- 2010-08-30
- 54
- 1,638
سلامبا سلام،دوست عزیز،بسیار ممنون بابت کلیپ هایی که گذاشتید،سوالی که دارم اینه که مقاومت و پایداری خمیرقلع نسبت به توپ قلع به چه صورته؟ یعنی احتمال برگشت خوردن کار وقتی چیپو با خمیرقلع ریبال میکنیم چقدره؟ اشراف دارید که برای بعضی چیپ ها مثل چیپ گرافیک،خود شرکت های سازنده از توپ قلع های بدون سرب "Lead Free" استفاده میکنند که مقاومتشان در برابر گرما بسیار زیاد است،که موقع برداشتن چیپ از روی برد کاملن محسوسه و دوستانی که دستگاه BGA دارن میدونند واسه این چیپ ها برنامه مورد استفاده توسط دستگاه فرق میکنه و گرمای بیشتری به چیپ میده.
موفق باشید
راستش هرچی اینچا میزارم اول خودم راه رو میرم بعد برای دوستان میزارم هدف من اینه اگه شد کار راحتر و باصرفه تر در بیاد مادربردی مثل 848pکه بنده چیپ اون رو ریبال کردم با یه سی پی یو دو هسته الان نزدیک سه ماه هست که داره بدون ایراد از صبح تا پایان وقت اداری کار میکنه ومیدونید که چیپ شمالی اون خیلی گرم میشه گرافیکی مثل 3870x2 که خیلی خیلی گرم میشه اگر قلع توپ لحیم درصد بیشتری نسبت به سرب داشته باشه زودتر ذوب میشه واگر سرب بیشتر باشه دیرتر که اون موقع بیشتر روی منقل باید بمونه اما از توپ لحیم خیلی کم استفاده میکنم چون گرانه و بعضی شابلون ها نیم بعضی شش دهم بعضی سه دهم هستن
موفق باشید