ممنون از پاسخ و پیگیری تک تک دوستان و اساتید عزیز، به روی چشم، نکاتی که فرمودید رو انجام میدم و نتیجه رو اعلام میکنم تو پست بعدیم.
با تشکر فراوان.
با تشکر فراوان.
سلام دوست من . اکثر ولتاژهایی که نوشتی صحیح هستند و طبیعیه که قبل از استارت شدن بعضی از قسمت ها راه اندازی نمیشن .
برادر همه جا رو ولتاژ گرفتی ماشالله . الی جاهایی که باید بگیری . بنازم این پشت کار رو دمت گرم داداش ، دیگران باید از شما یاد بگیرند که موقع درخواست کمک چطور موضوع با جزئیات کامل مطرح کنن . دست مریزاد بابا .
hidden content may not be quoted
سلام
اون یکی ایپیرام .که ولتاژ داره بایوس اصلیه و مشکلی نداره . شماره I/O رو هم زحمت بکش بنویس تا بررسی کنیم
ایپیرام U13 رو خارج کن و زیرش رو تست ولتاژی بگیر . وبا پروگرامر تستش کن که خراب نباشه و یه نکته ی دیگه : کدام ایپیرام رو بایوس زدی؟ بایوس قبلی رو برگردون روش باطری بکاپ رو هم که حتما عوض کردی دیگه ؟ ولتاژ روش داری؟
شماره چیپ جنوبی رو هم بنویس . رادیاتور ها رو هم کلا باز کن تا بشه دقیق تر بررسی کرد
فلت دکمه پاور رو جدا کن و کانکتوری که روی برد هست رو اندازه بگیر
مشکل قطعا یا از I/O هست یا از چیپ . اول باید از سلامت I/O مطمئن بشیم . بعد بریم سراغ چیپ . من یه پیشنهاد دارم :
اهمتر رو روی تست دیودی قرار بده و یه پراب رو بزار روی یکی از پایه های دکمه پاور (یکیش شاسی هست ها! حواست باشه اشتباه نگردی) حالا اون یکی پایه رو بزار روی کانکتور فلت روی برد . ببین کدام پایه هست . بعد فلت رو جدا کن . حلا که پایه رو پیدا کردی دوباره یه پایه ی اهمتر رو بزار روی کانکتور روی برد و با اون یکی پایه دونه دونه المان ها رو بررسی کن . ببین به کجا میره . باید روی اهمتر 0 بزنه ها . بعد هر چی المان توی این مسیر دیدی رو دونه دونه چک کن که اتصال نباشه . کار سختی نیست . راحته .
من درست نمیتونم روی عکس ها تشخیص بدم که مدار PWM چیپ جنوبی کدامه . حتما حتما این مدار رو بررسی کن . دوتا ترانزیستور داره ویه سلف و یه ای سی PWM فکر میکنم کنار همون USB باشه . یه چیز دیگه که یادم رفت بگم : 1- پراب روی کانکتور دکمه پاور روی برد باشه 2- اهمتر روی تست دیودی 3 - با پراب دومی بگرد روی پایه های I/O و اطراف و زیر چیپ جنوبی تا مسیر مورد نظر رو پیدا کنی . ببینم چه میکنی ها !
اگه این یکی مادربورد رو درست کردی ، که مطمئنا میکنی . دیگه استا کار شدیا!
این دیگه شاخ کار تعمیراته تو نوع خودش تعمیر لپتاپ خاموش اینجوری . دیگه از همش سخت تره