آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

mahdi8866

کاربر
2008-11-22
166
350
در ضمن در میکروهای pic تنظیمات فیوزبیت رو بیشتر با برنامه یا کدنویسی تنظیم میکنن و موقعی که فایل هگز رو تو نرم افزار icprog لود کنی یا انتخاب کنی اتوماتیک خود فیوزبیت ها تنظیم میشن وشما نیاز به تنظیم نداری معمولا روال به همین صورته مگه اینکه برنامه نویس با کامپایلر یا کدنویسی فیوز بیت ها رو تنظیم نکرده باشه
تا اونجایی که من تو فایل های دلتا 3 برگه یا عکسی مربوط به تنظیم فیوز ها ندیدم احتمال میدم برنامه نویس فیوز ها رو تنظیم کرده باشه (البته با کدنویسی در ابتدای برنامه مورد نظر)

javad13

کاربر
2010-10-24
57
65
سلام خدمت دوستان يه سوال ديگه داشتم .irf840 رو به جاي irf740 نصب كنم بهتره؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: imanfc
با سلامی دیگر خدمت اساتید گرامی ، لطفاً مرا در زمینه ای راهنمایی کنید من چند روز پیش ال سی دی مدارم را عوض و به جای WINSTAR WG12864A از TS12864A-2 ورژن 1.3 استفاده کردم مانند آقای سردار شمس چون به من گفتند که کیفیت و مارک این ال سی دی بهتر از WINSTAR است و من آن را عوض کردم لطفاً به من بگویید که آیا نحوه ی نصب پایه ها مانند WINSTAR A است یا فرق می کند و برای کنتراست آن باید از چه مقاومت و یا پتانسیومتری استفاده کنم لطفاً کاملاً توضیح دهید :32000000:
اجرکم عند الله

• Like

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
305
با سلامی دیگر خدمت اساتید گرامی ، لطفاً مرا در زمینه ای راهنمایی کنید من چند روز پیش ال سی دی مدارم را عوض و به جای WINSTAR WG12864A از TS12864A-2 ورژن 1.3 استفاده کردم مانند آقای سردار شمس چون به من گفتند که کیفیت و مارک این ال سی دی بهتر از WINSTAR است و من آن را عوض کردم لطفاً به من بگویید که آیا نحوه ی نصب پایه ها مانند WINSTAR A است یا فرق می کند و برای کنتراست آن باید از چه مقاومت و یا پتانسیومتری استفاده کنم لطفاً کاملاً توضیح دهید :32000000:
اجرکم عند الله

مگر شما می خوای تصاویر سه بعدی ببینی که دنبال ال سی دی با کیفیت می گردی .

همون وینستار ال سی دی بسیار عالی برای این دستگاه هستش .

ال سی دی هیچگونه تاثیری در کیفیت کار دستگاه ندارد

• Like

javad13

کاربر
2010-10-24
57
65
سلام خدمت اساتيد يه سوال ديگه داشتم كه پين هاي p3-p4 چطوري و اصلا به چي بايد وصل كرد آيا كليد سه حالته هستش ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد..

• Like

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
305
سلام خدمت اساتيد يه سوال ديگه داشتم كه پين هاي p3-p4 چطوري و اصلا به چي بايد وصل كرد آيا كليد سه حالته هستش ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد..

شما اون دوپایه رو. که با رنگ قرمز مشخص کردم رو به هم لحیم کن . نیازی هم به هیچ نوع کلیدی نیست . چون در این مدار از قسمت شارژر استفاده نمی شود .
و تنها یک کلید در مسیر باطری یعنی BESLEME برای روشن و خاموش کردن دستگاه قرار بده

4.jpg

javad13

کاربر
2010-10-24
57
65
خيلي ممنون استاد عزيز كه همراهي ميكنيد.يه سوال ديگه هم دارم در ليست قطعات نوشته شده بود كريستال اسيلاتور كه چهار پايه دارن براي نصبش چيكار كنم اگه كريستال بزارم چي تاثير بدي داره؟
ببخشيد كه سوالاتم رو يه جا نپرسيدم بازم ممنون.

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
خيلي ممنون استاد عزيز كه همراهي ميكنيد.يه سوال ديگه هم دارم در ليست قطعات نوشته شده بود كريستال اسيلاتور كه چهار پايه دارن براي نصبش چيكار كنم اگه كريستال بزارم چي تاثير بدي داره؟
ببخشيد كه سوالاتم رو يه جا نپرسيدم بازم ممنون.

شما همون کریستال دو بایه 20 مگاهرتز بزارید هیچ مشگلی نیست

بالا