آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

ا سلامی دیگر خدمت اساتید گرامی ، لطفاً مرا در زمینه ای راهنمایی کنید من چند روز پیش ال سی دی مدارم را عوض و به جای WINSTAR WG12864A از TS12864A-2 ورژن 1.3 استفاده کردم مانند آقای سردار شمس چون به من گفتند که کیفیت و مارک این ال سی دی بهتر از WINSTAR است و من آن را عوض کردم لطفاً به من بگویید که آیا نحوه ی نصب پایه ها مانند WINSTAR A است یا فرق می کند و برای کنتراست آن باید از چه مقاومت و یا پتانسیومتری استفاده کنم لطفاً کاملاً توضیح دهید :32000000:
در ضمن جناب mrmr16 شما هم بهتر است بجای مسخره کردن من جواب مرا بدهید چون من در حال حاضر فقط این ال سی دی را دارم لطفاً مرا راهنمایی کنید تا مدارم را کامل کنم

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
305
ا سلامی دیگر خدمت اساتید گرامی ، لطفاً مرا در زمینه ای راهنمایی کنید من چند روز پیش ال سی دی مدارم را عوض و به جای WINSTAR WG12864A از TS12864A-2 ورژن 1.3 استفاده کردم مانند آقای سردار شمس چون به من گفتند که کیفیت و مارک این ال سی دی بهتر از WINSTAR است و من آن را عوض کردم لطفاً به من بگویید که آیا نحوه ی نصب پایه ها مانند WINSTAR A است یا فرق می کند و برای کنتراست آن باید از چه مقاومت و یا پتانسیومتری استفاده کنم لطفاً کاملاً توضیح دهید :32000000:
در ضمن جناب mrmr16 شما هم بهتر است بجای مسخره کردن من جواب مرا بدهید چون من در حال حاضر فقط این ال سی دی را دارم لطفاً مرا راهنمایی کنید تا مدارم را کامل کنم

بنده شما رو مسخره نکردم . من می گم شما مگه توی ال سی دی می خوای تصاویر سه بعدی ببینی که دنبال کیفیت اون می گردی که
ال سی دی وینستار رو عوض کردی . فوق العاده ترین ال سی دی هم اگه بخری در کیفیت کار دستگاه هیچ تاثیری ندارد .
من که نمی تونم راهنمای کنم . اونایی که از این ال سی دی استفاده کردن امیدوارم که راهنمایی کنند.

javad13

کاربر
2010-10-24
57
65
سلام.من ميكرو رو پروگرام كرد رو فيبر قرار دادم اما متاسفانه سوكت ال سي دي رو بر عكس زدم ميكرو كمي گرم شد .بعد كه فهميدم درست كردم و وصل كردم الان رو ال سيدي هيچي نمياره من به جاي اون دوتا مقاومت ال سيدي دو تا پتانسيومتر 5 كيلو گذاشتم راحت تنظيم ميشه يعني فقط كاراكتر ها رو پر رنگ و كم رنگ ميكنه اما چيزي رو نتونستم ببينم ضمنا چراغ پشت ال سيدي هم روشن نميشه در اين حالت- ممكنه كه برنامه ميكرو آسيب ديده باشه ؟ يا ال سيدي؟

NICHICON

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
vip افتخاری
کاربر
2012-03-01
1,512
12,145
سلام
شما که اینقدر استاد و دارای تشخیص بالایی هستید .

میشه نظر بدین ما چی درست بکنیم که اسباب بازی نباشه . اگه بگید بنده و خیلی هارو از بلاتکلیفی نجات خواهید داد .

سپاس

به نام خدا
دوست عزیز برای اثبات شدن اسباب بازی بودن این فلزیاب کافی هست تمامی پست ها رو بخونید و فایل های ویدیویی را مشاهده کنید اونوقت بهتون ثابت میشه این هم دقیقا مثل ماینر میمونه
این مدار ها همه در سطح ازمایشگاهی هستند
از سرتا پاشون هم مشکل میباره.
یا علی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mrmr16

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
سلام.من ميكرو رو پروگرام كرد رو فيبر قرار دادم اما متاسفانه سوكت ال سي دي رو بر عكس زدم ميكرو كمي گرم شد .بعد كه فهميدم درست كردم و وصل كردم الان رو ال سيدي هيچي نمياره من به جاي اون دوتا مقاومت ال سيدي دو تا پتانسيومتر 5 كيلو گذاشتم راحت تنظيم ميشه يعني فقط كاراكتر ها رو پر رنگ و كم رنگ ميكنه اما چيزي رو نتونستم ببينم ضمنا چراغ پشت ال سيدي هم روشن نميشه در اين حالت- ممكنه كه برنامه ميكرو آسيب ديده باشه ؟ يا ال سيدي؟

سلام

شما اون دو تا بتانسیومتر رو دقیق با همون مقاومتی که برای کنتراست هست تنظیم کن
م دستکاهت رو روشن کن

ببین وقتی کلید رو میزنی واسه روشن شدن تغییری در ال سی دی مشاهده میکنی ؟

اکه ال سی دی وقتی کلید رو میزنی روشن شد و حتی کاراکتر هم نیومد بس میکروت سالمه

محض احتیاط hcf4094 رو هم عوض کن

Taniner_1359

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,878
45
Azarbayjan-Miandoab

سلام
طرز وصل کردن پایه های LCD TS12864A-2 به برد به ترتیب از چپ به راست

PCB LCD
1- 2
2- 1
3 -3
4- 16
5- 15
6- 17
7- 4
8- 5
9- 6
10- 7
11 -8
12- 9
13- 10
14 -11
15- 13
16 -12
17 -14
18- 18
19- 19
20- 20

من خودم درست دقیقا عین این مشخصات LCD را به برد وصل کردم و در ظمن ضرورتی نداشت که شما LCD راعوض کرده اید

Taniner_1359

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,878
45
Azarbayjan-Miandoab
سلام
از همکاران کسی نقشه PCB دلتا پالس 3 را روی پروتئوس پیاده کرده چون به نقشه پروتئوس آن نیاز فوری دارم با تشکر

Taniner_1359

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,878
45
Azarbayjan-Miandoab
با تشکر ویژه از شما جناب sardarshams لطفاً راجع به دو مقاومت مربوط به کنتراست آن هم توضیح دهید اینکه مقدارش چقدر باشد و اینکه باید از مقاومت استفاده کنم یا پتانسیومتر . :63000000:
سلام
من خودم از دو عدد پتانسیومتر 10 کیلو استفاده کردم به این صورت که یکی از پایه های کناری را قطع کردم و از دوپایه که یکی پایه وسطی و یکی پایه کناری می باشد استفاده کردم و تقریبا هر دو پتانسیو متر یکمی مونده به وسط تنظیم شده اندازه R37 است 1919 اهم و اندازه R40 شده 3.64 کیلو اهم LCD مورد استفاده من
TS12864A-2 است​

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: a.t.r.z

Taniner_1359

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,878
45
Azarbayjan-Miandoab
سلام
از همکاران کسی نقشه PCB دلتا پالس 3 را روی پروتئوس پیاده کرده چون به نقشه پروتئوس آن نیاز فوری دارم با تشکر
سلام
از همکاران کسی پروتئوس بلد هست که نقشه دلتا را روی پروتئوس پیاده کنه چون نیاز فوری دارم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Khalili
بالا