سلام ببخشید من یک مدت درگیر بودم نتونستم بیام خدمت دوستان . شرمنده ی همه.
خب میگرفتم فرض که دسته هیتر ما خراب شده . و فرض میکنیم که المنت اون هم سالم باشه ( فعلا) برای درست کردن سنسور ترموکوپل دما باید از اثرسیبک استفاده کنیم که میگه وقتی دو فلز متفاوت در نقطه اتصال حرارت داده بشن در بین اون ها جریان الکتریکی ضعیفی بوجود میاد .
یک سیم نازک مسی ( تا حد ۲ دهم یا ۳ دهم میلی متر )مسی رو از داخل سیم افشان میتونیم خارج کنیم و یک رشته هم سیم نیکل کروم (سیم المنت )نازک و یا یک رشته از سیم های آهنی بافت سیم ترمز دوچرخه رو خارج کنید و حسابی سمباده بزنید که روکش نازک ردش حذف بشه . هر دوتا رو یک روکش وارنیش نسوز بکشید و در محل نوک هر دوتا رو بهم بتابونید ( سر دوتا سیم مس و آهنی لخت باشه و فقط بهم دو دور بتابونید و قسمت انتهای سیم ها هم تا محلی دور بشه که در هنگام کار گرم و سردی رو حس نکنه و از اونجا میشه با دوتا سیم دیگه( همجنس ) مسی به مدار متصل بشن . جوری که وقتی کار میکنه نوک دوتا سیم یک اتصال تو نقطه داغ و ته هر دوتا سیم تو نقطه سرد .
حالا یک برش نازک نازک از ورق گالوانیزه به طول ۲ دو سانت و نازکی خیلی خیلی کم برش بدید و اون برش رو تو محل پیچیدن دور نوک ترموکوپل بپیچانید ( فقط بخاطر وارد کردن مقداری فلز آلومینیوم به نوک سنسور) .
بعد اون نوک که شد دوتا سیم مسی و آهنی و یا نیکل کروم که دورش یکم آلومینیوم و روی رو روی پیچوندیم رو با فندک قوی یا شعله تورچ یا پریموس فندک حرارت میدیم تا حسابی سرخ و سفید بشه ( نمیخواد ذوب کتید.
شرمنده من اگه غلط نوشتم میام اصلاح میکنم . بازم ببخشید دیر دیر میام. عذر میخوام.