البته این مدار مثل طلاست من خودم واقعا موردم تا تونستم یک مدار پیدا کنم البته تست کردم روی برد برد اما چند نکته رعایت بشه اولی ولتاژ داده شده به خود مدار هست حداقل 12صاف 1امپر جهت عملکرد درست رله و بعدی ولتاژ وصل رله 220ولت به شکل ساده باید با یک دیود به ورودی اتصال سری بشه چون از ولتاژ 80تا 110ولت دما با قدرت کامل فن روی ذچدسته هیتر فن دار با نهایت قدرتش روی 490 سانتی گراد فیکس هست و این خیلی خوبه خدای نکرده هیچ وقت 220مستقیم به مدار ندید که عمر المنت بالا بره تمامی وردی و خروجی ها فیوز تعبیه کنید و نکته اصلی از دو سیم مثبت و منفی ترمنکوبل یک کلید جیوه ای مناسب سری کنید که وقتی دسته هیتر رو بلند میکنید برای کار وصل بشه مدار و وقتی ول باشه روی زمین مدار اتوماتیک قطع باشه کلید جیوه ای باید داخل دسته هویه تعبیه باشه و نکته مهم آخر مدار فن باید قابل تنظیم باشه وقتی فن روی 14ولت با قدرت آخرش در حال کار هست در حالت کار کردن از درجه 6ولت تا 8ولت کمترش نکنید و همچنین موقعی که دسته هیتر رو در حالت استیلی یا روی زمین گذاشتید قطع بود فن رو زیاد کنید تا با قدرت تا حداقل پنج دقیقه کار کنه و هیچ وقت در حین کار بعد ساخت پروژه نباید طوری تنظیم باشه که هیتر قرمز و سرخ بشه اگر اینطور بود یعنی ولتاژ وردی رله باید کمتر باشه اینم تمام فایلهای لازم جهت کار التماس دعا