آی پی امداد
abtahi

فلزیاب دلتا پالس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parse gade

کاربر
2010-09-26
326
557
ببینید دوست عزیز من این دستگاه رو نساختم ولی تا اونجا که امکان داره کمکتون میکنم.اولا از آداپتور استفاده نکنید.دوما شما زمانی که باطری رو سری کردید ولتاژ رو اندازه بگیرید و بعد که به مدار وصل کردید و دستگاه رو روشن کردید باز هم ولتاژ دوسر باطری رو اندازه بگیرید ببینید آیا همان ولتاژ مورد نظر رو دارید یا نه؟اگه خیلی افت کرد بدونید مشکل یا از باطریه یا مدار جایی اتصال داره.چرا باید بدون کویل فرکانس 50 هرتز داشته باشید؟!!!!!تا اونجایی که من مدار رو دیدم و حتی تو هر مدار دیگه تولید فرکانس تو مدارهای انالوگ هیچ ربطی به بودن یا نبودن کویل نداره.دیجیتا نیست که بگیم اکه کویل نباشه میکرو تولید پالس رو متوقف میکنه.در مورد اهم کویل باید بگم اون چیزی که طراح گفته باید درست کنی منظورم از نظر اهم.چون اگه اهم بیشتر باشه جریان کمتری تو کویل جاری میشه و مسلما برد مدار پایین میاد.خیلی هم کم کنی جریان زیاد هم باعث داغ شدن ماسفت و در نتیجه باعث ناپایداری در زمان سوییچ که این خود باعث پایین اومدن برد میشه

hmd-sat

کاربر vip
vip
کاربر
2006-10-30
135
373
با سلام مجدد و خسته نباشید ، دوستان من دیگر خسته شده ام الآن یک ماه است که با این فلزیاب به این سادگی ور میرم و هنوز هم به نتیجه ی درستی نرسیدم در حالیکه دلتا پالس 3 را که ده برابر از این سختتر است کامل کرده و نتیجه هم گرفتم تو رو خدا کمکم کنید همان طور که در تاپیک های قبلی هم گفتم فلزیاب من قدرت سنس بسیار بسیار کمی دارد و تا الآن هم حل نشده خب ببینید اگر مشکلی داشت اصلاً کار نمی کرد و حالا که کار می کنه چه دلیلی می تواند داشته باشد که اینقدر ضعیف عمل می کند :

1) ورودی برق مدار من یک آداپتور 12 ولت 1000 میلی آمپر است

2) من از ده باتری شارژی هم که آقا بهنام گفته استفاده کردم ولی زمانی که آنها را سری کرده و به مدارم متصل می کنم و پتانسیومتر نویز را می چرخانم تا قدرت آن را بالا ببرم فقط چراغ قرمز شروع به روشن شدن میکند آن هم کم کم و بلند گو هم صدایی نمی دهد

3) من سه عدد کویل به اهم های 2.5 و 3.6 و 5 دارم که فقط مدارم با کویل 3.6 جواب می دهد و هنگامی که دو کویل دیگر را به آن وصل می کنم چراغ قرمز روشن می شود در ضمن زمان هم که کویل را از مدارم بر می دارم باید در پایه ی 9 و 5 آی سی 556 فرکانس 50 هرتز داشته باشم اما من با برداشت کویل همچنان همان 300 هرتز را دارم لطفاً مرا راهنمایی کنید و اگر باید قطعه ای را عوض یا کار دیگری بکنم به من بگید و اگر نه من دوباره شروع به ساخت آن کنم........ سپاس از شما:busted_red:

1-باطری موتورسیکلت 12 ولت تهیه کن
2-شما R1 100 K بزار
3- C1 رو 15 نانوفاراد یا همان 153 بزار
4- بجای پتانسیومتر یک ولوم 250 کیلو اهم بزار
کی به شما گفته کویل رو از مدار قطع کنی باید فرکانس 50 هرتز داشته باشی ؟اوسیلاتور دستگاه شما درست عمل میکنه 300 هرتز باید داشته باشی .تعیین کننده فرکانس ولوم یا همان پتانسیومتر هست.

5-حالا بدون وصل کردن کویل به مدار با تنظیم ولوم 250 کیلو باید روی پایه 5 و هم پایه 9 ای سی 556 فرکانس 300 هرتز داشته باشی !! البته با چرخاندن ولوم میتونی بدلخواه فرکانس 100 هرتز تا 1000 هرتز داشته باشی روی 300 هرتز تنظیم کنی کافیه.
6-حالا کویل از 2.5 یا 3 اهم رو به مدار وصل کن

بعضی دوستان دیگر همچنان گرفتار دلتا پالس 3 هستند .همچنان ما بی اطلاع هستیم ایا دلتا 3 ثبات و پایداری داره ؟ عمق زنی چطوره ؟ولی من مطمئنم به اندازه دلتا انالوگ قدت نداره !!
همین دلتا که ساختم قوطی نوشیدنی کولا در هوا 120 سانت براحتی میزنه فیبر مسی 13 *14 تو 1.5 متر میزنه سینی استیل 30 * 20 تا 2.50 میزنه سکه و امثال اینها تو 50 سانت میزنه البته همه اینها با کویل تخت تست شده .ولی ثبات کافی نداره .البته وقت بزاری میشه با ثباتش کرد
ولی متاسفانه دسترسی مقاومتهای 1% ندارم همه رو 5% گذاشتم .

آخرین ویرایش:
دوستان من زمانی که مقدار باتری هایم را قبل از استفاده اندازه می گیرم 12.6 ولت است ولی زمانی که آنها را به مدارم وصل وسپس ولتاژ آن ها را اندازه می گیرم ولتاژ زیر 10 ولت رفته و ال ای دی قرمز هم روشن می شود آیا این بخاطر اتصالی و یا اتصال کوتاه در مدار من است اگر این طوری است مدارم می بایست در ابتدا جریان کشی زیادی داشته باشد و کار هم نکند و ال ای دی قرمز هم روشن شود در صورتی که برای مدار من این طور نیست تازه زمانی هم که آداپتور با ولتاژ 12.4 را به مدارم وصل می کنم درست است کار می کند اما ولتاژ آن مقداری کم و حدود 11.3 ولت می شود. در ضمن من مدارم را کاملاً از پشت و روی فیبر چک کردم و به مشکلی برنخوردم منظورم قطعی و اتصالی است پس آیا امکان دارد این قعطی و اتصال از قطعه ای و یا آی سی باشد و آیا راهی برای پیدا کردن آن هست
با تشکر از سخاوتتان :busted_red:

hmd-sat

کاربر vip
vip
کاربر
2006-10-30
135
373
برای صدمین بار از باطری موتورسیکلت استفاده کن باطری های قلمی شارژی نیکل کادمیوم نمی توانند جریان کافی مدار شما را تامین کنند !!!!!!!!!!!!!! بقول معروف هر که فیل خواهد جور هندوستان کشد.مدار شما ممکن است بدلبل شارژ فول باطری دقایقی خوب کار کند ولی کم کم تخلیه میشوند.اگر جایی دیدی از باطری شارژ

parse gade

کاربر
2010-09-26
326
557
خوب مهندس آمپرمتر سر راه باطری و مدار بذار ببین چقدر جریان میکشه.ببین در هنگام کار ماسفت داغ میکنه؟اگه اره پس جریان زیادی میکشه.اگه نه پس باطری خوب شارژ نشده یا اینکه باطری شما مشکل داره.این دلتا هم شده داستان

bad-boy

کاربر
2013-01-11
88
171
زیر اسمون خدا
سلام دوستان من اين فلزياب رو با اي سي هاي نظامي شركت موتورلا ساختم ولي نميدونم چرا برد كمي داره وزير خاك جواب نميده از دوستان اگر كسي نظري داره خوشحال ميشم
::bounce::

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: imanfc
با سلام خدمت شما و تشکر ویژه از این همه کمک و راهنمایی ، ولی دوستان ببینید من هر چه از اشکالاتم می نویسم شما فقط می گویید باتری موتور سیکلت این که مدار من کویل 2.5 اهمی را نمی پذیرد و وقتی آن را وصل می کنم چراغ قرمز روشن می شود و یا اینکه یک سکه ی 25 تومانی را با یک سینی به ابعاد 30 * 30 سانتی متری را در یک فاصله می زند چه ربطی به باتری موتور سیکلت و یا شارژی دارد (در ضمن اگر مربوط به باتری است چه طوری است که مدار خود آقا بهنام با این باتری های قراضه ی ایرانی به این خوبی کار می کند.) در ضمن میشود توضیح دهید که چگونه باید با آمپر متر ، آمپراژ مدارم را روی 150 میلی تنظیم کنم نه اینکه ندانم آخه هر کار می کنم آمپر مدارم بالا پایین می شود و اصلاً مقدار ثابتی ندارد لطفاً نحوه ی اتصال آمپر متر و چگونگی اندازه گیری را توضیح دهید. و دیگر اینکه فکر نکنم مدارش جریان زیادی بکشد چون ماسفت من (IRF840) اصلاً داغ نمی کند.
واقعاً شرمنده ام با تشکر از یکایک شما::bounce::

آخرین ویرایش:

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
با سلام خدمت شما و تشکر ویژه از این همه کمک و راهنمایی ، ولی دوستان ببینید من هر چه از اشکالاتم می نویسم شما فقط می گویید باتری موتور سیکلت این که مدار من کویل 2.5 اهمی را نمی پذیرد و وقتی آن را وصل می کنم چراغ قرمز روشن می شود و یا اینکه یک سکه ی 25 تومانی را با یک سینی به ابعاد 30 * 30 سانتی متری را در یک فاصله می زند چه ربطی به باتری موتور سیکلت و یا شارژی دارد (در ضمن اگر مربوط به باتری است چه طوری است که مدار خود آقا بهنام با این باتری های قراضه ی ایرانی به این خوبی کار می کند.) در ضمن میشود توضیح دهید که چگونه باید با آمپر متر ، آمپراژ مدارم را روی 150 میلی تنظیم کنم نه اینکه ندانم آخه هر کار می کنم آمپر مدارم بالا پایین می شود و اصلاً مقدار ثابتی ندارد لطفاً نحوه ی اتصال آمپر متر و چگونگی اندازه گیری را توضیح دهید. و دیگر اینکه فکر نکنم مدارش جریان زیادی بکشد چون ماسفت من (IRF840) اصلاً داغ نمی کند.
واقعاً شرمنده ام با تشکر از یکایک شما::bounce::

با سلام

اول از همه بشت فیبرت رو چک کن که اصلا اتصالی نداشته باشی
برای اندازه ***ی مصرف مدارت مولتی متر رو در حالت اندازه جریان میلی آمبر قرار بده و بعد اون براب قرمز رنک رو بزار تو قسمت اندازه ***ی جریان
بعد براب مشکلی رو بزن به سیم منفی باتری ات یا منبع و سیم قرمز برای رو بزن به ورودی منفی قسمت مدارت
و مثبت باتری رو هم مستقیم بزن به مثبت مدارت. در واقع با این کارت یک امبر متر سری میکنی با مدار
بعد باید مدارت رو با ولوم تنظیم عرض بالس زیاد و کم کنی که تقریبا مصرف جریان مدارت 150 میلی آمبر باشه

و اکه درست بود همین کارو هم با کویلت انجام بده و بکو که جریان عبوری از کویلیت جیه و مشخصات کویلت رو هم بکو و یک عکس از بشت مدارت بزار اینجا تا دوستان راحت بتونن کمکت کنند

موفق باشید

parse gade

کاربر
2010-09-26
326
557
به نظر من یه تایپیک باید واسه دستگاههای اندازه گیری ایجاد کنیم.تا دوستانی که با الکترونیک آشنایی زیادی ندارند بتونن با این وسایل تو حوزه فلزیاب کار کنند.دوست عزیز وقتی آمپر بالا و پایین میره خوب مدارتون مشکل داره.با ولوم مربوط به پهنای پالس مقدارجریان تغییر میکنه

parse gade

کاربر
2010-09-26
326
557
سلام دوستان من اين فلزياب رو با اي سي هاي نظامي شركت موتورلا ساختم ولي نميدونم چرا برد كمي داره وزير خاك جواب نميده از دوستان اگر كسي نظري داره خوشحال ميشم
::bounce::
دوست عزیز بحث استفاده از آی سی خاص نیست.موضوع صحیح بستن مداره که خیلی ها توش مشکل دارن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا