آی پی امداد
abtahi

فلزیاب دلتا پالس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
[video]http://up.iranblog.com/images/6aa4a44b1tbptr77jfij.rar[/video]
سلام دوستان
این یک فرکانس متر بسیار دقیق هستش از 1 هرتز تا 1گیگا هرتز نشون میده با avr هستش بدرد دستگاه شما می خوره چون از مال اقا بهنام هم دقیق تره فقط من اون کلید های sw1-sw2-sw3 رو نمی دونم مال چیه اگه متوجه شدید منو در جریان بذارید.

آخرین ویرایش:

mehrdad1971s

کاربر
2013-06-09
98
231
تهران
با تشکر از پست جالب شما که نشان دهنده هم یاری و بالا بردن هر چه بیشتر امکانات لوازم آزمایشگاهی و کاربردی سایر دوستان میباشد سویچ های 1 تا 3 برای تغییر رنج فرکانس ورودی میباشد که در یک حالت ار 1 هرتز تا یک مگا و دیگری از یک مگا تا یک گیگا میباشد .. با آرزوی موفقیت :thumbsup:

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
از دوستان عزیز کسی این مدار رو تو نرم افزار پروتوس شبیه سازی کرده این نرم افزار هم خیلی خوبه شما می تونید مدار تون رو شبیه سازی کنید بعد تست کنید و اون چیزی که میخوایی بدست بیاری بعد رو پی سی بزنی اگه خواستید بدم کار کنید فیلم اموزش هم داره .خیلی راحته دیگه لازم نیست این همه قطعه بخری یعنی تمام قطعات رو می تونید اونجا عوض کنید اسلوسکوب هم داره البته ببخشید ها شاید همه بدند اینو به کسی که باهاش کار نکرده اطلاعاتی نداره میگم چون اکثر مهندسای الکترونیک اول اینجا شبیه سازی می کنند بعد تست اخرش رو پی سی می زنند

hmd-sat

کاربر vip
vip
کاربر
2006-10-30
135
373
asadof جان نیکی و پرسش اگر ابتدا نرم افزار فیلم برداری از صفحه مونیتور نصب کنی بعد نرم افزار شبیه ساز نصب کنی و بعد مدار دلتا رو تو شبیه ساز شبیه سازی کنی و طرز کار مدار دوستان ببینند خیلی عالی میشه

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
فرکانس متر بهنام رو درست کردم ! بعد نیست ! برای دلتاپالس کافیه و تا 40 مگاهرتز رو هم نشون میده

10.jpg

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
asadof جان نیکی و پرسش اگر ابتدا نرم افزار فیلم برداری از صفحه مونیتور نصب کنی بعد نرم افزار شبیه ساز نصب کنی و بعد مدار دلتا رو تو شبیه ساز شبیه سازی کنی و طرز کار مدار دوستان ببینند خیلی عالی میشه
سلام دوست عزیز من با موبایل وارد نت میشم تو کافینت هم زیاد نمی ذارند اپلود کنم ولی چون تبلیغ نشه ادرس سایت رو تو پیام شخصی به شما میدم برو دانلود کن در مورد نرم افزار هم فیلم اموزشی خوب توضیح داده ولی باز پی دی اف کامل رو میذارم دانلود کنید اول از فیلم اموزشی استفاده کن بعد pdf با این نرم افزار خودت می تونی چه با انالوک ویا با میکروکنترلر ودار طراحی کنی بعد بسازی

آخرین ویرایش:

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
سلام
دوست عزیز اون دوتا سیم به مدار وصله که با خط زرد نشون دادم برای چی هستش؟ اگه برای کویله چرا زیز اون دوتا خازن لحیم نکردی مگه سیم کویل بغل سیم ولتاژ نیست ممنون از جواب شما
dniwo4xeznmav8r55uy.jpg

آخرین ویرایش:

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
[video]http://up.iranblog.com/images/wug0unsbo94t8n25j9h.rar[/video]
سلام
برادران عزیز این فایل اموزشی pdf تبدیل کامپیوتر به اسیلوسکوپ هستش مطالعه کنید ببینید اگه به درد مدار دلتا می خوره نرم افزار هم اپلود کنم استفاده کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IIII

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
سلام
دوست عزیز اون دوتا سیم به مدار وصله که با خط زرد نشون دادم برای چی هستش؟ اگه برای کویله چرا زیز اون دوتا خازن لحیم نکردی مگه سیم کویل بغل سیم ولتاژ نیست ممنون از جواب شما

سلام.

نه برای کویل نیست ! به جای مقاومت 100 k یه پتانسیومتر 500 کیلو وصل کرده بودم که ببینم تو عمق تاثیر داره یا نه ! اون موقع فرکانس متر نداشتم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: asadof
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا