آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

ALI VIPER

کاربر
2013-02-18
13
20
دوست عزیز اگه واقعا دستگاه رو از خود آقای دمیر گرفتید شما هم مارو کمک کنید چون به نظر من این مدارهای موجود چند مشکل اساسی دارن.1-تو مدار اصلی شما IRF720 رو میبینید.2-IRF2807 رو هم دارید.چند تا IRF9540 تو مدارتون وجود داره. متشکرم

2xboys

کاربر
2009-01-31
21
39
من مخصوص راهنمایی کردن دوستان این دستگاه رو خریدم ولی الان خودم مشکل دارم مشکلم حل بشه در خدمت تمام دوستان هستم و تستهارو هم زیر خاک میزنم و به همه خبر میدم فقط اول باید مشکلم حل بشه تا بتونم

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
آقای 2xboys پاسخ شما را در همان پیغام خصوصی که داده بودید دادم.
یکبار نکات زیادی را در مورد این مدار یکجا عنوان کردم که سعی کنید رعایت کنید.چند مورد دیگر:
برای اتصال لوپ به دستگاه حتما از فیش BNC پرسی استفاده کنید نه هر فیش دیگر و حتی BNC لحیمی یا فیلیپسی.
کابل رابط لوپ تا دستگاه RG58 تایوان باشد.
در کل ایرادات فراوانی دارد!!

مژده مژده !
با سلام خدمت همگی دوستان من مدارم را کامل و راه اندازی کردم و به شما این مژده را می دهم که مدار من با فایل هگز دموی آن شروع به کار کرد (منظورم فقط روشن شدن ال سی دی و آمدن صفحه ی اول آن و...) ابتدا مانند بعضی از دوستان erorr no conection coil را داشتم اما با نگه داشتن کلید esc از آن خارج و توانستم نمودار آن را نیز تغییر داده و درست کنم فقط چند سوال پایانی دارم جهت کارکرد بهتر آن مدار و به زودی عکسی از آن و تا دو هفته ی آینده فیلم کارکرد آن را با فایل دمو ، را در سایت قرار می دهم :

1) ال سی دی استفاده شده توسط من (lcd ts12864a-2 (v 1.3 می باشد که به دلیل تفاوت در دیتاشیت و پایه ها مجبور شدم آنها را تک تک به پایه های پی سی بی وصل کنم که این باعث شلوغی و زشتی برد من شده من از دوستان خواهش دارم که آیا lcd winstar wg12864B در ایران گیر می آید و آیا من می توانم آن را توسط کابل هارد کامپیوتر مستقیم به پی سی بی مصل کنم .اگر بله لطفاً نام و آدرس آن مغازه ی الکتریکی را بگویید(لطفاً برای جلوگیری از تبلیغ آدرس را به ایمیل من ارسال کنید [email protected])

2) برای استاندارد بودن از چه باتری استفاده کنم و آیا نیازی به استفاده از رگلاتور 12 ولت بر سر راه آن هست یا خیر؟

3) لطفاً بی هیچ شبهه ای مارک دقیق آی سی ها را بیان کنید همین طور نام کامل آنها همراه با تمام پیشوند و پسوند آن آی سی همین طور برای آی سی شماره ی 2 (u2) چه باید استفاده شود 74vhc4051n یا hcf 4051 be(این را برای کاهش نویز و کارکرد مدارم گفتم چون خودم از hcf4051 be استفاده کردم)

4) من برای speaker از یک بلند گوی 8r-0.5watt استفاده کردم اما در خروجی هیچ صدایی ندارم و به هنگام نزدیک شدن فلز به مدارم فقط از روی ال سی دی متوجه می شوم می خواستم ببینم که پایه ی مثبت و منفی آن را درست نصب کردم یا خیر لطفاً شما مشخص کنید که پایه ی مثبت و منفی را به کجا وصل کنم منظورم این است که از سه پایه کدام منفی و کدام مثبت است.

5) من برای سیم پیچ آن از کابل cat6e استفاده کرده ام که قطر داخلی سیم پیچ من 20 سانتی متر است و از سه دور این کابل استفاده کردم اما با این حال اهم سیم پیچ من 8.5 است آیا می توانم برای پایین آوردن آن مقاومتی را با آن موازی کنم و آیا این کار استاندارد است یا خیر (چون من این کار را انجام دادم.)

6)با سلام خدمت همه ی دوستان می خواستم بدانم که هیچ یک از شما از ورژن های جدید دلتا پالس 3 اطلاعی دارید منظورم ورژن های 2.4 و 3 آن است که توسط آقای دمیر ساخته شده و من فقط می خواستم بدانم که آیا آنها بهتر هستند یا خیر و آیا پی سی بی اولیه ی آن تغییر کرده و آیا قطعه ای به آن اضافه یا کم شده و ... خواهشاً هر یک از دوستان که اطلاع دارد تمامی قطعات و پی سی بی آن و نمونه مدار ساخته شده ی آن را در سایت قرار دهد و آیا هیچ یک از شما روی آن کار کرده اید چون به نظر من ورژن 2.4 آن خیلی بهتر از ورژن اولیه ی آن است و مدار شارژ داخلی که اضافه بوده حذف و قطعات جدیدی به آن اضافه شده و از دوستان خواهشمندم که روی این مدار های جدید کار کنند و اطلاعات مفید خود را در این زمینه در اختیار ما قرار دهند. چون من خود پی سی بی ورژن 2.4 آن را ساخته ام و فقط یک سوال درباره ی آن داشتم آن هم اینکه پتانسیومتر جدیدی که به مدار اضافه شده (بالای مدار سمت چپ) و مقدار آن 2k ohms می باشد را خود سازنده از پتانسیومتر استفاده نکرده و بجای آن یک عدد مقاومت گذاشته می خواستم مقدار مقاومت را بدانم همین طور اینکه ورژن 2.4 آن با فایل هگز دمو کار می کند یا خیر.با تشکر :32000000:

آخرین ویرایش:

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
1- این glcd در ایران پیدا نمیشه و مدل a آن به وفور در بازار ایران یافت میشود
2-از بتری 12 ولت با آمبر بالا هم استفاده کنید مشلی نیست هر چه آمپر بالا باشد باتری دیر افت ولتاز بیدا میکند
3-تمام مارک ای سی ها st باشد و ایسی 4051 هم مدل hcf4051 حتما باید باشد
4- مشکلی تو اسبیکر شماست اتصاللات رو چک کنید
5- اصلا این کار درست نیست و اه حتما میخواهید از کابل کت6 استفاده کنید باید برید مدل های تایوانی ان رو تهیه کنیدکه متری 3 تومن هستند و مس خالص هستید در حالیکه مدل های دیکر که متری هزار تومان هستند الیاز دیکری جز مس دارند
6- در مورد این سوال هم به وفو تو همین تابیک جواب داده شده

bad-boy

کاربر
2013-01-11
88
171
زیر اسمون خدا
1- این glcd در ایران پیدا نمیشه و مدل a آن به وفور در بازار ایران یافت میشود
2-از بتری 12 ولت با آمبر بالا هم استفاده کنید مشلی نیست هر چه آمپر بالا باشد باتری دیر افت ولتاز بیدا میکند
3-تمام مارک ای سی ها st باشد و ایسی 4051 هم مدل hcf4051 حتما باید باشد
4- مشکلی تو اسبیکر شماست اتصاللات رو چک کنید
5- اصلا این کار درست نیست و اه حتما میخواهید از کابل کت6 استفاده کنید باید برید مدل های تایوانی ان رو تهیه کنیدکه متری 3 تومن هستند و مس خالص هستید در حالیکه مدل های دیکر که متری هزار تومان هستند الیاز دیکری جز مس دارند
6- در مورد این سوال هم به وفو تو همین تابیک جواب داده شده

دوست عزیز سلام لطفا طریقه ساخت کویل با کابل کت را توضیح بدین و سیم های رنگی داخل کابل چطور وصل میشن

2xboys

کاربر
2009-01-31
21
39
دوست عزیز سلام لطفا طریقه ساخت کویل با کابل کت را توضیح بدین و سیم های رنگی داخل کابل چطور وصل میشن

7.jpg

دوست عزیز این هم طریقه ساخت لوپ و توضیحات که روی عکس نوشتم ولی تو پستهای قبلی بود اگر یه سر به پستهای قبلی میزدی میدیدی

javad13

کاربر
2010-10-24
57
65
دوستان ببخشيد به نظر شما اگه از سيم مفتولي مسي استفاده بشه بايد چه سايزي رو بكار برد.ممنون

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: imanfc

bad-boy

کاربر
2013-01-11
88
171
زیر اسمون خدا
7.jpg

دوست عزیز این هم طریقه ساخت لوپ و توضیحات که روی عکس نوشتم ولی تو پستهای قبلی بود اگر یه سر به پستهای قبلی میزدی میدیدی

دوست عزیز ساختم اما اهمش بالای هفت بود ایا باید با حذف کردن چند سیم رنگی اهمشو پایین بیارم یااهم بالا مشکلی ندارد وبهترین اهم چقدر است

بالا