درود دوستان، همکاران و اساتید محترم
مادربرد فوق رو با مشکل اتصالی در مدار cpu آوردن
مشکل اتصالی در آی سی درایور ماسفت 6612 و یکی از ماسفت های k3918 کناریش بود
با تعویض موارد فوق مادربرد بدون کد دیباگر روشن شد که دیدم حرارت i/o بشدت بالاست
i/o با نمونه سالم تعویض شد الآن مادربرد با وجود cpu به محض استارت خاموش میشه
حتی بدون 4 پین cpu هم وقتی cpu روی مادربرد هست هم روشن نمیشه ولی بدون وجود خود cpu حتی با متصل بودن 4 پین هم مادربرد روشن میشه
ic pwm هم عوض کردم فرقی نکرده هر 4 تا آی سی ماسفت درایور 6612 هم عوض شدن بازم فرقی نکرد
به لحاظ ایرادهای ظاهری هم چیزی دیده نمیشه
تست حرارت هم گرفتم هیچ کدوم از آیتم های مادربرد حرارت غیر طبیعی ندارن (i/o - پل شمالی - پل جنوبی - آی سی های صدا و شبکه - ماسفت ها - رگولاتور ها و...)
موقعی که مادربرد رو بدون cpu روشن میکنم روی دیباگر همه چراغ های وضعیت ولتاژها روشنه و چراغ ریست دیباگر هم روشنه و هر 2 ثانیه یبار یه چشمک کوچولو میزنه
منتظر یاری اساتید هستم
سپاس
مادربرد فوق رو با مشکل اتصالی در مدار cpu آوردن
مشکل اتصالی در آی سی درایور ماسفت 6612 و یکی از ماسفت های k3918 کناریش بود
با تعویض موارد فوق مادربرد بدون کد دیباگر روشن شد که دیدم حرارت i/o بشدت بالاست
i/o با نمونه سالم تعویض شد الآن مادربرد با وجود cpu به محض استارت خاموش میشه
حتی بدون 4 پین cpu هم وقتی cpu روی مادربرد هست هم روشن نمیشه ولی بدون وجود خود cpu حتی با متصل بودن 4 پین هم مادربرد روشن میشه
ic pwm هم عوض کردم فرقی نکرده هر 4 تا آی سی ماسفت درایور 6612 هم عوض شدن بازم فرقی نکرد
به لحاظ ایرادهای ظاهری هم چیزی دیده نمیشه
تست حرارت هم گرفتم هیچ کدوم از آیتم های مادربرد حرارت غیر طبیعی ندارن (i/o - پل شمالی - پل جنوبی - آی سی های صدا و شبکه - ماسفت ها - رگولاتور ها و...)
موقعی که مادربرد رو بدون cpu روشن میکنم روی دیباگر همه چراغ های وضعیت ولتاژها روشنه و چراغ ریست دیباگر هم روشنه و هر 2 ثانیه یبار یه چشمک کوچولو میزنه
منتظر یاری اساتید هستم
سپاس
آخرین ویرایش: