دوستان چندتا برد ps3 دستم اومده برای ریبال هر کاری کردم نتونستم چیپشون رو بردارم کسی تا حالا از این چیپ ها برداشته تا 600 درجه هم حرارت دادم ولی باز جدا نشد.
سلام دوستان
بنده هم این طرح پری هیتر رو با استفاده از چهار عدد المنت 800 وات درست کردم که خیلی خوب جواب میده.خیلی ساده ست و در عین حال کارآمد،البته در نبود BGA خوبه.
درود!دوست خوب من تو پست قبلی نوشتم چون تعمیرگاه جای دیگه ای هست ومنم اینجوری گذری سرمیزنم اول فرصت براتون میزارم
این روزا کسی اطلاعات فنی رو دراختیاردیگران نمیذاره مگرهدفی داشته باشه حتی همین انجمن اگه بخای واردبشی یوزرنیم وپسوردمیخواد
چون مطالب باارزش داره .من برای کمک به هم وطنانم این مطالب روگذاشتم این وسیله مانند یه منقل برقی هست که برد رویکدست گرم میکنه بادیمربریداونجوری که گفتم امتحان کنید یه کم اگه زحمت بکشیدمیبینیدمطالب بنده ب"بی مزدبودومنت"اینجور گیراعلمی هستن وبایدعلمی حل بشن نه باحدس وگمان.نوش زاد
سلام دوستان
اینم عکس bga ماشین جدیدی که خودم با پنجاه هزارتومن ساختم. این bga ماشین جدید ابتکاری از المنت معمولی بخاری برقی و یه منقل ساخت دست و یکم تور سیمی پنجره ساخته شده!
با سلام
من تازه کارم و سوالم ابتداییه.آیا برای پاک کردن قلع باقی مانده بر روی جای چیپ در هنگام تعویض چیپ حتما باید از سیم قلع کش استفاده کرد یا با همین سیم مسی های چند رشته برق هم میشه این کا رو کرد؟