آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
305
MORTEZA-3282 گفت:
با سلام من دلتا پالس 3 رو ساختم با فایل دمو بالا اومده ولی ارور نو کانکشن کویل رو میده و ار بین نمیره نمیدونم مشکل از کجاست

سلام

دوست عزیز اول مطمئن شو که کویلت حتما درست به پی سی بی کانکت باشه در صورتی که از فیش استفاده می کنی

اگه درست بود . حتما باید کویل بین 3الی4 اهم و در حدود 600 میکرو هانری باشه .

اگر این هم درست بود برای روشن کردن دستگاه از کلید منو استفاده کن تا شکلی که در زیر گذاشتم بدست بیاد . اونو هم می تونی با چرخوندن tr1 بدست بیاری . البته یادت باشه که این

بعضی از این مولتی ترن ها جنسشون خرابه و با دوبار چرخوندن دیگه کار نمی کنن .

بعد از این کار دستگاه رو خاموش کن و با کلید enter روشن کن

قسمت شارژ دستگاه رو حتما از پایه 16 پی آی سی قطع کن . می تونی جامپر رو قطع کنی

در رابطه با فایل اصلی هم باید راهی پیدا کنی که 30دلار به حساب آقای دمیر در ترکیه واریز کنی تا برات با pic پروگرم شده رو ارسال کنه

نمی دونم شاید عده ای از دوستان در داخل کشور داشته باشن . ولی برای اطمینان از خود دمیر تهیه کن
39905325142962446345.jpg

آخرین ویرایش:

MORTEZA-3282

کاربر
2009-08-01
34
89
با تشکر از راهنمایی شما من فایل اصلی رو تهیه کردم و مدار بالا اومد و ارور کانکشن ندارم و پتانسیومتر هم خراب بود عوضش کردم ولی مدار رو با منو روشن میکنم نمودارم یک خط صاف رو نشون میده و با پتانسیومتر هم تغییر نمیکنه ولی موقعی که دستمو رو آیسی TL082 میزارم و فشار میدم یک کم نمودار رو میشه دید در ضمن در پایه های وسط دو فت 2N7000 در پایه های D فرکانس 178 رو دارم ولی در پایه G فرکانس ندارم و در خروجی آیسی PIC هم در پایه 4 فرکانس ندارم ولی در پایه 7 فرکانس دارم نمیدونم مشکل از کجاست

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
305
دوست عزیز

1- مواردی رو که mr metal گفتند رو حتما رعایت کنید - مخصوصا ترازیستورهای Q6 Q4 , Q3 . خیلی حساس هستن . هویه رو از برق بکش و پایه ها رو سریع لحیم کن . سه

پایه هر کدوم رو بلافاصله پشت سر هم لحیم نکن . یکی از این لحیم کن یکی از اون یکی . یا اینکه چند لحظه صبر کن بعد اون یکی رو لحیم کن .

2- دقت کن آی سی ها رو برعکس نزده باشی

3- به جای TR1 از شکل ولومی استفاده کن استفاده کن چون اینا برای یکبار تنظیم هستن و دوسه بار که چپ و راست می چرخونی خراب میشن

4- پشت فیبرت رو حتما چک کن که قطعی نداشته باشه . از یه ذره بین استفاده کن . البته پشت فیبر رو حتما با یک الکل یا تینر 10000 خوب بشور

5- حتما تمام قطعات رو چک کن که اشتباه جا نزده باشی

6- مخصوصا دقت کنید که موقع لحیم کردن پایه .پایه های کنار هم به هممدیگه نچسبیده باشن

7- کویل رو هم حتما بررسی کن که با مشخصات داده شده یکسان باشه

برای کویل کابل کت 6 رو به قطر 40 سانتی متر سه دور بپیچ و یک مقاومت 1 اهم 5 وات باهاش سری کن . که حدودا 3.7 اهم و 550 میکرو هانری در میاد

موفق باشید

آخرین ویرایش:

MORTEZA-3282

کاربر
2009-08-01
34
89
با تشکر از راهنمایی شما من پشت فیبر رو چک کردم اتصالی ندارم ولی پایه های ترانزیستورهای 3 و 4 رو سریع هویه نکردم و من تغییرات مدار رو هم انجام دادم ولی به محض اینکه دستم رو روی آیسی TLO82 میزارم نمودارم رو میتونم یک کم ببینم

MORTEZA-3282

کاربر
2009-08-01
34
89
به نظر شما این مشکل بیشتر از چی میتونه باشه چون من با فایل دمو ایرور نو کانکشن کویل رو داشتم ولی فایل اصلی رو که تهیه کردم این ایرور رو نداشتم

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
305
. با مواردی که گفتی شما اگه با کلید enter دستگاه رو روشن کنی حتما ارور کویل رو خواهید دید . اگر این ارور رو نداد و وارد صفحه اصلی شد کویل رو بررسی کن که نزدیکش

هیچ فلزی نباشه . چون اینکار باع

آخرین ویرایش:
بالا