آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
305
آقای دیندار یه عکس از صفحه ال سی دی خودت توی سایت بزار
اگه می تونی یه فیلم از دستگاهت بزار ببینم چشه . چه کار می کنه

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
چشم آقا رضا

به زودي دوربين با كيفيت پيدا ميكنم و تا چار شنبه ميزارم تو سايت

دوستان نظري ندارند براي اين مشگل من

با تشكر

javad13

کاربر
2010-10-24
57
65
دوستان متاسفانه من تا حالا نتونستم bs250 یا مشابه شو پیدا کنم لطفا اگه خرید اینترنتی آدرسی دارید منو خبر کنید تا من هم به جمع شما بپیوندم.

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
دوستان متاسفانه من تا حالا نتونستم bs250 یا مشابه شو پیدا کنم لطفا اگه خرید اینترنتی آدرسی دارید منو خبر کنید تا من هم به جمع شما بپیوندم.

آفا جواد من تونستم اين ترانزستور رو پيدا كنم اونم به زور

دونه اي 2500 تومن از تبريز خريداري كردم

اگه واقعا نتونستيد از سايت هاي اينترنتي و جاهاي ديگه پيدا كنيد با من در ارتباط باشيد تا براتون تهيه كنم

TANHA74

کاربر vip
کاربر
2012-09-24
15
29
سلام

اقاي مهندس سيف الهي ورود شما را به انجمن تبريك ميگم .

اميدوارم همه دوستان بتونند از تجربيات شما در زمينه دلتا پالس 3 استفاده لازم را ببرند.

ميكرو ورژ

Taniner_1359

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,879
45
Azarbayjan-Miandoab
- در پایه های وسط فت های q3 , q4 باید فرکانس 180 تا 200 رو داشته باشید و الا به هیچ عنوان جواب نمیده مدارتون
- جامپر زیر led که برای شارژ گذاشته شده ولتاژ زیادی به میکرو هدایت میکنه اون رو حتما قطع کنید
- ولتاژ کاری شما باید 12 ولت باشه که اگر بیشتر از آن استفاده کرده باشید مدار جواب نخواهد داد
- از دمو نبودن میکرو مطمئن هستید؟
- به نحوی پایه ی 7 میکرو رو از مدار(سوکت) جدا کنید و مدارتون رو روشن کنید. ببینید آیا باز هم فرکانسی وجود داره یا نه البته هم در دیود vd10 و هم در پایه ی 7 میکرو؟
- آیا نمودار پر میشود؟
- آیا ارره bobin takili degil روی صفحه نشان داده شده است تا بحال؟
- به عکس دقت کن
2.png

به سوالات پالا جواب بده آقا هادی تا انشاالله دستگاهتون جواب بده به علاوه دقت کنید که جامپر های شما به مقاومت ها متصل هستند. روکش این مقاومت ها بسیار نازک و ظریف است. اگر یک مقدار پوسیده باشد جامپر شما با مقاومت اتصال کوتاه برقرار میکند.
سلام
آقای سیف اللهی ورودتان را به انجمن تبریک میگم طراح از مقاومتهای 1 درصد استفاده کرده یا نه در ظمن این جمپری که اشاره کردید باید قطع بشه اگه قطع بشه در عملکرد دستگاه چه مشکلی پیش می آید در تغییرات جدید که بجای خازنهای 10000 میکرو از 4700 میکرو استفاده کرده در عملکرد دستگاه چه تاثیری دارد برای لوپ 40 سانتیمتری دقیقا چند متر کابل cat6 استفاده کنم وچه مارکی باشه بهتره با تشکر از لطف شما

Taniner_1359

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,879
45
Azarbayjan-Miandoab
آفا جواد من تونستم اين ترانزستور رو پيدا كنم اونم به زور

دونه اي 2500 تومن از تبريز خريداري كردم

اگه واقعا نتونستيد از سايت هاي اينترنتي و جاهاي ديگه پيدا كنيد با من در ارتباط باشيد تا براتون تهيه كنم
سلام
آقای دیندار این ترانزیستور که در بازار به وفور یافت میشود فکرکنم از تهران دونه ای 200 یا 300 تومان تهیه کردم موقع خرید اگه ازتون پرسید برای چی می خواهید اسم یک مدار دیگه را بدید تا بهتون گرون نفروشند

آخرین ویرایش:

mostafa_s

کاربر
2012-11-14
29
99
تبریز
ممنون از جواب داش مصطفي
من تو پايه هاي 2n7000 تو هر دو تا پايه وسطي ها من فركانس دارم

باتري من هم 12 ولت هست

اون دو تا p3 va p4 رو هم اتصال دادم

ميكرو هم اصل از آقاي حسين دمير خريدم.

وقتي كه ال سي دي رو روشن ميكنم اصلا پيغام bobin not conect رو ندارم با توجه به ورزين ميكرو من

جامپر ها رو هم با فاصله گذاشتم از مقاومت ها . و هيچ اتصالي ندارند و شايد در عكس اونجور ديده شود

اصلا من هر فلزي داخل كوئل هم بزارم اصلا اون نمودار كه مياد از اونا خبري نيست

فقط جامپر ال اي دي شارز رو قطع نكردم و نتئنستم پايه 7 ميكرو رو جدا كنم

آقا هادی اون پایه رو طبق عکسی که میزارم قطع کن و مقدار فرکانس رو اندازه بگیر. اگر پایه فرکانس داشته باشه بعد باید حتما جریان مدار رو اندازه بگیری ببینی حول 200 میلی آمپر هست یا نه اگر بود خوب حتما کوئلت مشکلی نداره و مشکل از درایوره کوئل نیست(bs250,irf840,2n2907). بعد باید با اسکوپ پایه 6 ، lf357 رو چک کنی ببینی سیگنال تقویت شده داری یا نه با همون فرکانس. آقا هادی اینارو انجام بده ببین چه نتیجه ای میگیری. من الان اسکوپ کنارم نیست تا از سیگنالا عکس بگیرم. ولی تا چند روز دیگه ایشاالله مشکلتو حل میکنیم. و توصیه میکنم برای lf357 با بسته بندی dip استفاده کنی فعلا.

آقا هادی اگر سیگنال شما تقویت بشه و به میکرو برسه حتما باید نمودار شما تغییراتی درش ایجاد بشه.

6.jpg

آخرین ویرایش:

mostafa_s

کاربر
2012-11-14
29
99
تبریز
متشکرم از لطفتون آقای sardarshams
بله سازنده از مقاومت های 1 در صد استفاده کرده که بهتره ما هم از همین مقاومت ها استفاده کنیم. البته به این صورت نیست که اگر استفاده نشه مدار جواب نخواهد داد ولی کارایی مدار بهتر میشه. اگر قطع بشه هیچ عملکردی در مدار نداره چون اون جامپر فقط وضعیت شارژ شدن باتری را به میکرو اعلام میکنه و برای این مدل طراحی نشده که امکان داره به میکروی شما اسیب هم وارد کنه. ببینید این خازن ها فقط بعد از سوئیچ شدن کوئل باعث میشه که بر اثر مصرف جریان زیاد کوئل افت ولتاژ مدار زیاد نشه تا دیگر اجزا تغذیشون قطع بشه. حالا چرا ایشون اومدن این رو عوض کردن، به این دلیل هست که خازنها خودشون یک مقاومت داخلی دارند که با زیاد شدن ظرفیت کمتر میشن. حالا اگه از خازنهای 10000 میکرو استفاده میکرد این مقاومت با مقاومت دمپینگ(r54) موازی میشد و شکل سیگنال دلخواه از دست میرفت.
بهتره که از همین 4700 میکرو ها استفاده کنیم.

آخرین ویرایش:
بالا