آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,484
در تاپیک دیگه هم عنوان کردیم.
یک دستگاه از ترکیه خریداری کردیم که هنوز ب دست ما نرسیده.به محض دریافت تست می کنیم و نتایج را اعلام میکنیم.
دویت عزیز هیچ دستگاهی با هیچ کدام از محصولات لورنز قابل مقایسه نیستند. البته قیمت لورنز های اصلی سر به فلک می کشد!!

جناب Mr MeTaL منظورتون ااز چه نظر هست . از نظر قیمت یا از نظر کیفیت و برد سیستم ؟؟؟
الان میتونید بفرمائید که قیمت یه سیستم لورنز دیپ مکس 3 چنده؟؟؟؟

لطفا در صورت اماده شدن دلتا پالس و جواب گرفتن از اون . حتما ما را هم خبر کنید یا بخریم یا درست کنیم!!!!!
درصورتی که اشکال داره ایمیلم را خذف کنید . تشکر

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
جناب Mr MeTaL منظورتون ااز چه نظر هست . از نظر قیمت یا از نظر کیفیت و برد سیستم ؟؟؟
الان میتونید بفرمائید که قیمت یه سیستم لورنز دیپ مکس 3 چنده؟؟؟؟

لطفا در صورت اماده شدن دلتا پالس و جواب گرفتن از اون . حتما ما را هم خبر کنید یا بخریم یا درست کنیم!!!!!
درصورتی که اشکال داره ایمیلم را خذف کنید . تشکر

با سلام
لورنز و ای بینگر از بزرگترین تولید کننگان فلزیاب در جهان هستند که سیستم های اونها بسیار قوی و با کیفیت هستند و البته قیمت بسیار بالایی دارند.
قیمت لورنز3 را نیمدانم اما قیمت lorenz X5 اصلی ساخت آمریکا الان شده 85 میلیون تومان.
چشم بزودی اعلام میکنیم

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
سلام
مگه لورنز ديپ مكس تو امريكا هم ساخته ميشه ؟ و اينكه شما قيمتش رو از كجا ميگيد كه 85 ميليون هست ؟ و اينكه سايت خارجي يا ايراني معتبر داريد براي اين لورنز ديپ مكس كه ميكيد اين قيمت هست براي خريد يا ساير اطلاعات ؟ اگه اينجا نميتونيد بيان كنيد تو پيام خصوصي بگيد

با تشكر

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
سلام
مگه لورنز ديپ مكس تو امريكا هم ساخته ميشه ؟ و اينكه شما قيمتش رو از كجا ميگيد كه 85 ميليون هست ؟ و اينكه سايت خارجي يا ايراني معتبر داريد براي اين لورنز ديپ مكس كه ميكيد اين قيمت هست براي خريد يا ساير اطلاعات ؟ اگه اينجا نميتونيد بيان كنيد تو پيام خصوصي بگيد

با تشكر
بله- به کمپانی ایمیل بزنید قیمت تمامی محصولاتشون را برای شما ایمیل میکنند.

مدیرکل

موسس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیرکل
2006-10-02
9,723
41,544
هرمزگان
www.irantk.ir
سلام دوستان
امروز با یکی از دوستانی که میکرو اصلی را از ترکیه خریداری میکنه صحبت کردم و قراره PCB را بسازم و مدار را چک کنم و اگز نتیجه رضایت بخش بود به دوستان اعلام میکنم بهتره صبر کنید و منتظر جواب نهایی باشید

Taniner_1359

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,879
45
Azarbayjan-Miandoab
سلام
منظور از مقاومتهای متال فیلم همان مقاومتهایی هستند که با سیم مقدار مقاومت را بدست آورده اند و آیا جای این مقاومت از مقاومتهای معمولی کربنی می تونم استفاده کنم چون در دلتا پالس 3 فکر کنم R54 باید مقاومت متال فیلم باشد با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yeknaz3

mostafa_s

کاربر
2012-11-14
29
99
تبریز

آقای شمس سیم ها رو می دونید باید از کجا تهیه کرد

لوپ 50سانتی چند دور پیچیده می شه

لوپ 50 سانتی رو باید 3 دور بپیچید ولی دیگه لازم نیست مقاومت 1 اهم رو با لوپ سری کنید

آخرین ویرایش:
بالا