درود مجد خدمت استاد عزیز
بله کاملا درست میفرمایید همانطور بود که شما ذکر کردید.
ولی به اون نکته ظریفی که شما انتظارش را داشتید منتج نشد.
ما هنوز کماکان منتظریم که اون نکته ظریف از جانب شما بیان بشه.
سوال شما چالش ذهنی برایم ایجاد کرده که ذهنم باهاش درگیره.
لطفا هر وقت صلاح دیدید و وقتش رو داشتید اون نکته رو بیان کنید مستفیض بشیم.
با سپاس فراوان
درود
اگه پاسخ را در پست اول مطرح میکردم مطمئنم کوچکترین توجهی به ظرافت موضوع نمیکردی
منم همینم و خصوصیت روانی انسانه که هر چیزی بسختی بدست بیاد براحتی از دست نمیده .
خصوصا که اینهمه مطلب مطرح نمیشد و چه بسا بین این مطالب ایده جدیدی حاصل میشد و لذا علاوه بر اینکه با این شیوه ، مخاطب بهره بیشتری میبره ، من هم از این شیوه بهره بسیاری میبرم و گاها با زاویه های تازه ای مواجه میشم .
لذا هدف همینه که ذهن شما درگیر بشه و هر چه بیشتر فعالیت کنه و چالاک و قوی بشه و ظرافت ها رو ببینه .
خصوصا که در رفع مشکلات فنی اثر چندانی نداره و فقط حس قویتر و ظریف تری می بخشه.
تقریبا اوایل انقلاب که قحط الرجال بود و همه فرار کرده بودن یک لیسانس بیسواد هم استاد ما شد و چون خارج از توانایی و شایستگی ، عنوان استاد دانشگاه را یدک میکشید به خدا بندگی نمیکرد و کسی نمیتونست باهاش پاس کنه و باید احترام خدایی بهش میذاشتن و من که دیدم بیشتر از او میدونم در کلاسش حاضر نمیشدم و لذا پیایان ترم نمره امتحان حدود ۲۰ منو ۴ داد و گفت چون غیبت داشتی دلم میخواد ۴ بهت بدم که اساتید دانشگاه باهاش صحبت کردن و گفتن این نمره شدیدا مغایر با توانایی این دانشجو هست و توجیهی نداره و برات گرون تموم میشه که قبول نکرد و من که اون موقع نمیدونستم اینگونه اجحاف در توانایی قانونی اساتید دانشگاه هست ، از طریق سازمان مرکزی اقدام و شکایت کردم و نتیجه نگرفتم و گفتن اساتید حتی بدون غیبت در کلاس ها هم میتونن نمره بیست را صفر هم بدن
خلاصه من دوباره همون واحد رو باهاش برداشتم و اولین جلسه این سوالو مطرح کردم و در طول ترم با اینگونه سوالات ، کاری کردم که خودش گفت اگه میخوای کلاس ها رو نیای از نظر من اشکال نداره که گفتم اتفاقا دیگه از نظر من اشکال داره و دوست دارم بیام و خلاصه اون ترم براش جهنم درست کردم و عاقبت هم نمره ۱۸ هم بهم داد .
سپاس