spirit.fm68
کاربر
- 2012-02-23
- 83
- 114
درود
یکی هم دستگاه توباکس گرفته بود میگفت خیلی اشغاله
درست میگم؟ زیگ جان؟
یکی هم دستگاه توباکس گرفته بود میگفت خیلی اشغاله
درست میگم؟ زیگ جان؟
سلام دوست عزیز من میخوام ردیاب بخرم بین این دستگاه ها omitron و spoofer و gold box-pd100 کدام بهتره من دستگاهی میخوام حذف کننده ونقطه زن باشه مثلا جایی رو مشخص کرد اگر جنسی بود تو جای دیگه نباشه چون این حرف رو شنیدم ردیاب ها نقطه ای ک مشخص میکنن اگر جنسی هم باشه او نقطه مشخص شده نیست یا جوری باشه بتونم جنسی که مشخص میشه بدانم طلا یا مفرق یا مس هست حفره پشت دیوار و.... هم بتونه مشخص کنه
منطقه ای که من دارم و کار میکنم حدود 10 تا جا پا .حکاکی کاسه و... هست تپه های دست ساز . قبرستان هم که با شخم زدن جنس میفته بیرون تو زمین کشاورزی زیاد هست
ردیاب omitron بهترین هست اما باید سفارش بدید واستون بیارن.نزدیک به 13 میلیون در میاد. بعد از اون spoofer خوب هست که قیمتش خیلی پایین تر هست و goldbox هم که یک نقطه زن هست و بحصش جدا اما دستگاه خوبی هست و البته کمیاب.
با سلام خدمت همه ی دوستان گرامی !
مهندس میشه بفرمائید این ردیاب اسپوفر که شما تائید میفرمائید رو از کجا میشه تهیه کرد و حدود قیمتش چنده و ساخت کدوم کشوره و آخر اینکه آیا شما از نزدیک این وسیله رو لمس کردید و از کارکردش راضی هستید ... ضمنا این نقطه زن که فرمودید بحثـــش جداست چطوره ؟
پیشاپیش از پاسختون ممنونم .
یا حق.
هیچ کدوم از سری fdl های تولید شده کارایی ندارند. قیمت ها هم با توجه به دستگاهی که ارائه شده بالاست. ردیاب های ساخت داخل هم وجود دارند که دارای کیفیت مناسب هستند اما نه این سیستمم ها و سیستم هایی که سایت هایی مانند tja777 و تیوا و ماورا و پرشین ارائه میدن. در چند جا گفتم باز هم میگم.برای خرید دستگاه بجز zond و Ebinger و tracer و garrett و minlab برای بقیه دستگاه ها نباید بیش از 3 میلیون هزینه کنید. از بین دستگاه های ارزان هم بهترین دستگاه هایی که حداقل من تابحال دیدم spectrom و gold box-pd100 و spoofer هستند که با قیمت کم(کمتر از 1.5 میلیون) کارایی بالا دارند.