آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
از جواب همه شما دوستان عزيز ممنونم بله من ال سي دي رو طبق همين شكلي كه نشون دادم وصل كردم و پايه هاي ال سي دي هم الان به ترتيب از 1 تا 20 طبق شكل رديف شده تمام پايه ها رو هم تست كردم كاملا اتصال برقراره و بين پايه ها هم اتصالي نيست مدارم رو هم كاملا تميز كردم اتصالي ندارم.ميكرو رو هم تو يه تعميرگاهي دادم پروگرام كردن فيل دمو و فقط قسمت HS رو تيك زدن ديگه هيچ چيزي رو دستكاري نكردم.براي كنتراست ال سي دي هم از دو تا پتانسيومتر 5 كيلو استفاده كردم فقط كاراكتر ها رو روشن و تاريك ميكنه هيچي نمايش داده نميشه.همون طور هم كه گفتم با نگه داشتن tune بك لايت روشن ميشه .حالا به نظر خودم مشكل مال پروگرام باشه اگه اطلاعات بيشتري داريد ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.

ببخشید من منظورتون رو کامل متوجه نمیشم
شما میگید از یک طرف وقتی روشن میکنید فق بک لایت آبی دارید
و از طرف دیگه میگید که با جرخاندن بتانسیومتر ها فقط کاراکتر ها بررنگ و کمرنگ میشن

javad13

کاربر
2010-10-24
57
65
آره منظورم اون مربع هاي كوچيك يا پيكسل ها هستش كه كم رنگ و پر رنگ ميشن.ال سي دي مگه 64*128 پيكسل نداره فقط همونا سفيد و سياه ميشن.و تصويري از عملكرد فلزياب يا همون كلمه ي E كه اول مياد ندارم هيچي.يه چيزي ديگه هم كه متوجه شدم اينه كه ميكرو بنده براي فايل دمو pic 18f4520 هست حالا نميدونم اين ميتونه تاثير داشته باشه يا خير. .با سپاس

آخرین ویرایش:

javad13

کاربر
2010-10-24
57
65
سلامي دوباره بعد از مدتها كه نگا ميكنم ميبينم كسي به اين بحث توجهي نميكنه مثل اوايل گرم نيستيد دوستان خواهشا بنده رو هم ياري بكنيد كه مشكلم حل بشه لطفا بگيد كه چطوري پروگرام كنم فيوز بيتهاشو روي چي تنظيم كنم خودم احتمال ميدم مشكل از اين قسمت باشه

Mahdi D.A.M

کاربر vip
vip
کاربر
2012-12-14
188
800
استان تهران
با سلام.
من اولش خیلی مشتاق شدم دستگاه رو بسازم ولی با فیلمی که تست دستگاه ساخته شده ظاهرا با فایل اصلی رو نشون میداد گذاشته شده بود دیدم انگار آب سردی بر روی انگیزم ریخته شد.
یعنی دستگاهی که آقای دمیر اینهمه برای در اختیار گداشتن فایل اصلی سختگیر بودن ودنگ وفنگ داشت با این نتیجه ضعیف واقعا نوبره.
البته دوستان خیلی زحمت کشیده بودن وهمین که نتیجه رو قبل از تجربه ما قراردادن سپاسگذارم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: alireza66

javad13

کاربر
2010-10-24
57
65
يكي نيست مارو راهنمايي كنه .....؟؟؟؟خيلي ضروريه....

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sami222

sami222

کاربر
2011-05-19
53
123
يكي نيست مارو راهنمايي كنه .....؟؟؟؟خيلي ضروريه....

نمیدونم چرا دوستان کم لطف شدن و مثل قبل به این انجمن نمیان و همکاری نمیکنند بنظرم این حق عضویت هم بی تاثیر نیست هرچند که بعضی قسمتها رایگانه ولی این که نشد!!!

Taniner_1359

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,878
45
Azarbayjan-Miandoab
آره منظورم اون مربع هاي كوچيك يا پيكسل ها هستش كه كم رنگ و پر رنگ ميشن.ال سي دي مگه 64*128 پيكسل نداره فقط همونا سفيد و سياه ميشن.و تصويري از عملكرد فلزياب يا همون كلمه ي E كه اول مياد ندارم هيچي.يه چيزي ديگه هم كه متوجه شدم اينه كه ميكرو بنده براي فايل دمو pic 18f4520 هست حالا نميدونم اين ميتونه تاثير داشته باشه يا خير. .با سپاس
سلام
دوست عزیز من هم نتونستم با فایل دمو راه اندازیش کنم چون تنظیمات فیوز بیتها را ذکر نکرده با آیسی پروگرام شده که از ترکیه آورده بودند مدار را راه اندازی کردم

javad13

کاربر
2010-10-24
57
65
خيلي ممنون از جوابتون يعني من اگه تستهاي ولتاژ گيري رو مدار رو انجام بدم و مشكلي نداشتن ميتوم ميكرو اصلي رو وصل كنم با سپاس

دوست عزیزم آقای javad 13 ، بله شما با این کار یعنی تست ولتاژ پایه ها در مدار و فرکانس های نقاط مشخص شده بر اساس همان hz های مشخص شده می توانید اکتفا کرده و میکروی اصلی آن را خریداری کنید تا اگر هم باز مدار شما مشکلی داشته باشد می توانید با میکروی اصلی آن را رفع کنید چون با این مشکلات برای میکروی شما اتفاقی نمی افتد پس نگران نباشید و آن را خریداری کرده و روی مدارتان نصب کنید و اگر هم با آن کار نکرد و مشکلی پیش آمد آن را مطرح کنید تا ان شا الله مدارتان کامل شده و به درستی کار کند چون خود من هم فقط با تست ولتاژ پایه ها و فرکانس ها و تست ال سی دی خود اکتفا کرده و با میکروی اصلی یکی از دوستانم مدارم را امتحان کردم و تازه برخی از مشکلاتم را بعد از نصب میکروی اصلی مطرح کردم فقط از نصب درست قطعات و جهت میکرو و خود آی سی ها مطمین شوید همین طور ترتیب پایه های ال سی دی . ::bounce::

asadegha

کاربر
2010-10-21
18
16
سلام دوستان
کسی هست که بدونه قیمت این دستگاه چنده؟ از کجا می تونم تهیه کنم؟

بالا