شما اگه روی برد خودتون دقت کنید میبینید پین 2 هر 4 آی سی به هم وصل شده پین 3 هم همینطور،هر 8 ورودی 4 آی سی به هم وصل شده ،این کار برای زمانیه که شما با atmega دستور رو میدید و از پایه 11 برای انتخاب یکی از 4 آی سی استفاده میکنید،اما در این مورد که با کلید کنترل میکنید اگه کلید اول رو بزنید خروجی اول از هر آی سی فعال میشه(یعنی با زدن یک کلید 4 خروجی فعال میشه)ی چیزی رو متوجه نشدم، اینکه لاین ورودی 4تا آیسی از هم جدابشن و پین 2 به پین 2 آی سی ها وصل باشه.
خود برد ترانزیستو داره. ولی نمیدونم چرا کار نمیکنه، خروجی آی سی لچ با یک مقاومت 3.3 کیلو اهمی به بیس ترانزیستور 547b وصل شده و پایه 3 تمام ترانزیستور ها ب منفی و پایه 1 خروجی هست.
طبق فرمایش شما اگه این ترانزیستور های مداری ک دارم کار کنه، دیگه رله نیاز نیست. تو دیتاشیتش تحمل جریانش 100 میلی آمپره.
برای اتصال موسها میتونم خروجی رو ب مداری ک تو پست 12 هست وصل کنم و از اون خروجی موسهامو بگیرم یا کار اضافس؟
ی فایل پروتئوس گذاشتید من نمیتونم باز کنم.. ورژن پروتئوسم 8.1 هستش بخاطر همینه؟
از اینکه اینقد سوال میکنم معذرت میخام.
فردا روی برد خودم بازم تست میکنم ببینم چی میشه.
پس شما باید پین های ورودی 4 آی سی رو که وصل شدن به هم قطع کنید که تداخل نداشته باشن به هم
پایه های 11 هر 4 آی سی هم توی برد وصل شه به دیود ها و مقاومت های 10 کیلو هم باشه
اون مقاومت 3.3کیلو هم درسته مشکلی نداره
اتمگا32 توی مدار نباشه و از مدار خارجش کنید
ولتاژ آی سی ها وصل باشه(5 ولت vcc )
تغییر برد شبیه شماتیک پیوست باشه(قطع پین ها)
اگه تک سیم کردن جواب نداد بله مدار پست 12 هم خوبه با این تفاوت که به جای سلکتور خروجی آی سی 74hc573 رو میدید و دیگه سلکتور نیاز نیست
بله پروتئوس من 8.13 هست و باید آپدیت کنید
پیوستها
-
32.2 کیلوبایت بازدیدها: 51