سلام یه سوال
این کد های یک ماهه یا سه ماهه که رایگان از اینترنت میگیریم فرقی با این لایسنس های پولی دارند؟
تاثیری داره؟ خواهش میکنم حقیقتو بگید،اگر هم ممکنه توضیح بدید
nod32 هم ایرانو تحریم کرده؟چرا تو قسمت اکتیو کردن و کشورها اسم ایران نیست؟
این تحریم تاثیری نداره؟
در ضمن من نمیدونم شما نمایندگی رسمی هستید یا نه اما چرا سایت هایی که مخصوص فروش لایسنس nod32 هستند اینقدر تخفیف نمیدن؟ اونا هم بدون واسطه و عمده از شرکت اصلی خرید میکنند!!
فروشگاه اینترنتی داناج دارای نماد اعتماد
فروش لایسنس ESET8 نسخه سکوریتی با تخفیف ویژه برای برو بچه های اینجا
در سایت 29000 تومان برای کاربران این انجمن 19000 تومان(جهت گرفتن کوپن تخفیف همینجا اعلام کنید تا براتون پ خ شود)
- آپدیت از سرور اصلی ESET.com
- قابلیت نگهداری لایسنس(شروع از زمان دلخواه شما)
-یکسال گارانتی و پشتیبانی تراشه اطلاعات
- نرم افزار را از سایت اصلی دانلود کرده و لایسنس ما را وارد کنید
- لایسنس به صورت ایمیل ارسال می شود
- خرید از درگاه مستقیم بانک ملت
- خرید حضوری با هماهنگی قبلی امکان پذیر است(تهران)
- در صورت تقاضا مشتری پک با پیک ارسال میشود(هزینه به عهده مشتری می باشد.)
نحوه خرید
از سایت لایسنس یک کاربره را انتخاب کرده و بعد در سبد خرید کد تخفیف را بزنید تا هزینه شما 19000 تومان شود/ این تخفیف فقط برای تک کاربره میباشد در صورت نیاز و خرید یوزر بالاتر با تلفنهای فروشگاه تماس بگیرید.
برای خرید عمده 10 عدد به بالا تماس بگیرید.
دوست عزیز ما دو مدل لایسنس داریم هر کدوم خواستید تقدیم میکنیم
1- این لایسنسی که اینجا قیمت دادیم از نمایندگی هندوستان تهیه شده و در سایت که معرفی می نماییم رجیستر میشود و از سایت اصلی آپدیت میشود(برای اطمینان شما نرم افزار را از سایت اصلی دانلود کرده و سپس لایسنس را بدید که خیالتون راحت باشه) در بالا هم گفتم آپدیت از سرور اصلی.
2- لایسنس دوم در http://www.eset.com/me/activate میشود و از همانند بالا از سایت اصلی آپدیت. قیمت این لایسنس تک فروشی 50000 تومان برای این انجمن می باشد. عمده هم خواستید تعداد اعلام کنید قیمت کنار میایم.2000 تا هم خواستید موجود
منتظر سفارش 1000 عدد رو بدید !یا اسپم باز هستید؟