سلام دوستان
ماکرو فر LG مدلMS-5607KR که روشن نمی شد با اتصال کوتاه کردن پایه ترانس روی برد دستگاه روشن شد اما یکسره شده و از کیبرد فرمان نمیگیره کلا روشن میمونه. لطفا راهنمایی کنید که من چیکار باید کنم!!! به نظرتون برد رو باید کلا عوض کنم؟؟؟ لطفا کمک کنید.
با سلام خدمت دوستان
میکروویو lg مدل lf-5703scb چندین بوق زده ودیگر کار نمیکندلطفا راهنمایی کنید
با سلام
دوستان عزیز اگردر خصوص اینمورد راهنمایی بفرمایید ممنونمیشوم.
با سلام
ماکروفر الجی مدل MC-9283JLR/01 دارم کلید کانوکشن رو میزنم بعد از مدتی حدود چند ثاینه استوپ شده و ارور E-01 میدهد ضمنا کلیدهای پخت اتوماتیکش هم همینطوره لطفا راهنمایی کنید تعمیرگاه بردم میگن مشکلی نداره اما این کلیدها کار نمیکنه
یه مدت هم کل کلیدهای دستگاه نوبت به نوبت از کار افتادن که تعمیر کردم فقط این مشکل E-01 رو دارم بگین چکار کنم
ممنون
بله با کلید ماکرو کار میکنه با قدرت 900 فقط کلید کانوکشن کارنمیکنه و بعد از زدن اون بلافاصله ارور e01 میده .
اول کلید کانوکشن خراب شد بعد یکی یکی کلیدهای دستگاه از کار افتاد وقتی به تعمیرگاه مراجعه کردیم کلیه کلید ها درست شدند و کار میکنن غیر از کلید کانوکشن و قسمت auto menu کلید های پتیزا . چیکن و auto roast هم ارور e01 میدن در ضمن اگر کلید combi رو هم بخوام از قسمت کانوکشنش استفاده کنم باز ارور e01 میده
لطفا بگین چکار کنم در ضمن من این ماکروفر رو از جنوب تهیه کردم بدون گارانتی هست و دقیقا مدل mc-2003 هست که شرکت الجی وارد ایران کرده
سلام من یک دستگاه مایکرویو سولاردام دارم سینی داخل دستگاه کار نمیکند چگونه تعمیر کنم بزرگواران؟