خازن رو خارج کن . با تست دیودی گشتی دیگه !؟ بازری برای بعد از اینه که مسیر مورد نظر رو دقیقا شناسایی میکنی و میخوای ببینی به بدنه راه داره یا نه . ولتاژ خیلی پایینه و به نظز مشکوک میاد . مطمئنا یه جایی توی این مسیر نشتی داری . و ولتاژ داره افت میکنه . فردا datasheet این آیسی رو دقیقا بررسی میکنم و پایه ی پاور رو دقیقا برات شناسایی میکنم
درود.
میگما، خراب کاری کردم که، آخه با تست بازر همه ی این کارا رو انجام دادم... :nonchalance:
بعدش یه چیزه دیگه هم هست که من قبلش واقعا معذرت خواهی میکنم و اون هم اینه که من تا الان این مشکل رو فقط شب ها چک میکردم و اینجا مطرح میکردم و لازم به ذکره که محیط کار من نورش تا حدی کمه.
امروز که اومدم چک کنم اول از همه چشمم خورد به SMD های پشت چیپ جنوبی...
عکسش رو گذاشتم، 2 تا SMD از جاش تکون خورده و یکی 2 تا هم انگاری افتاده! (با قرمز مشخص کردم)
اون یکی که با آبی مشخص کردم هم سولفاته شده...
شرمنده که چشمم نخورده بود بهش تا الان.
میگما، خراب کاری کردم که، آخه با تست بازر همه ی این کارا رو انجام دادم... :nonchalance:
بعدش یه چیزه دیگه هم هست که من قبلش واقعا معذرت خواهی میکنم و اون هم اینه که من تا الان این مشکل رو فقط شب ها چک میکردم و اینجا مطرح میکردم و لازم به ذکره که محیط کار من نورش تا حدی کمه.
امروز که اومدم چک کنم اول از همه چشمم خورد به SMD های پشت چیپ جنوبی...
عکسش رو گذاشتم، 2 تا SMD از جاش تکون خورده و یکی 2 تا هم انگاری افتاده! (با قرمز مشخص کردم)
اون یکی که با آبی مشخص کردم هم سولفاته شده...
شرمنده که چشمم نخورده بود بهش تا الان.
پیوستها
-
857.5 کیلوبایت بازدیدها: 20
-
1.7 مگابایت بازدیدها: 18