- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
سلام
با تشکر از راهنماییتون. من این منبع تغذیه رو برای امور تعمیراتی میخوام.یه جایی توی همین سایت دیده بودم که برای تشخیص عیب در برد لپ تاپ جریان بالا وارد برد میکنند، قطعه ای که معیوب هست دود میکنه. آمپر بالا رو بیشتر برای همین میخواستم. به نظرتون این نظر درستی هست؟
سلام
این شیوه عیب یابی شبیه آنست که برای پیدا کردن افراد سرماخورده دهان افراد مشکوک را ببندیم تا نتوانند از طریق دهان نفس بکشن بعد ببینیم هر کدوم مردن ، بفهمیم مبتلا به سرما خوردگی بوده و بینی اون مسدود بوده
عزیزم درسته که چنین شیوه ای برخی از قطعات معیوب را مشخص میکنه ولی دیگه باباش دراومده و به درد تعمیر نمیخوره
اما درموارد نادری چنین شیوه هایی قابل استفاده است . مثلا در گذشته دور که از خازن متغیر بنام واریابل در رادیوهای لامپی استفاده میشد و بمرور زمان که محور واریابل اندکی از مرکز خارج میشد و برخی از نقاط صفحات خازن بهم متصل میشد منبع جریان زیاد را به دو صفحه واریابل متصل میکردیم و واریابل را با سرعت می چرخاندیم که نقاط مربوطه ذوب بشه و دیگه بهم متصل نشن
باین ترتیب اگر موفق میشدیم نیاز به تهیه واریابل نداشتیم و اگر موفق نمیشدیم چیزی از دست نداده بودیم و واریابل از ابتدا غیرقابل استفاده بوده نه اینکه قطعات یک برد مصیبت را نابود کنی که ببینی کدوم قطعه عامل نابودی بقیه قطعات میشه
اگه این شیوه کارآمد بود ننجون منم تعمیرکار میشد
اما اگه میخوای از آمپر بالا بصورت لحظه ای یا برای چند دقیقه استفاده کنی همین 3 آمپری با همین 2N3055 هم جوابگو هست و من هم مدام از همین منبع 3 آمپری برای آمپر بالای لحظه ای هم استفاده میکنم
البته تغییر کوچکی نیاز داره که عرض کردم برای این منظور از پست 149 تاپیک زیر را مطالعه و استفاده کن.
سپاس
آخرین ویرایش: