در تاپیک دیگه هم عنوان کردیم.
یک دستگاه از ترکیه خریداری کردیم که هنوز ب دست ما نرسیده.به محض دریافت تست می کنیم و نتایج را اعلام میکنیم.
دویت عزیز هیچ دستگاهی با هیچ کدام از محصولات لورنز قابل مقایسه نیستند. البته قیمت لورنز های اصلی سر به فلک می کشد!!
جناب Mr MeTaL منظورتون ااز چه نظر هست . از نظر قیمت یا از نظر کیفیت و برد سیستم ؟؟؟
الان میتونید بفرمائید که قیمت یه سیستم لورنز دیپ مکس 3 چنده؟؟؟؟
لطفا در صورت اماده شدن دلتا پالس و جواب گرفتن از اون . حتما ما را هم خبر کنید یا بخریم یا درست کنیم!!!!!
درصورتی که اشکال داره ایمیلم را خذف کنید . تشکر
جناب Mr MeTaL منظورتون ااز چه نظر هست . از نظر قیمت یا از نظر کیفیت و برد سیستم ؟؟؟
الان میتونید بفرمائید که قیمت یه سیستم لورنز دیپ مکس 3 چنده؟؟؟؟
لطفا در صورت اماده شدن دلتا پالس و جواب گرفتن از اون . حتما ما را هم خبر کنید یا بخریم یا درست کنیم!!!!!
درصورتی که اشکال داره ایمیلم را خذف کنید . تشکر
با سلام
لورنز و ای بینگر از بزرگترین تولید کننگان فلزیاب در جهان هستند که سیستم های اونها بسیار قوی و با کیفیت هستند و البته قیمت بسیار بالایی دارند.
قیمت لورنز3 را نیمدانم اما قیمت lorenz X5 اصلی ساخت آمریکا الان شده 85 میلیون تومان.
چشم بزودی اعلام میکنیم
سلام دوستان
امروز با یکی از دوستانی که میکرو اصلی را از ترکیه خریداری میکنه صحبت کردم و قراره PCB را بسازم و مدار را چک کنم و اگز نتیجه رضایت بخش بود به دوستان اعلام میکنم بهتره صبر کنید و منتظر جواب نهایی باشید
سلام
منظور از مقاومتهای متال فیلم همان مقاومتهایی هستند که با سیم مقدار مقاومت را بدست آورده اند و آیا جای این مقاومت از مقاومتهای معمولی کربنی می تونم استفاده کنم چون در دلتا پالس 3 فکر کنم R54 باید مقاومت متال فیلم باشد با تشکر