آی پی امداد
abtahi

فراموش کردن رمز دستگاه dvr مدل H.264

floyd_cansil

کاربر
1388٫8٫20
31
87
با سلام. روش های دوستان رو مطالعه کردم یک روش دیگه هم هست برای دستگاه هایی که lan دارند و داخل شبکه شناسایی میشوند (تنظیمات شبکه شدند یا dhcp فعال هستند) البته این روش در فیرمور های زیر ۴ قابل اجراست. SSH به دستگاه میزنیم و با یوزر root و پسورد xc3511 وارد میشویم و به مسیر /mnt/mtd/Config رفته و فایل Account1 (یا اکانت با شماره های بالاتر) را پاک کرده و ریبوت میکنم. پسورد ریست خواهد شد.

Sent from my LG-P880 using Tapatalk

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: delpiero9

floyd_cansil

کاربر
1388٫8٫20
31
87
این را هم بگم که روش دوم که عرض میکنم کمی پیچیده و زمانبر هستش ولی برای مواردی که موضوع حیثیتی شده قابل اجراست. (تعمیر دستگاه باید نسبت به کار و زمان مقرون به صرفه باشه) فیرمور دستگاه رو بیرون میکشیم( بکاپ از آیسی فلش) فایل bin رو با BackTrack تحلیل میکنیم(CRC هدر و دیتا و حجم هدر و....) سپس با binwalk بازش کرده و از مسیر بالا فایل مورد نظر رو پاک میکنم فیرمور رو دوباره پک میکنیم ( نباید CRC ها تغییر کنه) فلش میکنیم و تمام. البته گفتم وقتی هیچ راهی مانند مسترکد ها و نرم افزار های دیت و تایم و فایل فیرمور دستگاه و.... جواب نداد و زمان بود و هزینه مطرح نبود و.... موفق و پیروز باشید.

Sent from my LG-P880 using Tapatalk

mohsen5

کاربر
1389٫5٫21
1
0
سلام این عکس dvr H.264 که پسوردشو فراموش کردم لطفا کمک کنید

mehran-sat

کاربر
1391٫8٫13
8
20
با سلام خدمت اساتید گرامی dvr زنیت روی لوگو مونده و بالا نمیاد راه درست کردنش چیه ممنون میشم اگه جواب بدید:hmm: 20161010_120117.jpg

آخرین ویرایش:

حسینییییی

کاربر
1395٫9٫7
1
0
باسلام
کسی میدونه رمز کارخونه دستگاه دی وی ار ویتکس چیه
ممنون میشم راهنماییم کنید

ra3ol.m83

کاربر vip
vip
کاربر
1392٫9٫4
89
160
کرج
دوستان بنده حقیرم راهنمایی بفرمایید.رمز فراموش شده و تمامی روش هایی که فرمودین زدم اما نشد.پرگرمر دارم برنامه ندارمIMG_۲۰۱۶۱۲۰۳_۲۰۳۱۵۵.jpgIMG_۲۰۱۶۱۲۰۳_۲۰۳۳۴۳.jpg

amir copy

کاربر vip
کاربر
1392٫11٫28
35
20
سلام بر همه همکاران عزیز وگرامی هر کسی رمز dvr هر دستگاهی را میخاهد فایل فلش و عکس مربوط به دستگاه را قرار دهد تا بطور رایگان رمز dvr را در اختیارش قرار میدهم ارادتمند شما شیری هستم از جلفا

بالا