آی پی امداد
abtahi

فلزیاب دلتا پالس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
راستی چگونه میشه تست کرد که خازن سالم هست یا نه ؟؟

برای دیود زنر ها چگونه است !؟؟

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
خازن رو والله باید با مداراتی که نت داریم بتونید تست کنید که سالم هستند یا نه. البته اکر ظرفیت خازن پایین باشه مولتی متر میتونه اندازه ب***ه . برای دیود زنر هم مولتی متر رو در حالت دیود بزارید و وقتی شما پروب مشکی رو به سر خط دار دیود زنر میزنید و قرمز رو هم به اون طرف باید عددی رو نشان دهد مثل برای 4148 تقریبا .0.550 در این حدود ولی اکر این پروب ها رو بر عکس بزنید باید هیچ عددی رو نشان ندهد . به قول معرف دیود باید به یک طرف راه بدهد . برای مثل دیود 8.2 ولت هم شما باید یک منبع 10 ولت و مقاومت مثلا 10کیلو رو به دیود سری کیند و ببینید که این ولتاژ 8.2 روی سر این دیود میافتد یا خیر .
موفق باشید

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
دوست عزیز معمولا ولتاژ بیش از انداره به خازن ندید مشکلی پیش نخواهد امد باز اگه شک دارید خازن رو عوض یه دونه خازن زیادش 500 تومان برای تست دیود اهمتر رو روی دیود بذار از یک طرف باید راه بده در حدود500 اهم کم و زیاد از طرف دیگه اصلا نباید راه بده تست ترانسیستور. ترانسیستور سه پایه داره به نام 1-بیس2- ایمیتر3-کلکتور- پایه بیس باید از یک طرف به ایمیتر وکلکتور راه بده و از طرف دیگه راه نده و همچنین کلکتور و ایمیتر از هر دو طرف اصلا نباید راه بده که در این صورت ترانسیستور سالم است برای مشخص کردن ترانسیستور npn منفی pnpمثبت. با اهمتر دیجیتالی اون پروب که به هر دو پایه راه میده اپروب ثابت اگه قرمز بود ترانسیستور از نوع منفی است npn اگه پروپ ثابت سیاه بود منفی
در اهمتر عقربه ای برعکس هستش پروپ قرمز رو بیس ثابت مثبت میشه
تست مقاومت هم باید از هر دوطرف راه بده بستگی به اهمش داره از روی رنگ هم میشه فهمید دوست عزیز اگه در مورد تست قعطعات هر سوالی داری بپرس

آخرین ویرایش:

mehrdad1971s

کاربر
2013-06-09
98
231
تهران
دوستان عزیزی که دسترسی به مقاومت یک درصد ندارند دو روش برای رفع نیاز شما عزیزان عرض میکنم امیدوارم به دردتون بخوره اولین روش این که همیشه به هنگام خرید همیشه تعدادی از مقاومتها رو اظافه خریداری میکنم و با اهمتر که معمولا درصد خطاشون حدود 1 درصد هستش ازبین مقاومتها یکی دو تا دقیقا مقدار مقاومتی هستش که میخوام استفاده کنم دومین روش مقاومتی که مقدارش از مقاومت مورد استفاده کمتر هستش رو انتخواب میکنم با سوهان ریز روش میکشم و مدام مقدار اون رو با اهمتر اندازه میگیرم تا به مقدار مورد نظرم برسم هر چند شاید یه کم نا متعارف باشه اما خیلی از اطلاف وقت وهزینه رفت وآمد کم میکنه لازم به توضیح هستم که در جاهایی که از مقاومت جریان کشیده میشه این کار رو نکنید بهترین نوع استفاده از این روش در اوسیلاتورهاست که جریان ناچیزی از آن کشیده میشود ............... موفق و پیروز باشید

mehrdad1971s

کاربر
2013-06-09
98
231
تهران
ساده ترین راه برای تست دیود زنر روی خود مدار هستش شما میتونید با اندازه گیری کاتد دیود و با علم به این که ولتاژ دیود زنر شما چند میباشد میتونید از سالم بودن یا معیوب بودن آن از طریق ولتاژ گیری مطمئن شوید

با آرزوی موفقیت شما دوست عزیز

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IIII

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
دوستان من قعطعات این مدار رو به ایران میکرو سفارش دادم 80 هزار تومان پول ریختم به حساب الان یک هفته هستش خبری نیست الان دو روز هم هست که سایتشون رو بستند چکار کنم سایت اصلا بالا نمی یاد.

mehrdad1971s

کاربر
2013-06-09
98
231
تهران
دوست عزیز با توجه به این که قطعات این دستگاه کم یاب نیست متعجب از این هستم که شما اقدام به سفارش قطعات آن داده اید در صورتی که اکثر قطعات آن رو حتی با قطعات دست دوم اوراقی پس از تست میتونستید استفاده کنید . شاید هم سایت مربوطه مشکلی داشته چند روز دیگه صبر کنید انشا الله شاید بتونید با سایت مربوطه ارتباط برقرار کنید
با تشکر

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
دوستان من قعطعات این مدار رو به ایران میکرو سفارش دادم 80 هزار تومان پول ریختم به حساب الان یک هفته هستش خبری نیست الان دو روز هم هست که سایتشون رو بستند چکار کنم سایت اصلا بالا نمی یاد.

سایت رو با .com باز کنید بالا میاد ! مشکل برطرف شده !

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: asadof

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
سایت رو با .com باز کنید بالا میاد ! مشکل برطرف شده !
بله دوست عزیز سایت مشکل داشت حل شد تحویل پست داده یکی دو روز میرسه البته من بعضی قعطعات رو داشتم ولی چون کار کرده احتمال داره مشکل پیش بیاد مثلا خازن مرور زمان خاصیت خوشو از دست میده اون مایع داخل یادم رفته اسمش چیه خشک میشه بعد نشتی پیدا می کنه با تست مشخص نمی شه ترجیح دادم همه رو نوع بندازم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا