه چند تا میخ (دو الی سه تا) یا یک درب قوطی کنسرو را در حداقل 40 سانت بتونه بزنه و می دونید که نسبت به خاک هم حساسیت به خرج نده در ضمن این عمق هایی را هم که گفتم بتونه در خاک بزنه.:29000000:

دوستان یه سوال : اگر در دلتا 2 بجای 7 تا ولوم ساده از نوع ولوم 10 دور (مالتی ترن) با درصد خطا پایین استفاده کنیم علاوه بر بالا بردن دقت در تنظیم آیا تفاوت زیادی را در کارکرد مدار ایجاد می کند یا نه ؟؟؟ و آیا مقدار محاسبه شده برای ولوم ها درست است ، آخه ولوم هایی که خود من دارم بسیار مقدارشان متفاوت است و خطای زیادی دارند برای مثال ولوم های 20k من در حداکثر مقدار فقط تا 17 کیلو است و ولوم 500k من از 380 کیلو بیشتر نمی شود ، برای همین پرسیدم که آیا ولوم 10 دور واقعا به درد می خورد یا نه ؟؟::agor::

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
دوستان یه سوال : اگر در دلتا 2 بجای 7 تا ولوم ساده از نوع ولوم 10 دور (مالتی ترن) با درصد خطا پایین استفاده کنیم علاوه بر بالا بردن دقت در تنظیم آیا تفاوت زیادی را در کارکرد مدار ایجاد می کند یا نه ؟؟؟ و آیا مقدار محاسبه شده برای ولوم ها درست است ، آخه ولوم هایی که خود من دارم بسیار مقدارشان متفاوت است و خطای زیادی دارند برای مثال ولوم های 20k من در حداکثر مقدار فقط تا 17 کیلو است و ولوم 500k من از 380 کیلو بیشتر نمی شود ، برای همین پرسیدم که آیا ولوم 10 دور واقعا به درد می خورد یا نه ؟؟::agor::

دوست عزیز در جواب مین یاب شما عرض کنم که این مدارات رو شاید بشه برای تئوری جای مین یاب استفاده شود ولی اصلا نباید در عمل تو محیط بیرون استفاده بشه چون پالس هایی که توسط لوپ به زمین فرستاده میشه پرقدرت هستند و هر مینی رو فعال میکند

نیازی به این همه حساسیت هم برای ولوم ها نیست
شما کافیه فقط یک ولوم تریشولد رو 10 دور بزارید کافیه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: a.t.r.z

mehrdad1971s

کاربر
2013-06-09
98
231
تهران
دوستان من دارم برای مسابقات مین یاب دستی آماده می شم می خواستم ازتون خواهش کنم بهم بگید چه فلزیابی برای مسابقات مناسبه و دوستان اگر در مسابقات شرکت کردن لطفاً منو راهنمایی کنن که از بین مدارات ماینر و دلتا 2 و دلتا 3 و گلداسکن و gray pulse و stuar یا هر کدوم که نظر خودتونه ...... کدومشون برای مسابقات مناسب ترند با توجه به قوانین هم باید بگم کهزمین کاملاً خاکی و مدار هم باید علاوه بر ثبات و پایداری بتونه چند تا میخ (دو الی سه تا) یا یک درب قوطی کنسرو را در حداقل 40 سانت بتونه بزنه و می دونید که نسبت به خاک هم حساسیت به خرج نده در ضمن این عمق هایی را هم که گفتم بتونه در خاک بزنه.:29000000:
با درود بر شما دوست عزیز کلا فلزیابهای pi به علت ایجاد ارتعاش و لرزش در مین بابی استفاده نمیشود شما از سیستم های ساده تر و راحت تری میتوانید استفاده کنید مثل VLF اگر مقداری حوصله به خرج بدین با یه سرچ میتونین مدارات مناسبی رو برای کار خود بیابید . با سپاس

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: a.t.r.z

mehrdad1971s

کاربر
2013-06-09
98
231
تهران
با درود بر شما دوست عزیز . با توجه به این که اصولا برای بردن دقت دستگاه به طور ساده عرض کنم با استفاده از مقاومتهای 1 درصد و استفاده از ایسی هایی که مارک مرغوب هستند و محاسبه دقیق سیم پیچ میتوان به حد اکثر برد تعریف شده برای دستگاه دست پیدا کرد البته دیگر نمیتوان بیشتر از مشخصات خود دستگاه کاری کرد .

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
خیلی ممنون هادی جان ، مشتاق دیدار ، کجایی کم پیدا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:boos:

سلام .
در*** کلی دغدغه و مشکلات وهستم داداش .
خیلی کم به انجمن سر میزنم
ولی سعی میکنم هر وقت که اومدم پست ها رو نکاه کنم و در حد توانم خواب کاملی بدهم به دوستانم

دوستان لطفا راهنمایی کنید چند سوال داشتم :
1) می خواستم ببینم آیا می توان برای مقاومت های r5 وr6 بجای مقاومت های 2 وات از ولوم عادی یا ده دور استفاده کرد تا بهتر بتوان اهم کویل و آن مقاومت ها را مچ کرد و از لحاظ وات مشکلی نداره و آیا باعث آسیب به مدار نمی شه و می تونم با خیال راحت تست کنم و کسی هست تا حالا بطور عملی این کار رو کرده باشه راستش خودم یه بار تست کردم ، اتفاقی نیفتاد فقط ماسفتم کمی داغ شد و اصلا دیگه چیزی رو سنس نکرد می خواستم ببینم آیا می شه یا نه ؟؟؟؟

2) چطوری می تونم سرعت نمونه برداری مدار را کم کنم و قدرت سنسش را کاهش دهم آیا با دو مقاومت r7 , r9 می توان این کار را کرد اگر بله لطفا بگویید مقدارشان را چقدر بگذارم. یا راه دیگری پیشنهاد کنید ؟؟؟

3) بهترین فرکانس مدار برای زیر خاک چقدر است آیا 300 هرتز مناسب است یا روی 200 هرتز بیارمش.

4) آیا راهی هست که از طریق دادن خروجی مدار به adc میکرو ( یا از طریق ولتاژ و آمپر یا پالس) بتوان گفت حدودا شی مورد نظر چقدر زیر خاک هست ، دقیق هم نه مثلا چیزی رو در حدود 10 سانت اختلاف را مشخص کند.

5) آیا می تونم مدار را طوری تنظیم کنم که فقط در صورت قرار گرفتن شی دقیقا در مرکز کویل آن را آشکار کند و از اطراف آن را نزند و از قدرتشم کم نشود یعنی با گرفتن داده ها توسط میکرو متوجه شویم در مرکز کویل است (چون وقتی در مرکز قرار می گیرد بیشترین مقدار را دارد.)
خیلی خیلی ممنون :69000000:

سلام مجدد خدمت شما ، من چند روز پیش دوباره یه مدار دلتا 2 درست کردم و نتیجه خیلی خوبی ازش گرفتم و هم قسمت دستی آن و هم اتوماتش به خوبی کار می کرد اما امروز بی هیچ تغییر و دستکاری وقتی مدار را روشن می کنم و با کلید دو حالته چکشی آن را روی تنظیم اتومات می برم اصلا بالانس نمی شه و فقط بوق می زنه و با نگه داشتن کلید ریست هم هیچ تغییری حاصل نمی شه تو رو خدا کمکم کنید کارم لنگه ، اگه می دونید مشکل از کجا می تونه باشه اطلاع بدین آخه تا دیروز به خوبی کار می کرد و اگر کلید ریست را فقط برای 5 ثانیه نگه می داشتم بوقش قطع و به خوبی کار می کرد.:smilie_help:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا