آی پی امداد
abtahi

فلزیاب دلتا پالس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hmd-sat

کاربر vip
vip
کاربر
2006-10-30
135
373
کاهش نفوذ در خاک بدلیل املاح دار بودن خاک است.کلا همه جای خاک ایران دارای الودگی و املاح است .این همه معادن در جای جای ایران تایید کننده این موضوع میباشد . مثل این میمونه که شما سکه ای زیر لایه نازکی از فویل الومینیوم بزارید بعد بخواهید دستگاه سکه رو سنس کنه .برای حل این مشکل با بالا بردن ولتاژ کویل و پایین ترین فرکانس باید بهره برد.

tagy

کاربر
2012-03-17
2
2
من هر سه آي سي را استفاده كردم TL071 از Lf357 هم بهتر جواب دادحساسيتش بيشتر بود

tagy

کاربر
2012-03-17
2
2
سلام .باید بگم که ای سی lf357یه اپ امپ خوبه میتونی تومدارت ازهرنوع اپ امپی که شکل پایه هاش مثل lf 357هستش استفاده کنی اما تو برد فلزییاب تاثیر گذاره مثلا من خودم با ای سی tl081تونستم سکه 25 تومانی را فاصله 28 سانتی بزنم ویه گوشواره طلا را در فاصله 22سانتی اما با ای سی lf356سکه را تو فاصله 20سانتی وگوشواره رادر فاصله5سانتی اونم به زور .من ای سی lf357را هنوز پیدا نکردم اگه پیدا کنم حتمهانتیجه رابهتون میگم .من خودم تاحالادی تاشیت 5تا اپ امپ را دیدم از همه بهتر lf357بود بعدش ca3130بود وبعدش tlo81شاید اپ امپ بهتری هم باشه باید جستجو کردبهره هاشونم این پایین نوشتم.یه نکته دیگه توخرید ای سی علاوه بر پیشوند به پسوند هاشون هم نگاه کنید وقبل از خرید به دیتا شیتشون هم حتما نگاه کنید.
راستی اگه کسی هم از ای سی lf 357و هم از ای سی tl081استفاده کرده ممنون میشم تفاوتشون توبرد را بنویسه .
50lf357
30ca3130
16tl081

من از سه نوع آيسي استفاده كردم يعني امتحانشون كردم كه tl071 ازLf 357 هم بهتر كار كرد حساسيت خيلي بهتري داشت

bad-boy

کاربر
2013-01-11
88
171
زیر اسمون خدا
اگه فلزیابت یه انگشتررا منظورمم انگشتره طلاس در حدوده 30سانت سنس میکنه خوبه . لطفا از معیاری مثله سکه معمولی استفاده کن چون اندازه مثلا یه سکه 25 تومانی همه جایه ایران یکیه و در اونصورت میشه یه فلز یابه با فلزیاب دیگه مقایسه کرد.در مورده سنس نکردن تو خاک شاید فرکانسه مدارت خیلی بالا باشه و نمیتونه تو خاک نفوذ کنه ولی اگه فلزیابتا وقتی نزدیک خاک میکنی بیخودی بوق میکشه اون موضوع بحثش یه چیزه دیگس که من خودم و اکثره دوستان با این موضوع مشکل دارن.
دوستانی که اسکوپ دارن میشه لطف کنند و بینند ایا بر اثره جریان زیاد یا حرارت فرکانسه ای سی 556 تغییری میکنه یا نه و اگه ببیند تغیر میکنه یه اطلاعی بدن تا به فکره یه اسیلاتوره بهتر و با ثبات تر باشیم خدارا چه دیدی شاید با عوض کردن یه اسیلاتوره مر غوبتر کار کرده دستگاه بهتر شد.
دوست عزيز سلام دستگاه من موتور سيكلت را در فاصله يك متري با لوپ 40 ميزنه لطفا بگيد بايد چيكار كنم

با سلامی دیگر خدمت دوستان ، جناب آقای hmd-sat من با توجه به راهنمایی های شما از یک باتری موتور سیکلت 3 آمپر استفاده کردم و آن را به مدارم وصل کردم طبق گفته ی شما ال ای دی قرمز من در هیچ صورتی روشن نشد ولی این که شما می گویید ولوم نویز را در حد اکثر بگذارم فکر نکنم این چنین باشد چون با این کار ماسفت من داغ کرد و در ضمن این را بگویم که الآن دو هفته است با باتری موتور و مدارم ور می رم اما هیچ تاثیری در کارکرد آن نداشت و یک ذره هم به عمق مدارم نسبت به آداپتور اضافه نکرد لطفاً مرا راهنمایی کنید که آیا امکان دارد مشکل مدار من از جای دیگری باشد و آیا می توان فهمید کجا ؟ ؟ ؟ :63000000:
با سپاس ویژه از شما

hmd-sat

کاربر vip
vip
کاربر
2006-10-30
135
373
با سلامی دیگر خدمت دوستان ، جناب آقای hmd-sat من با توجه به راهنمایی های شما از یک باتری موتور سیکلت 3 آمپر استفاده کردم و آن را به مدارم وصل کردم طبق گفته ی شما ال ای دی قرمز من در هیچ صورتی روشن نشد ولی این که شما می گویید ولوم نویز را در حد اکثر بگذارم فکر نکنم این چنین باشد چون با این کار ماسفت من داغ کرد و در ضمن این را بگویم که الآن دو هفته است با باتری موتور و مدارم ور می رم اما هیچ تاثیری در کارکرد آن نداشت و یک ذره هم به عمق مدارم نسبت به آداپتور اضافه نکرد لطفاً مرا راهنمایی کنید که آیا امکان دارد مشکل مدار من از جای دیگری باشد و آیا می توان فهمید کجا ؟ ؟ ؟ :63000000:
با سپاس ویژه از شما
سلام
اولا شما باید برای ماسفت رادیاتور مناسب نصب کنید ! چون قدرت مدار بالا میره هم با دفع حرارت ثبات دستگاه بیشتر میشه هم ماسفت صدمه نمیرسه . دوما کویل با مقاومت r5 هماهنگ کن توی پست 139 توضیح دادم این مورد رو .شما این دوتا کار رو انجام بده .مشکل حاد دیگر باید به اون توجه کنی اینست که
دیود VD8 , VD9 زود میپرن یا تغییر اهم میدن همچنین دیود VD3 و VD4 هر 4 تا عوض کن ترانزیستور T3 و T2 زیاد تغییر بهره میدن عوض کن .

hmd-sat

کاربر vip
vip
کاربر
2006-10-30
135
373
كسي نيست جواب بده يه موضوع مطرح كرديد به اين زودي جا زديد
جا نزدیم دوست من !! اگر اینمدت پستها رو خوب میخوندید همه چیز دستگیرت میشد!!
توصیه میکنم پست 88 و 139 و 178 خوب بخون و حتما انجام بده 100% کارت راه میفته اگر بازهم را نیفتاد تا اخرش باهات هستم
جناب III هم مشکلاتش بیشتر از شما بود ولی موفق شد.

mohsen beni

کاربر
2012-12-31
107
219
با سپاس ویژه از شما
خب داداش امپر باتری هرچی بالاتر باشه کارکرد زمانی باتوجه با امپری که از باتریت میکشی میره بالاتردر نتیجه حتی اگه یه باتری ماشینم به مدارت وصل کنی در برد مدارت هیچ تاثیری نمیذاره امپر ساعت بالا فقط برای اینه که زود ولتاژمون افت نکنه.در کل معمولا نباید امپری که مدارمون میکشه از حدود 200میلی امپر بره بالاتر چون در کاکرد کلیه قطعات مدارت مخصوصا نیمه هادی ها تاثیر میذاره حتی اگه از باتری ماشین استفاده بشه.تو این مدار مهمتر از سیم پیچ و مقاومت ها R5,R6و اسیلاتور وجود نداره که از همه مهمتر سیم پیچه دستگاهه .
ببینید دوستان قسمت اسیلاتور یاهمون ای سی 556با قطعات دور وبرش که بهش مربوطن را حتما باید تغیراتی درشون اعمال کنید تابه نتیجه مطلوب برسید . موفق باشید

mohsen beni

کاربر
2012-12-31
107
219
كسي نيست جواب بده يه موضوع مطرح كرديد به اين زودي جا زديد
خب دوسته من بااین وضعیت قطع و وصلی اینترنت که تو ایران هست بیشتر از این نمیشه کاری کرد اینترنت منطقه ما بعداز یه هفته تازه داره باهامون راه میاد .شما اگه همه مطالب از اول بخونید وهمه تغیرات را که لازمه انجام بدید مطمن باشید نتجه مطلوبا میتونید بگیرید.باید در مدارتون تغیرات حساب شده ای انجام بدید تا به نتیجه مطلوب برسید از چیزی هم نترسید من تا حالا خودم اینقدر قطعه سوزوندم و عوض کردم تا به این نتیجه رسیدم نمیگم خیلی خوب شده اما بدم نیست .
به قول ضرب المثله ما ترکها(قورتان قورخان داوار ایسه اولماز)ترجمش اینه که
کسی که از گرگ بترسد هیچ وقت صاحب گله گوسفند نخواهد شد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: starr
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا