آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

اتيلا

کاربر
2009-04-30
15
15
با سلام خدمت استاد بزرگوار جناب اقاي محمودي عرض كنم ال سي دي را قبلا از استانبول تركيه خريدم و از موجود بودن در بازار ايران بي اطلاعم ولي استعلام مي كنم حتما موفق باشيد

javad13

کاربر
2010-10-24
57
65
سلام. راستی من درست متوجه نشودم برای کوئل باید 27 دور سیم چند دهم باشه با سپاس از شما اساتید مخصوصا جناب اتیلا که تجربیات خودشون رو اعلام میکنن.

ALI VIPER

کاربر
2013-02-18
13
20
سلام و خسته نباشید .دست گلتون درد نکنه.دیدم که فقط یه تشکر خالی بابت اینهمه زحمت کمه .پاینده و سرافراز باشید.

ALI VIPER

کاربر
2013-02-18
13
20
سلام و خسته نباشید.دمه همگیتون گرم.من تازه واردم ولی خیلی لذت برم از اینهمه پشتکار و تکاپو.واقعا ترکوندیدا.نمیدونید چند ماهه که هم مدار گلد اسکن4وهم دلتا پالس3 رو پی سی بی هر دو رو ساختم وآیینه دق شده بود برام از بس که هر جایی یکی یه حرفی میزد که ادم بی خیال ساختش میشد.واقعا دمتون گرم این همون انگیزه ای بود که نیاز داشتم .همگی خسته نباشید. فعلا بای تا بعد

با سلام خدمت همه ی دوستان می خواستم بدانم که هیچ یک از شما از ورژن های جدید دلتا پالس 3 اطلاعی دارید منظورم ورژن های 2.4 و 3 آن است که توسط آقای دمیر ساخته شده و من فقط می خواستم بدانم که آیا آنها بهتر هستند یا خیر و آیا پی سی بی اولیه ی آن تغییر کرده و آیا قطعه ای به آن اضافه یا کم شده و ... خواهشاً هر یک از دوستان که اطلاع دارد تمامی قطعات و پی سی بی آن و نمونه مدار ساخته شده ی آن را در سایت قرار دهد و آیا هیچ یک از شما روی آن کار کرده اید چون به نظر من ورژن 2.4 آن خیلی بهتر از ورژن اولیه ی آن است و مدار شارژ داخلی که اضافه بوده حذف و قطعات جدیدی به آن اضافه شده و از دوستان خواهشمندم که روی این مدار های جدید کار کنند و اطلاعات مفید خود را در این زمینه در اختیار ما قرار دهند. چون من خود پی سی بی ورژن 2.4 آن را ساخته ام و فقط یک سوال درباره ی آن داشتم آن هم اینکه پتانسیومتر جدیدی که به مدار اضافه شده (بالای مدار سمت چپ) و مقدار آن 2k ohms می باشد را خود سازنده از پتانسیومتر استفاده نکرده و بجای آن یک عدد مقاومت گذاشته می خواستم مقدار مقاومت را بدانم .با تشکر:ghost:

آخرین ویرایش:

2xboys

کاربر
2009-01-31
21
39
سلام به تمام دوستان من یک مشکل اساسی با دلتاپالس دارم دستگاه من ساخته دست خود آقای حسین دمیر است. مشکل اول که دستگاه رو خریدم خوب بود ولی بعد از چند بار کار کردن دستگاه مشکل دار شد نمودار لوپ تنظیم نمیشد هر کار میکردم خط صابت بود و تغییر نمیکرد 2n7000 و bs250 رو عوض کردم درست شد ولی مشکل من الان اینه که دستگاه تو خونه که محیط بسته است کاملا کار میکنه برد دستگاه هم خوبه ولی وقتی که دستگاه رو میبرم تو محیط باز اصلا کار نمیکنه یعنی هیچ فلزی رو سنس نمیکنه فلز رو به لوپ میچسبونی اصلا انگار نه انگار

2xboys

کاربر
2009-01-31
21
39
کارهایی هم که انجام دادم دوباره 2n700 هارو عوض کردم و bs250 و tl082 و lf356 و irf740

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,484
سلام به تمام دوستان من یک مشکل اساسی با دلتاپالس دارم دستگاه من ساخته دست خود آقای حسین دمیر است. مشکل اول که دستگاه رو خریدم خوب بود ولی بعد از چند بار کار کردن دستگاه مشکل دار شد نمودار لوپ تنظیم نمیشد هر کار میکردم خط صابت بود و تغییر نمیکرد 2n7000 و bs250 رو عوض کردم درست شد ولی مشکل من الان اینه که دستگاه تو خونه که محیط بسته است کاملا کار میکنه برد دستگاه هم خوبه ولی وقتی که دستگاه رو میبرم تو محیط باز اصلا کار نمیکنه یعنی هیچ فلزی رو سنس نمیکنه فلز رو به لوپ میچسبونی اصلا انگار نه انگار
سلام رفیق ::bounce::
میشه بفرمائید که چند خریدین ؟؟؟ و تستی که تو زمین زدین چقدر بود ؟؟؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sina 202

2xboys

کاربر
2009-01-31
21
39
سلام رفیق ::bounce::
میشه بفرمائید که چند خریدین ؟؟؟ و تستی که تو زمین زدین چقدر بود ؟؟؟

تو خاک تست نزدم بیرون از خاک تست زدم میخواستم تست کنم ولی نشد دستگاه مشکل پیدا کرد . قیمت دستگاه هم چند دست چرخیده تا به من رسیده . دوستان اگر میتونن راهنمایی کنن که خیلی خیلی گیرم

ALI VIPER

کاربر
2013-02-18
13
20
دوست عزیز من یه بار با دستگاه پالس او2 این مشکل رو داشتم .به نظر من بهتر بکبار جای سیمهای بیزر یا هدفون رو جابجا کنی و تست کنی و دوباره پس از خاموش کردندستگاه سیمهارو به جای اولش بر گردونی.البته اگه آمپر متر داره دستگاهت بهتره روی اون امتحان کنی این کارو.

بالا