سلام.عرض ادب خدمت استاد غزال گرامی و سپاس ویژه بابت مطالب فراوان وبسیار ارزشمند حضرتعالی.استاد متأسفانه در حال حاضر کیفیت آی سی درایور مورد استفاده در لامپها به قدری پایینه که حتی پس از اعمال اصلاحیه ای که حضرتعالی لطف کردید ، لامپ پس از مدتی با خرابی آی سی و نهایتاً درایور مواجه میشه و چاره ای جز تعویض کامل درایور نمیمونه که اون هم به خاطر قیمت بالا مقرون به صرفه نیست.ضمن اینکه با خرابی آی سی تعدادی از ال ای دی ها هم صدمه میبینند.بنده قبلا لامپها رو با روش شما تعمیر میکردم و با ضمانت تحویل میدادم ولی الان از هر 10 تا لامپ شاید دو تاش مشکل خرابی آی سی نداشته نباشه و عملا غیر قابل تعمیر شدن.
درود
هرچند این تاپیک در خصوص طول عمر آی سی مطرح نشده اما
تابحال با یک مورد خرابی آی سی روبرو نشدم .
و تاپیک هایی هم که بابت خرابی این لامپ ها مطرح شده تابحال یک مورد هم خرابی آی سی ندیدم و شما اولین مورد هستید که می بینم خرابی آی سی را گزارش میفرمایید و لذا بنظر میرسه آی سی لامپ های مورد نظر سالمه مگر در شرایط خاصی مانند آبخوردگی و ضربه و ولتاژ ورودی دو فاز و امثالهم آسیب دیده باشه که اجتناب ناپذیره و گناهی متوجه آی سی نیست .
اتفاقا در اوایل تولید این لامپ ها جهت تحقیق اجمالی ، تعداد ناچیزی لامپهای مرغوب و گران ولی اکثر لامپ های مورد نیازم را از ارزون ترین لامپ ها انتخاب کردم تا حتی المقدور زودتر صدمه ببینه و بیشتر بر نقاط ضعف و قوت آنها مطلع و مسلط شوم که پس از حدود یکسال همگی را اصلاح کردم و همچنان سالمند .
آیا در هر مارکی سوختن آی سی را مشاهده فرمودید یا در مارک بخصوص ؟
کلا چند لامپ با آی سی سوخته دارید و چه مارک هایی هستند ؟
ایا نمونه هایی برای طرح مشکل آی سی دارید ؟ دراینصورت در تاپیک مجزایی مطرح و مطلعم فرمایید بررسی کنم.
در هر صورت موضوع تاپیک در خصوص طول عمر آی سی نیست و از سوختن لامپ های led جلوگیری میکنه و در خصوص بخش طول عمر led هاست
اگرچه صرفنظر از عوامل خارجی تصور میکنم آی سی در بقیه موارد سالمه که با طرح تاپیک و بررسی موضوع مشخص میشه.
سپاس