آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
با سلام خدمت دوستان متاسفانه درگیر مسایلی هستم و نمی تونم به سایت سر بزنم و تنها امیدم موفقیت همه کاربران تو ساخت دلتا 3 است و در مورد دلتا عرض کنم ثبات عالی داره و حسن دیگرش به اندازه ای که تو هوا سنس داره تو خاک هم همون اندازه را میتونه سنس کنه و در مورد اپراتوری بگم فقط توجه کنید که دلتا سفال را هم اشکار میکنه< البته کلا سیستم های پی ای > و تو قسمت فلزات با ارزش موقعی که کاوش کردید و متوجه شدی که دستگاه چیزی را اشکار کرد ابتدا نیم متر را از سطح خاک را برمیدارید و دوباره امتحان میکند اگر باز هم دستگاه سنس کرد کویل تون را به مدت دو یا سه دقیقه بگذاری روی همون محل اگه سفال یا اشغالی یا املاح معدنی باشه دستگاه اتوماتیک میتونه با بالانس صفرش کنه و صدای دستگاه قطع میشه و گر اگر نتونست تو بالانس صدای دستگاهو قطع کنه 100در صد ادامه بدید در مورد باطری از 2 باطری 12 ولت که با مبدل18یا24 به12 میتونید استفاده کنید والبته با 12 ولت ثابت تنظیم تفکیک تان همیشه ثابت خواهد بود و در مورد دیود فست به از جامپرش کنید و برای لحیکاری فتهای 2n7000از هویه های معمولی استفاده نکید موفق و پیروز باشید

خیلی ممنون از توجه شما جناب کریمیان که واقعا قدر شما رو دونست در این سایت و این تابیک

چوخ ممنون

hmd-sat

کاربر vip
vip
کاربر
2006-10-30
135
373
چرا هیچکس در مورد عمق زنی و تفکیک و ثبات این مدار حرفی نمیزنه ؟ رضایت مند هست یا مثل ماینر 4 ........؟

javad13

کاربر
2010-10-24
57
65
سلام خدمت دوستان .ممنون از جوابتون اقا هادي عزيز بنده همون طور كه گفتيد عمل كردم وقتي كه دكمه tun رو به مدت 7 ثانيه فكر كنم نگهدارم چراغ بك لايت ال سيدي روشن ميشه اما نميتونم خاموشش كنم در هر صورت بنده تصوير ندارم آي سي 4094 رو هم عوض كردم بازم تصوير ندارم.حالا تو عكس زير من نحوه ي وصل كردن ال سي دي رو به همون ترتيب نشون دادم ببينيد درست هست يا نه.ضمنا بار اول ال سي دي رو سوكتشو برعكس حالت زير كه كشيدم وصل كردم ميكرو گرم ميكرد. با سپاس

آخرین ویرایش:
جناب hmd-sat فلزیاب دلتا پالس 3 یک فلزیاب نسبتاً خوب و عمق زنی آن تقریباً 2 برابر ماینر 2 و 4 است که خود من ساختم برای مثال من با ماینر 2 یک سکه ی 50 تومانی را حداکثر در عمق 28 -34 سانتی می توانستم پیدا کنم ولی با دلتا 3 و میکروی ورژن 3 آن توانستم همان سکه را در 55-60 سانتی پیدا کنم که از نظر من بسیار رضایت بخش بود همین طور راجع به سیستم تفکیک آن باید بگم که حدود 60 - 50 درصد کارایی دارد و ده برابر بهتر و نسبت به ماینر به واقعیت نزدیک تر است و میکروی خود من چون ورژن جدید آن است فکر کنم با ورژن 3 آن فرق کند در ضمن این میکرو قدرت خلا زنی دارد و خود آقای دمیر به یکی از دوستانم گفته که به زودی میکرویی را ارایه می دهد که نسبت به سفال و املاح معدنی دیگر ، حساسیتش تقریباً صفر باشد و از همان اول آن را سنس نکند ولی از نظر من دلتا 3 معایبی هم دارد و از نظر خود من با دست کاری و استفاده از قطعات مرغوب و پیچیدن کویل مناسب در دلتا 2 نیز شاید بتوان به این نتیجه و عمق رسید و چون سیستم دلتا 2 آنالوگ است دستمان باز تر است و ... اما اینکه بعضی از دوستان می گویند که این مدار عین دلتا 2 بوده و سازنده اش با اضافه کردن ال سی دی و میکرویی اضافه قصد فریب دادن و کلاه برداری را دارد من اصلاً این حرف را قبول ندارم و می گویم که این مدار کاملاً با دلتا 2 متمایز بوده و قدرت تفکیکی دارد که نه دلتا 2 و نه هیچ فلزیاب pi دیگری تا به اینجا دارد و ارزش ساخت را دارد.
با آرزوی موفقیت در ساخت این مدار برای شما :32000000:

با سلام خدمت دوستانم مدار من سه چهار روز است که مشکلی پیدا کرده است و آن دقیقاً مانند مشکل آقای
hadi dindar است که آن را در سایت teknolojeikibi مطرح کرده بود و با تعویض فت های 2n7000 , bs250 مشکلش حل شد به نظر من مشکل مدار من هم از همین است و باید این دو تا را تعویض کنم اما فقط مشکلم این است که ترانزیستور bs250 را فقط گیر نیاورده ام و نمی دانم باید چکار کنم دوستان اگر می شود لطف کنید و آدرسی به من بدهید تا بتوانم آن را خریداری کنم چون تا الآن هر کجا رفتم گیرم نیامد و جایی را هم که ازش خریده بودم گفت که تمام کرده است لطفاً کمکم کنید.
اجرکم عند الله
:63000000:

javad13

کاربر
2010-10-24
57
65
دوست عزيز منم چند ماه فقط معطل همين بودم برو تو فروشگاه پايا الكترونيك شمارشونو بردار بهشون زنگ بزن بگو كه اين قطعه رو ميخوام .فقط خواهشا دوستان يه نيگاهم به مشكل بنده بندازند .

دوست عزیزم جناب javad 13 اینکه شما می گویید که باید کلید tune را به مدت 7 ثانیه نگه دارید تا بک لایت ال سی دی روشن شود و نمی توانید خاموشش کنید اگر از میکروی پروگرام شده ی اصلی استفاده کردید و آی سی 4094 رو هم عوض کردید و نتیجه ای حاصل نشد امکان دارد میکروی شما و برنامه اش آسیب دیده باشد واگر از برنامه ی دموی آن استفاده کردید و آن را خودتان پروگرام کردید امکان دارد در تنظیم فیوز بیت ها و نحوه ی پروگرام کردن آن اشتباه کردید لطفاً در صورت استفاده از فایل دموی آن کامل توضیح دهید که چگونه فیوز بیت ها را تنظیم و آیا اصلاً آن را دست زدید یا همین جوری پروگرام کردید لطفاً در خصوص این تنظیمات توضیح کامل دهید تا شاید این بنده ی حقیر بتوانم به شما کمک کنم
یا حق :32000000:

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
سلام خدمت دوستان .ممنون از جوابتون اقا هادي عزيز بنده همون طور كه گفتيد عمل كردم وقتي كه دكمه tun رو به مدت 7 ثانيه فكر كنم نگهدارم چراغ بك لايت ال سيدي روشن ميشه اما نميتونم خاموشش كنم در هر صورت بنده تصوير ندارم آي سي 4094 رو هم عوض كردم بازم تصوير ندارم.حالا تو عكس زير من نحوه ي وصل كردن ال سي دي رو به همون ترتيب نشون دادم ببينيد درست هست يا نه.ضمنا بار اول ال سي دي رو سوكتشو برعكس حالت زير كه كشيدم وصل كردم ميكرو گرم ميكرد. با سپاس

با سلام

دوست عزیز وقتی میکرو رو روشن کردید و چیزی در صحفه ندید اید و ای سی 4094 رو هم عوض کردید لطفا از اتصال درست بایه های ال سی دی مطمئن باشید و و همچنین با ولت متر تست کنید که قطعی نداشته باشید در اتصال های تان و هم ممکن است کنتراسا ال سی دی شما درست نباشد و برای همین چیزی دی صحفه ال سی دی شما نمایان نمیشود

بله مطابق شماتیک بایه 20 همان طرفی هست که ترانزیستور در ان طرف قرار دارد و بایه های ال سی دی هم در بشت ان درج شده است

و این نکته رو هم بگم که اکه شما میکرو خودتان رو به درستی بروگرم کرده باشد وقتی کلید tune v, رو نگه دارید ال سی دی روشن میشود ولی دیگر با نگه داشتن کلید esc نباید هم صفحه ال سی دی شما خاموش شود- چون وقتی این کلید رو فشار میدهید یک بیامی در صفحه ال سی دی نمایان میشود که به شما میگه که لطفا تغذیه مدارتون رو قطع کنید و شما باید دستی مدارتون رو از منبع جدا کتید

موفق باشید

gps210

کاربر
2013-04-07
5
6
تابحال کسی نتونسته کدهای hex رو برگردونه. و تا این کارو انجام ندید نمیتونید برنامه رو ببینید!!.چطور میگید برنامه مشکل داره؟
شما گفتید یک سری منو ها رو نداره منم گفتم چطور بیاریدش. در ضمن هیچ فلزیابی تفکیک نداره. اون تفکیکی هم که تبلیغ میکنن دروغه.Ebinger که زیر 200یلیون دستگاه نداره حتی یکی از دستگاه هاش تفکیک نداره بعد chanse داره؟ یا مثلا okm داره؟ تا زمانی که شخص خودتون با دستگاهی کار نکردید نکید این دستگاه فلانه اون یکی فلانه.همه میتونن حرف بزنن اما حقیقت در عمل مشخص میشه. مثل اینکه الان همه تبلیغ میکنن فلزیاب با قدرت کاوش 7متر!!!! در صورتی که وجود نداره همچین چیزی و هر کس میگه دروغ میگه!!! گذشته از اون هیچ دفینه ای رو تو عمق 7متر نمیزارن که نیاز به دستگاهی با عمق کاوش 7متر داشته باشیم.
سلام علیکم
ببخشید مگه معمولا دفینه ها در چه عمقیه ؟

javad13

کاربر
2010-10-24
57
65
از جواب همه شما دوستان عزيز ممنونم بله من ال سي دي رو طبق همين شكلي كه نشون دادم وصل كردم و پايه هاي ال سي دي هم الان به ترتيب از 1 تا 20 طبق شكل رديف شده تمام پايه ها رو هم تست كردم كاملا اتصال برقراره و بين پايه ها هم اتصالي نيست مدارم رو هم كاملا تميز كردم اتصالي ندارم.ميكرو رو هم تو يه تعميرگاهي دادم پروگرام كردن فيل دمو و فقط قسمت HS رو تيك زدن ديگه هيچ چيزي رو دستكاري نكردم.براي كنتراست ال سي دي هم از دو تا پتانسيومتر 5 كيلو استفاده كردم فقط كاراكتر ها رو روشن و تاريك ميكنه هيچي نمايش داده نميشه.همون طور هم كه گفتم با نگه داشتن tune بك لايت روشن ميشه .حالا به نظر خودم مشكل مال پروگرام باشه اگه اطلاعات بيشتري داريد ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.

بالا