واقعاً که ، دوستان همچین بحث می کنید و معادله می گید که انگار فرمول ریاضی و انگار تا حالا مقاومت یک درصد ندیده اید دوستمان یک سوال ساده کردند فکر نکنم برای جوابش هم نیاز به این همه دنگ و فنگ باشه ، دوست عزیز جناب asadof اول از همه خیلی خوشحالم که شما تصمیم به استفاده از مقاومت یک درصد را گرفته اید ، ببینید مقاومت های یک درصد و حتی کمتر فرقی که با مقاومت های 5 و 10 درصد معمولی دارند این است که اول از همه در رنگ متفاوتند و یک درصد ها معمولاً سبز رنگ و آبی رنگ هستند و مثل مقاومت های عادی بدنه ی کرم رنگ وسفید ندارند البته مقاومت های یک درصد اصل اینجوری اند و من هم توصیه می کنم که حتماً همین شکلی
بخرید تفاوت یگر آن در تعداد حلقه های رنگی روی آن است که معمولاً پنج رنگ و مقاومت های حرارتی یک درصد شش حلقه رنگی روی آنها است همان طور که نوار آخر در مقاومت های معمولی نشان دهنده ی تلرانس است در مقاومت های یک درصد پنج رنگ هم رنگ آخر نشان دهنده ی تلرانس است که اگر یک درصد باشد به رنگ قهوه ای اگر دو درصد باشد به رنگ قرمز اگر 0.1 درصد باشد بنفش رنگ و ... است که از روی اینها می توانی بفهمی چند درصد است اما در مقاومت های شش رنگ حلقه ی رنگی شماره پنج نشان دهنده ی تلرانس است (حلقه ی یکی به آخری) و رنگ آخر نشان دهنده ی ظرفیت حرارتی آن است که بحثی جدا دارد اما هم مقاومت های یک درصد 5 رنگ و هم 6 رنگ آن خیلی خوب است و تفاوتی ندارد در ضمن من علاوه بر آن به شما توصیه می کنم که حتی می توانید از مقاومت ها با درصد کمتر از یک هم در تهران گیر بیاورید که بهتر است مانند 0.5 درصد و 0.1 درصد که هر چی خطای کمتری داشته باشد فلزیابتان پایدار تر خواهد بود به هر صورت امیدوارم این توضیحات به دردتان بخورد در ضمن برای آشنایی بیشتر می توانید از نرم افزار های محاسبه مقدار مقاومت و اینترنت استفاده کنید. پس مقاومت های یک درصد در 5 یا 6 حلقه ی رنگی وجود دارد که اگر رنگ آخر آن قهوه ای باشد یعنی یک درصد است.
یا حق.