- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
سلام استاد
امیدوارم حالتان خوب باشد.
من هر روز به سایت سر میزنم و اخبار برگزاری کلاسها آموزشی رو دنبال میکنم منتظرم هر چه زودتر از تجربیات شما نهایت استفاده رو ببرم.
این یه فرصت خیلی خوب برای افرادی مثل من که دنبال یادگیری الکترونیک هستن.باور بفرمایید سه تا اهمتر داخل مغازه دارم دو تا دیجیتال یه دونه آنالوگ معمولی اما بازم دوتا آنالوگ تهیه کردم که کمبودی احساس نشه.امیدوارم هرچه زودتر این کلاسها برگزار بشه.
هر چند میدونم در قبال زحماتی که شما میکشید به هیچ وجه نمیشه جبران کرد اما امیدوارم روزی بتوانیم همه ما زحمات شما استاد عزیز رو جبران کنیم
درود بر شما
شما خیلی نسبت بمن محبت و لطف دارید.
در برگزاری دوره کمترین تردیدی باقی نیست ولی تعجیل شما به زیان همه است چون باید از کارم راضی باشم و متاسفانه چشمم ضعیفه و باید ۱۰ برابر دوران جوانی تلاش کنم تا نتیجه مطلوب بگیرم البته در عوض ، تجربه و توانایی فعلی من با دوره جوانی قابل مقایسه نیست ولی بمقدساتم هلاک شدم و هنوز راضی راضی نشدم و اگه فرصت کافی داشته باشم ایده آل خودمو تقدیم میکنم .
متاسفانه برخی از علاقمندان گلایه هایی خطاب به مسئولین محترم سایت مطرح کردند و فرموده اند مدت زیادی است ثبت نام کردند چرا دوره شروع نمیشه ؟
درحالیکه اولا تابحال ثبت نام شروع نشده که ثبت نام کرده باشند
و ثانیا نمیدانند با این گلایه ها درواقع به زیان خود اقدام میکنند چون اگر آمادگی حاصل شده باشه دلیلی برای تاخیر وجود نداره و من تصور میکردم یکماهه میتونم آماده کنم و طبق عادت شخصی خودم ، جهت اطمینان کامل ، وعده چند ماهه یعنی ماه تیر را مطرح کردم تا لااقل یکماه قبل از موعد کاملا آماده باشم و دوره برگزار بشه و بهیچ عنوان تصور نمیکردم حتی در موعد مقرر هم آمادگی کامل حاصل نشه .
در هر صورت با تلاش شبانه روزی الان آمادگی بدست آمده اما راضی نیستم و قطعا در فرصت کوتاهی که زمان ثبت نام دراختیارم میذاره ایده آل و مورد قبولم میشه .
من بینهایت به وعده حساسم و بهمین خاطر خوشبختانه وعده طولانی مدت دادم ولی خبر نداشتم با چه مشکلاتی روبرو میشم خصوصا که بدلایلی از یاری و همکاری یکی از همراهان محروم شدم و اموری که تقبل فرموده بودند با عذر موجهی به خودم محول شد
و لذا باوجودیکه تنها فرزندم برای کنکور آماده میشه ولی چون دختر هست و اگه نتیجه مورد انتظار نگیره ، نهایتا یکسال عقب میافته که برای دختر صدمه چندانی نداره لذا با توجه به تعهد پیشگیری از انتشار فیلم ها که نمیتونستم به هر کسی اعتماد کنم ، بناگزیر خیلی از فرزندم کمک گرفتم تا بلکه نزد شما شرمنده نباشم و خلف وعده نشه ولی نزد فرزندم هم شرمنده شدم و به آثار مورد انتظارم نرسیدم ولی ازآنجاکه مشکلات سپری شده خیلی دوست دارم کلیه فیلم ها رو دوباره با کیفیت بمراتب بالاتر تهیه کنم و قطعا در فرصت ثبت نام موفق میشم.
بجون تنها فرزندم قسم میخورم که تردید نکنید در همین مدت بقدری بصورت متوالی و پیوسته با کامپیوتر کار کردم و خیره شدم که چشمم یک شماره ضعیف تر شد و همچنین پس از چند روز تا الان گردن کمرم بشدت درد میکنه البته زمان کار متوجه نمیشم و وقت خواب احساس میکنم و خواب راحت و آرامش بخش برام آرزو شده .
خلاصه اینا رو گفتم که بدونید هیچ فرصتی را تلف نکردم و اگه چند روز به تاخیر بیافته که البته بسیار بعیده ، انتظار دارم موجب تشدید شرمندگی من نشید و اجازه بدین آثاری که دلم میخواد تقدیم کنم و یادگار قابل توجهی بجا بذارم جوری که الکترونیک براتون شبیه آب خوردن بشه و از این فرصت بینظیری که در طول عمرم بدست آوردم عالیترین استفاده معنوی را ببرم .
صرفنظر از تجربیات آموزشی که در آموزشگاهم کسب کرده ام اساسا از دوران دبستان با هماهنگی مدیر مدرسه و دبیرستان با هماهنگی مدیر دبیرستان پس از تعطیل شدن کلاس ها بگونه ای کلاس های من دایر میشد که در کلیه کلاس ها حتی یکنفر از همکلاسی های من غیبت نمیکرد
و لذا اگه از نظر علمی و فنی ضعفی داشته باشم از نظر شیوه تدریس و آموزش مدعی هستم که کمتر کسی قادر به رقابت با من هست چون از دبستان و لذا تقریبا تمام عمرم در حال تدریس بودم و تجربیات فراوانی دارم و لذا امیدوارم فرصت کافی برای تقدیم حداکثر توانایی خودم داشته باشم و اگه احیانا چند روز خلف وعده شد مورد شماتت قرار نگیرم .
البته الان که به همه امور واقفم با احتمال ۱۰۰℅ پیش بینی میکنم مطابق وعده ای که داده بودم در تیر ماه ، هم ثبت نام انجام میشه و هم دوره آغاز میشه .
سپاس و تقدیر بیکران
آخرین ویرایش: