آی پی امداد
abtahi

سوالات و مشکلات مایکروویوهای ال جی را در این تاپيک مطرح کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

zakeri

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-02-22
8
14
dar mored sanyo
lotfan soiwtch ke dar baste mishavad check shavad ehtemalan switch amal nemikonad

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sarutobi

zakeri

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-02-22
8
14
bardia jan
agar tamam amalyat ra anjam midehad va fuse fbt h.v salem ast magnetron ra avaz kon

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sarutobi
با درود فراوان

مشکلم در مورد مایکروفر دوو است . این مایکروفر تمامی مراحل را طی میکند اما گرمایی تولید نمیشود . با کنترلی که کردم ولتاژ 220 به ترانس مگنترون میرسد اما طریقه امتحان این ترانس را نمیدانم لطفا مرا راهنمایی کنید

باعرض سلام خدمت شما دوست گرامی.

در طرف ثانویه ترانس که چهار تا سیم دارد باید دو تا دوتا با اهم کم به هم راه بدهند و در طرف اولیه هم دو تا سیم باید

حدوداً 400اهم داشته باشند.

تست مگنترون هم به اینصورت است که اهم دو پایه آن باید حدود 3 یا 4اهم باشد.

آخرین ویرایش:

mehrab

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2006-11-26
600
1,953
باسلام حضور اساتید ماکروفری هست که کاملا خاموشه روشن نمیشه اسم مشخصی هم ندارد یه آرم کوچکی داره که توش نوشته pasaمدلش هم wp1000ap38-2روی برد پنل یک ترانسی هست ورودی ان 220ولت خروجی ان پنج عدد پایه داره که براثر حمل نقل ودستکاری شکسته وجداشده مشخص نیست باید کدام سرسیم به کدام پایه باشد اگرامکان دارد ونقشه ای هست کمک کنید ممنون میشم

osmaan

کاربر
2009-08-13
2
3
با سلام. بنده مایکروویو ال جی مدل mc2002-jr دارم. چند روزی است به محض اینکه درب دستگاه را می بندم مایکروویو شروع به کار کردن می کند و فشار دادن کلید stop سیستم را قطع نم کند و فقط با باز کردن درب آن مایکروویو خاموش می شود

با سلام
دوست عزیز دستگاه شما نیاز به تعمییردارد وباید به مرکز مجاز تعمییرات مراجعه کنید اما قبل از این کار دستگاه راچند ساعتی خاموش کنید ودوباره به برق بزنید وهنگام وصل به برق درب حتما بسته باشد.

سلام
من یه مایکروویو مدل 5702 دارم که دیشب همین مشکل براش پیش اومد دو تا غذا پشت سر هم گرم کردم که دیدم بعدش داره کار میکنه گفتم شاید داره خودش رو خنک میکنه اما یه مدت گذشت و دیدم بدنش گرم شده و بوی سیم سوخته میده البته شبیهش ولی دودی ازش بلند نشد از برق کشیدم و تا صبح به برق وصلش نکردم صبح زدم به برق دیدم بازم داره همین کار رو میکنه نون گذاشتم که گرم کنه درست کار کرد ولی بیش از حد نون رو گرم کرد

اگر میتونم خودم درستش کنم لطفا راهنمایی کنید که چی کار کنم

computerjdd

کاربر
2012-11-23
1
1
خسته نباشین
منم مابکروو ال جی دارم دکمه هاشو باید کمی فشار بدم از نوع لمسی هست
اما هیچکدوم از دکمه هاش کار نمیکنه قبلا مقداریش کار میکرد اما الان هیچکدومش کار نمیکنه اما دکمه هاش پرسی هست نمیشه بازش کرد باید چکار کرد؟
ممنونم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amolpana

boby61

کاربر
2012-12-12
5
5
با سلام
من یک مایکرو ویو LG مدل 3081NRدارم پس از نیم ساعت روشن کردن بصورت خودکار کل برق مایکرو رو قطع میکنه و پس از سرد شدن دوباره روشن میشه .خواهشمندم راهنمایی بفرمایید که اراد از کجاست؟:redface:

• Like

boby61

کاربر
2012-12-12
5
5
با سلام
من یک مایکرو ویو LG مدل 3081NRدارم پس از نیم ساعت روشن کردن بصورت خودکار کل برق مایکرو رو قطع میکنه و پس از سرد شدن دوباره روشن میشه .خواهشمندم راهنمایی بفرمایید که ایراد از کجاست؟:redface:

• Like

amolpana

مدیر بخش تخصصی LED و LCD
مدیر تالار
2010-10-26
2,017
13,764
(تبرستان) آمل
با سلام
من یک مایکرو ویو LG مدل 3081NRدارم پس از نیم ساعت روشن کردن بصورت خودکار کل برق مایکرو رو قطع میکنه و پس از سرد شدن دوباره روشن میشه .خواهشمندم راهنمایی بفرمایید که ایراد از کجاست؟:redface:

به نام خدا
سلام
دوست عزیز چرا 2 تا پست یک مدل دادید لطفا مقررات سایت را رعایت کنید
مشکل شما دقیقا چیه یعنی چی نیم ساعت کار میکنه قطع میکنه توی برق هست قطع میشه یا در زمان کار و استارت بعد از نیم ساعت قطع میشه ؟

amolpana

مدیر بخش تخصصی LED و LCD
مدیر تالار
2010-10-26
2,017
13,764
(تبرستان) آمل
خسته نباشین
منم مابکروو ال جی دارم دکمه هاشو باید کمی فشار بدم از نوع لمسی هست
اما هیچکدوم از دکمه هاش کار نمیکنه قبلا مقداریش کار میکرد اما الان هیچکدومش کار نمیکنه اما دکمه هاش پرسی هست نمیشه بازش کرد باید چکار کرد؟
ممنونم

به نام خدا
سلام
دوست عزیز کی برد دستگاه شما از نوع گرافیتی هست لمسی و چون رطوبت در سیستم شما زیاد است و در زمان بعد استفاده دستگاه را پاک نکردید و یا با پارچه نم دار کی برد را پاک کردید مدار گرافیتی کی برد شما خراب شده که باید تعویض شود البته قابل تعمیر است اگر پیدا نشود که هزینه زیادی دارد
به تعمیر گاه مراجعه کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا