با سلام مجدد و خسته نباشید ، دوستان من دیگر خسته شده ام الآن یک ماه است که با این فلزیاب به این سادگی ور میرم و هنوز هم به نتیجه ی درستی نرسیدم در حالیکه دلتا پالس 3 را که ده برابر از این سختتر است کامل کرده و نتیجه هم گرفتم تو رو خدا کمکم کنید همان طور که در تاپیک های قبلی هم گفتم فلزیاب من قدرت سنس بسیار بسیار کمی دارد و تا الآن هم حل نشده خب ببینید اگر مشکلی داشت اصلاً کار نمی کرد و حالا که کار می کنه چه دلیلی می تواند داشته باشد که اینقدر ضعیف عمل می کند :
1) ورودی برق مدار من یک آداپتور 12 ولت 1000 میلی آمپر است
2) من از ده باتری شارژی هم که آقا بهنام گفته استفاده کردم ولی زمانی که آنها را سری کرده و به مدارم متصل می کنم و پتانسیومتر نویز را می چرخانم تا قدرت آن را بالا ببرم فقط چراغ قرمز شروع به روشن شدن میکند آن هم کم کم و بلند گو هم صدایی نمی دهد
3) من سه عدد کویل به اهم های 2.5 و 3.6 و 5 دارم که فقط مدارم با کویل 3.6 جواب می دهد و هنگامی که دو کویل دیگر را به آن وصل می کنم چراغ قرمز روشن می شود در ضمن زمان هم که کویل را از مدارم بر می دارم باید در پایه ی 9 و 5 آی سی 556 فرکانس 50 هرتز داشته باشم اما من با برداشت کویل همچنان همان 300 هرتز را دارم لطفاً مرا راهنمایی کنید و اگر باید قطعه ای را عوض یا کار دیگری بکنم به من بگید و اگر نه من دوباره شروع به ساخت آن کنم........ سپاس از شما:busted_red:
1-باطری موتورسیکلت 12 ولت تهیه کن
2-شما R1 100 K بزار
3- C1 رو 15 نانوفاراد یا همان 153 بزار
4- بجای پتانسیومتر یک ولوم 250 کیلو اهم بزار
کی به شما گفته کویل رو از مدار قطع کنی باید فرکانس 50 هرتز داشته باشی ؟اوسیلاتور دستگاه شما درست عمل میکنه 300 هرتز باید داشته باشی .تعیین کننده فرکانس ولوم یا همان پتانسیومتر هست.
5-حالا بدون وصل کردن کویل به مدار با تنظیم ولوم 250 کیلو باید روی پایه 5 و هم پایه 9 ای سی 556 فرکانس 300 هرتز داشته باشی !! البته با چرخاندن ولوم میتونی بدلخواه فرکانس 100 هرتز تا 1000 هرتز داشته باشی روی 300 هرتز تنظیم کنی کافیه.
6-حالا کویل از 2.5 یا 3 اهم رو به مدار وصل کن
بعضی دوستان دیگر همچنان گرفتار دلتا پالس 3 هستند .همچنان ما بی اطلاع هستیم ایا دلتا 3 ثبات و پایداری داره ؟ عمق زنی چطوره ؟ولی من مطمئنم به اندازه دلتا انالوگ قدت نداره !!
همین دلتا که ساختم قوطی نوشیدنی کولا در هوا 120 سانت براحتی میزنه فیبر مسی 13 *14 تو 1.5 متر میزنه سینی استیل 30 * 20 تا 2.50 میزنه سکه و امثال اینها تو 50 سانت میزنه البته همه اینها با کویل تخت تست شده .ولی ثبات کافی نداره .البته وقت بزاری میشه با ثباتش کرد
ولی متاسفانه دسترسی مقاومتهای 1% ندارم همه رو 5% گذاشتم .