آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

Taniner_1359

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,879
45
Azarbayjan-Miandoab
سلام
آقای سیف اللهی در تصویری که از برد قرار دادید بجای دیود شاتکی از جمپر استفاده کرده آیا برد مدار را افزایش می دهد در ظمن لیست قطعات جلوی بعضی مقاومتها 0 نوشته منظورش اینه که از جمپر استفاده کنیم بجای مقاومت مولتی ترن 200 کیلو می تونیم از 250 کیلو استفاده کنیم موقع لحیم کاری 2n7000 بهتره که هویه را از برق بکشیم چون فکر کنم با الکتریسته ای که در نوک هویه جمع می شود این فتها آسیب ببینند به نظر شما از چه نوع باطری استفاده کنیم که هم ولتاژ بالاتر از 12 ولت نداشته باشه و هم آمپر زیادی داشته باشه تا مدت بیشتری شارژ داشته باشه نگفتید اندازه و مارک کابل cat6 لوپ 40 سانتی چی باشه بهتره با لوپ 40 سانتی برد دستگاه چقدره ببخشید که طولانی شد.

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
305
سلام به همه دوستان . mr metal . sardarshams . msotaft,....

جاي خوشحاليه كه سرانجام اين تايپك هم رونق گرفته و دوستان براي رفع مشكلات هم ديگه با هم همكاري مي كنن .

از همه دوستان و اساتيد كه بنده و ديگران را با تجربيات و نظرات شون راهنمايي مي كنند بسيار سپاس گذارم

موفق و مويد باشيد

mostafa_s

کاربر
2012-11-14
29
99
تبریز
سلام
آقای سیف اللهی در تصویری که از برد قرار دادید بجای دیود شاتکی از جمپر استفاده کرده آیا برد مدار را افزایش می دهد در ظمن لیست قطعات جلوی بعضی مقاومتها 0 نوشته منظورش اینه که از جمپر استفاده کنیم بجای مقاومت مولتی ترن 200 کیلو می تونیم از 250 کیلو استفاده کنیم موقع لحیم کاری 2n7000 بهتره که هویه را از برق بکشیم چون فکر کنم با الکتریسته ای که در نوک هویه جمع می شود این فتها آسیب ببینند به نظر شما از چه نوع باطری استفاده کنیم که هم ولتاژ بالاتر از 12 ولت نداشته باشه و هم آمپر زیادی داشته باشه تا مدت بیشتری شارژ داشته باشه نگفتید اندازه و مارک کابل cat6 لوپ 40 سانتی چی باشه بهتره با لوپ 40 سانتی برد دستگاه چقدره ببخشید که طولانی شد.
سلام
آقای سردار شمس دیود شاتکی یک دیود تقریبا سرعت بالاست و افت ولتاژ بر روی آن حدود 0/2 هستش که دلیل اینکه ایشون از این دیود استفاده کردند اینه که جلوی جریان های برگشتی مع*** شده ی سلف رو بگیره که به جای اون دیود میشد از هر دیوده دیگه ای استفاده کرد ولی چون افت ولتاژ شاتکی کمتره و باعث میشه ولتاژکافی در دوسره کوئل افت کنه از این نوع دیود استفاده شده. ولی از نظر من هیچ نیازی بهش نیست و مدارتون بدون اون دیود بهتر هم جواب خواهد داد چون خوده فت همین کارو انجام میده. شما فقط باید به جای r11 از جامپر استفاده کنید. بله فرمایش شما در مورد 2n7000 ها کاملا درسته. برای باتری هم از یک باتری خشک 12 ولت 1.3 آمپر استفاده کنید حدود 3 ساعت میتونید ازش جواب بگیرید. اندازه کویل 40 سانتی باید 3.78 متر باشه و برای مارک کابل هم صبر کنید تا چند روز دیگه که یه مارک خوب داره دستم میاد امتحانش کنم حتما بهتون میگم چه مارکیه تا شما هم از اون تهیه کنید.

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
305
آقا مصطفی میشه بگید چرا , وقتی که دستگاه رو روشن می کنم T7 سریع داغ میکنه .

به همین دلیل من جامپر یایه 16 پی آی سی رو قطع کردم .

ممنون

pic v3

آخرین ویرایش:

mostafa_s

کاربر
2012-11-14
29
99
تبریز
آقا مصطفی میشه بگید چرا , وقتی که دستگاه رو روشن می کنم T7 سریع داغ میکنه .

به همین دلیل من جامپر یایه 16 پی آی سی رو قطع کردم .

ممنون

pic v3
سلام
بله شما بهترین کار را کردید. اون جامپر به میکروی شما اسیب وارد میکنه وبرای این مدل ساخته نشده. اگر دقت کنید جامپر ولتاژ بالایی رو به مدار شما هدایت میکنه. شما سعی کنید شارژر تعبیعه شده در مدار استفاده نکنید. و خود آقای دمیر هم از شارژر مدار استفاده نمکنند. اگر در حالت عادی t7 داغ بشه امکان داره که مشکل از t8 باشه چون ولتاژ بیس برای بایاس شدن t7 از از بایاس شدن t8 بدست میاد. البته با روشن شدن مدار t7 هم بایاس میشه که با چرخش pr1 میشه از کار انداختش. ولی شما سعی کنید که شارژر رو از مدار خارجش کنید و تا جایی که ممکنه اون قطعات رو مثل شکل زیر بردارید.

7.jpg

Taniner_1359

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,879
45
Azarbayjan-Miandoab
سلام
آقای سیف اللهی یک عکس از چار چوب کوئل 40 سانتیمتری و 1 متری بذارید تا راحتر و اصولی تر درست کنیم منظورم چارچوبی است که یا با چوب درست می کنند یا با لوله پلاستیکی با تشکر

mostafa_s

کاربر
2012-11-14
29
99
تبریز
سلام
آقای سیف اللهی یک عکس از چار چوب کوئل 40 سانتیمتری و 1 متری بذارید تا راحتر و اصولی تر درست کنیم منظورم چارچوبی است که یا با چوب درست می کنند یا با لوله پلاستیکی با تشکر

سلام آقای شمس
کوئل 40 سانتی باید به صورت لوپ ساخته بشه و کوئل 1*1 به صورت چهاچوب که با پولیکا میشه خیلی عالی درستش کرد. چشم حتما به زودی از اونها یک عکس تهیه میکنم و میزارم که شما و بقیه دوستان استفاده کنند. یک سری موارد مهم در ساختن کوئل ها هست که باید دقت بشه. این موارد هم بعد از گرفتن عکس ها حتما در اختیار دوستان گرامی قرار میدم. آقای شمس ممنون که به نکات مهمی اشاره میکنید تا به دوستان کمک بشه.

javad13

کاربر
2010-10-24
57
65
سلام خدمت جناب سیف اللهی ممنونم که به جمع ما پیوستید تا ما رو راهنمایی کنید اگه امکانش بود و یه فایل کلی در مورد ورژن 3 میکرو که کیت چه تغیراتی داره و کجاها باید جامپرهاش وصل باشه و کجاها وصل نباشه و اینکه بعضی از مقاومتها هم تغییراتی کردن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

mostafa_s

کاربر
2012-11-14
29
99
تبریز
سلام خدمت جناب سیف اللهی ممنونم که به جمع ما پیوستید تا ما رو راهنمایی کنید اگه امکانش بود و یه فایل کلی در مورد ورژن 3 میکرو که کیت چه تغیراتی داره و کجاها باید جامپرهاش وصل باشه و کجاها وصل نباشه و اینکه بعضی از مقاومتها هم تغییراتی کردن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

سلام
بله آقا جواد اینم از تغییرات به صورت عکس:

C35,C36=4700uF
R11=جامپر
R3,R5,R8,R13,R15,R19,R21,R69=2K2
R31=91K
R45=8K2
R38,R39,R47=10K

8.jpg

بالا