آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
305
با سلام خدمت دوستان من توانستم با کویل 45 النگو ی طلا را 140 سانتی اشکار کنم و دوستان فقط توجه کنن که برای4051=mc4051 ,و به جای tl082=lf412 وبرای تغذیه از دو عدد باطری که جمعا 24 ولت که با مداری رگوله به12 ولت ثابت استفاده کردم و رنج تعدادی از مقاومتها را هم تغییر دادم و البته دوستان توجه کنن که دلتا3 tl062 و 4094 با بعضی از مارکها کار نمی کنه به خاطر اینکه نمی تونستم به تو فیبر مدار چاپی دستکاری کنم از روش نویز گیری فزیکی استفاده کردم و صدای خروجی کمی ضعیف بود مجبور شدم خروجی صدا را به برد دیگه ای بدم و همون صدا را دوباره تقویت کنم تا به راحتی شنیده بشه البته اعتراف می کنم دلیل نا موفق بودن بعضی از دوستان فقط اینه که دلتا با ایسی های مار کهای بعضی از کار خانه ها مشکل داره و الان هم مشغول جایگزینی یک ایسی نویز پایین به جای 357 هستم دوستان می تونن ولوم tr1را بیرون بزارن تا راحتتر و با شرایط بتونن با محیط کالیبره کنن و کویل من از انواع مختلفی از سیم ها استفاده کردم که همشون جواب دادن فقط مسله ای که باید رعایت کنید از سیم رابط مرغوب استفادشود و اهم 3 تا3.6 استفاده شود و برایirf از سیلکون و هیت سینگ استفاده شود موفق باشید

سلا دوست گرامی
شما به مطالب خوبی اشاره کردی
گفتید با کویل45 سانتی اما نگفتید مشخصات این کویل چیه ازقبیل تعداد دور ضخامت سیم . مارک سیم وغیره
گفتید مارک آی سی ها مهمه توی دلتا اما نگفتید کدوم مارک ها خوبند و کدوم ها بد
'گفتید آی سی lf412 اما مشخصات کاملشو نگفتید . LF412CN LF412CD LF412AMH هرکدوم قیمت خاصی داره و خیلی تفاوت دارند
لطفا بگید
ممنون

آخرین ویرایش:

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
سلام به همه دوستان

حتما به مارک ای سی ها توجه کنید
من در این باره به آقای حسین دمیر ایمیل دادم و ایشون کفتند که از مارک st ما استفاده کردیم در دستکاهامون

و یک توصیه هم به آقا رضای عزیز ( mmr16 ) شما به جای اینکه بیاید همین اول کار شروع به تقویت کنید به نظر من اشتباهه چن واقعا مدار شما خوب کار میکنه سعی کنید لوپ خوب برای دستکاهتون بسازید و یکم باهاش کار کنید . چون واقعا بالانس کردن دستکاه بیرون کار سختیه
و برد 3/5 متر هم فکر کنم برد خیلی خوبی باشه و بعدا بشینید شروع به تقویت مدار کنید .
با سپاس

اتیلا

کاربر
2011-01-10
62
261
با سلام به همه دوستان و هادی جان شما لطف دارید و در مورد سوالی که اقا رضا پرسیدندtc4094که مارک توشیبای ژاپن mc4051 موتورولا 4066 فرقی نمیکنه هر مارکی باشه357 معمولی یا نظامی زیاد فرقی نمیکنه lf412CN مثلا TC4051 جواب نمیده و یا tl062 پرتغال نوشته بود روش اقای دیندار واسم فرستاده بود جواب نمیداد و می تونید از سیم لاکی با شماره..01 27 دور استفاده کنید و برای تقویت صدا از دو روش میتونی استفاده کنی1 با ایسی 386 تقویت کنی یا با استفاده از همون تغییرات ترکیه که به جایt14ازmpsa14یاbc517که ترانزیستور دارلینگتون npn 30v استفاده کنی وبا تغییرات c30=1000uf r79=4.7k r82=47r و البته ترانزیستور را با 180 در جه بچرخونی موفق و پیروز باشید

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
305
آقا آتیلا یه فیلم از تست دستگاهتون توی سایت می زارید

ممنون

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: CINAPA

javad13

کاربر
2010-10-24
57
65
ایول بابا دستتون درد نکنه واقعا بحث رو دوباره گرم کردید من فقط تو پیدا کردن bs250 گیر کردم.

مژده مژده !
با سلام خدمت همگی دوستان من مدارم را کامل و راه اندازی کردم و به شما این مژده را می دهم که مدار من با فایل هگز دموی آن شروع به کار کرد ابتدا مانند بعضی از دوستان erorr no conection coil را داشتم اما با نگه داشتن کلید esc از آن خارج و توانستم نمودار آن را نیز تغییر داده و درست کنم فقط چند سوال پایانی دارم جهت کارکرد بهتر آن مدار و به زودی عکسی از آن و تا دو هفته ی آینده فیلم کارکرد آن را با فایل دمو ، را در سایت قرار می دهم :
1) ال سی دی استفاده شده توسط من (lcd ts12864a-2 (v 1.3 می باشد که به دلیل تفاوت در دیتاشیت و پایه ها مجبور شدم آنها را تک تک به پایه های پی سی بی وصل کنم که این باعث شلوغی و زشتی برد من شده من از دوستان خواهش دارم که آیا lcd winstar wg12864B در ایران گیر می آید و آیا من می توانم آن را توسط کابل هارد کامپیوتر مستقیم به پی سی بی مصل کنم .اگر بله لطفاً نام و آدرس آن مغازه ی الکتریکی را بگویید(لطفاً برای جلوگیری از تبلیغ آدرس را به ایمیل من ارسال کنید [email protected])
2) برای استاندارد بودن از چه باتری استفاده کنم و آیا نیازی به استفاده از رگلاتور 12 ولت بر سر راه آن هست یا خیر؟
3) لطفاً بی هیچ شبهه ای مارک دقیق آی سی ها را بیان کنید همین طور نام کامل آنها همراه با تمام پیشوند و پسوند آن آی سی همین طور برای آی سی شماره ی 2 (u2) چه باید استفاده شود 74vhc4051n یا
hcf 4051 be(این را برای کاهش نویز و کارکرد مدارم گفتم چون خودم از hcf4051 be استفاده کردم)
4) من برای speaker از یک بلند گوی 8r-0.5watt استفاده کردم اما در خروجی هیچ صدایی ندارم و به هنگام نزدیک شدن فلز به مدارم فقط از روی ال سی دی متوجه می شوم می خواستم ببینم که پایه ی مثبت و منفی آن را درست نصب کردم یا خیر لطفاً شما مشخص کنید که پایه ی مثبت و منفی را به کجا وصل کنم .
5) من برای سیم پیچ آن از کابل cat6e استفاده کرده ام که قطر داخلی سیم پیچ من 20 سانتی متر است و از سه دور این کابل استفاده کردم اما با این حال اهم سیم پیچ من 8.5 است آیا می توانم برای پایین آوردن آن مقاومتی را با آن موازی کنم و آیا این کار استاندارد است یا خیر (چون من این کار را انجام دادم.)
با تشکر از تمامی زحماتتان در این سایت و تحمل بنده و به امید موفقیت همه ی شما در ساخت این مدار.
به امید دیدار. :63000000:

آخرین ویرایش:

اتیلا

کاربر
2011-01-10
62
261
با سلام خدمت دوستان و اقا رضا نمی تونم تو یایت قرار بدم اما واست ایمیل میکنم و در مورد دوستمون 1 اگه بتونی از باطری مناسبی که امپراژ بالایی داشته باشه و افت نداشته باشه و بتونه حداقل 1 ساعت بدون افت کار کنه نمی خواد از رگولاتور استفاده کنی البته بهترین باطری که من استفاده کردم باطری12 ولت با مارک پاناسونیک 2امپر که همون باطری دوربین پاناسونیک بود که راحت با 1ساعت کارکرد 12 ثابت داشتم و 2 برای ثبات خوب باید از خاز نها یی با کیفیت استفاده کنی که تو شرایط اب هوایی ظرفیت خازن ثابت باشه و برای همین کار خازن را من با خازن سنج اندازه می گیرم و بعد 1 قطره الکل که خاصییت خنک کنندگی دارد روی خازن ریخته و با تغییر یا ثابت بودن واحد کیفیت خازن مشخص میشود2 +یا _ برای بلندگو فرقی نمیکنه با ید و از سه پین صدا از پین 1و3 استفاده کنی3 برای lcd winstar wg12864Bمی تونی از کابل هارد کامپیوتر استفاده کنی و برای کویل می تونی از سیم لاکی استفاده کنی و اهم مورد نظرت را به راحتی بدست بیاری و اقا جواد اگه bs250نتونستی پیدا کنی من واست دوستانه می فرستم موفق و پیروز باشید

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,484
با سلام خدمت دوستان و اقا رضا نمی تونم تو یایت قرار بدم اما واست ایمیل میکنم و در مورد دوستمون 1 اگه بتونی از باطری مناسبی که امپراژ بالایی داشته باشه و افت نداشته باشه و بتونه حداقل 1 ساعت بدون افت کار کنه نمی خواد از رگولاتور استفاده کنی البته بهترین باطری که من استفاده کردم باطری12 ولت با مارک پاناسونیک 2امپر که همون باطری دوربین پاناسونیک بود که راحت با 1ساعت کارکرد 12 ثابت داشتم و 2 برای ثبات خوب باید از خاز نها یی با کیفیت استفاده کنی که تو شرایط اب هوایی ظرفیت خازن ثابت باشه و برای همین کار خازن را من با خازن سنج اندازه می گیرم و بعد 1 قطره الکل که خاصییت خنک کنندگی دارد روی خازن ریخته و با تغییر یا ثابت بودن واحد کیفیت خازن مشخص میشود2 +یا _ برای بلندگو فرقی نمیکنه با ید و از سه پین صدا از پین 1و3 استفاده کنی3 برای lcd winstar wg12864Bمی تونی از کابل هارد کامپیوتر استفاده کنی و برای کویل می تونی از سیم لاکی استفاده کنی و اهم مورد نظرت را به راحتی بدست بیاری و اقا جواد اگه bs250نتونستی پیدا کنی من واست دوستانه می فرستم موفق و پیروز باشید
سلام::bounce::
اقای اتیلا لطفا اگه میشه تو سایت قرار بدین در غیر این صورت برای من هم ایمیل کنید
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sina 202
جناب آقای آتیلا لطفاً در صورت رضایت شما ، از شما خواهشمندم که تغییرات خود را کاملاً در سایت توضیح دهید یا حداقل به من ایمیل بزنید. با تشکر از سخاوت شما:63000000:

خواهشمندم به پست قبلی من پاسخ کامل دهید. (پست #419 )
لطفا محل خرید lcd winstar wg12864b را برایم پیام خصوصی بفرستید.

آخرین ویرایش:

مدیرکل

موسس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیرکل
2006-10-02
9,723
41,547
هرمزگان
www.irantk.ir
سلام دوست عزیز
خسته نباشید
دوست عزیز ایا شما از ال سیدی lcd winstar wg12864B استفاده کردید؟
ادرسی که بشه این ال سی دی را تهیه کرد برام پیام خصوصی کنید
ممنون

بالا