بخش عمده پکیج های تقلبی ESET در بازار ایران را پکیج هایی تشکیل میدهند که به ظاهر اورجینال هستند اما ما آنها را Fake Register می نامیم . در این پکیج ها سریالی قراردارد که ممکن است شبیه سریال های 20 حرفی اصلی ESET باشد و شما با مراجعه به سایت فعال سازی و رجیستر کردن آن ، یوزرنیم و پسورد را دریافت میکنید و میتوانید حتی نرم افزار را از سایت اصلی ESET دانلود نموده و نصب نمائید. به ظاهر همه چیز اورجینال است و لایسنس هم فعال میشود و عبارت Paid License در آنتی ویروس و اعتبار حدودا یک ساله هم شما را به شک نخواهد انداخت . اما در حقیقت سایتی که شما یوزرنیم و پسورد را از آن دریافت میکنید تقلبی است.
به نمونه این وب سایت ها نگاه کنید . این ها نمونه های تقلبی سایت ESET هستند. اگر در پکیج خود یکی از این لینک ها یا لینک های مشابه را به عنوان سایت رجیستر دیدید بی شک پکیج شما تقلبی است و به صورت غیر اورجینال ثبت و رجیستر میشود :
http://www.eset.im/register
http://www.eset.com.ru/register
http://eset-uk.com/me/activate
http://www.eset-activation.com
http://adaox.me/register
http://eset.de.com/register
http://www.eset.us.com/register
http://www.eset.com.so/register
http://www.eset.se.com/register
http://myeset.me/register
http://xupdate.ir/register
http://www.eset.org.in/register
http://www.eset.ru.com/register
http://esetmobile.me
خوب با کمی تامل میفهمید که همه این وب سایت ها شبیه سایت اصلی ESET هستند اما اگر شما نرم افزار اصلی را از سایت ESET دانلود کرده باشید پس از نصب و آپدیت آنتی ویروس متوجه میشوید که سایت های فوق توسط آنتی ویروس های ESET مسدود شده اند :
این نوع لایسنس های تقلبی اصطلاحا لایسنس های اشتراکی گفته میشود یعنی عوامل پشت پرده این نوع لایسنس ها یک آنتی ویروس تک کاربره از ESET خریداری کرده و یوزرنیم و پسورد آن را به واسطه سایت های تقلبی فوق به چندین خریدار تحویل میدهند . همچنین با استفاده از این ترفند میتوانند لایسنس های تک کاربره را به عنوان 3 یا 5 کاربره به فروش برسانند. پس از ثبت سریال ایمیل تقلبی لایسنس نیز برای شما ارسال خواهد شد که در ظاهر از ESET ارسال شده اما در حقیقت سایت فعال سازی تقلبی این ایمیل را ارسال کرده است و ایمیلی جعلی میباشد. این لایسنس ها به دلیل فروش به بیش از یک کاربر اورجینال نبوده و در مقاطع زمانی مختلف ممکن است توسط ESET مسدود شود. در این حالت شرکت های این نوع آنتی ویروس ها با بهانه هایی همچون استفاده از فی*لترشکن یا استفاده بیش از حد مجاز تقصیر را بر گردن کاربر انداخته و با کلی منت یوزرنیم و پسورد غیر اورجینال دیگری به او میدهند . اما در حقیقت یوزرنیم و پسورد اولیه توسط کمپانی به عنوان یک لایسنس غیر اورجینال مسدود شده و پشتیبانی این نوع شرکت ها به ناچار یوزرنیم و پسورد غیر اورجینال دیگری به کاربر میدهند. این روال تا پایان یک سال مدت اشتراک ادامه خواهد داشت . برخی کاربران هم ممکن است خوش شانس باشند و توسط ESET مسدود نشوند اما به هر حال لایسنس آنها غیر اورجینال است !
نکته دیگر این است که یوزرنیم و پسوردی که برای خریدار ارسال میشود در بانک اطلاعاتی ESET به نامی مجهول رجیستر شده است . همچنین خریدار با وارد کردن یوزرنیم یا ایمیل خود در بخش lost license سایت ESET در این لینک هیچ ایمیلی دریافت نخواهد کرد . این یعنی یوزرنیم و پسورد تحویلی به نام یک کاربر مجهول و یک ایمیل مجهول ثبت شده و به صورت همزمان توسط سایت های رجیستر تقلبی به تعداد زیادی از کاربران واگذار شده است.
نشانه دیگر این نوع لایسنس های تقلبی مدت زمان اعتبار کمتر از 365 روز است . یعنی شما امروز لایسنس را مثلا در سایت تقلبی فعال کردید ، در سایت تقلبی تاریخ امروز برای شروع لایسنس ثبت میشود و در ایمیل تقلبی دریافتی هم تاریخ امروز درج شده است اما پس از فعال سازی آنتی ویروس در کمال تعجب میبینید که لایسنس 1 یا چند روز قبل شروع شده است ! اگر لایسنس مثلا دو روز قبل استارت خورده است بدین معناست که سایت تقلبی ، لایسنس اصلی را دو روز قبل در سایت اصلیESET به نامی مجهول ثبت کرده و در طی این دو روز یوزرنیم و پسورد دریافتی از ESET را به کاربران زیادی تحویل داده است لذا شما دیگر تنها صاحب این یوزرنیم و پسورد نیستند و لایسنس شما با یوزرنیم و پسورد های سرقتی موجود در سایت ها تفاوت چندانی ندارد. فقط بین تعداد کاربر کمتری به اشتراک گذاشته شده است.
منبع :
http://www.irantk.ir/irantk69501-2/#ixzz3b4v7ILuE